Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Τι πρέπει να κάνεις όταν (σας) περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός στο σεξ

7 τρόποι να φέρεις τα κάτω ξανά πάνω στην ερωτική σας ζωή, με τις ευλογίες της επιστήμης.


ΛΥΔΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

Είστε μαζί πάνω από έναν χρόνο. Λογικά κάπου στον ενάμιση (γιατί συνήθως τότε "σκάει" το συννεφάκι και προσγειωνόμαστε όλες στην πραγματικότητα με ό,τι αυτό συνεπάγεται). Σεξ κάνετε (σωστά;) αλλά όχι με την ίδια συχνότητα κι ίσως όχι με την ίδια ένταση που γινόταν στην αρχή του romance σας. Συμβαίνει πολύ, το ξέρεις ήδη είναι σχεδόν νορμαλιτέ και φυσικά ξεπερνιέται.

Σ' αυτή τη φάση λοιπόν αναλαμβάνεις δράση με σχέδιο αναζωπύρωσης που θα σας ταρακουνήσει ερωτικά, θα σας ανανεώσει και θα σας φέρει πιο κοντά με ουσιαστικό τρόπο. Καλύτερο σεξ, εδώ και τώρα με τρόπους, η αποτελεσματικότητα των οποίων έρχεται μέσα από σχετικές έρευνες.


Κάνε πείραμα(τισμούς)

38.747 παντρεμένα/σε συμβίωση ζευγάρια ηλικίας μεταξύ 18-65 συμμετείχαν στην έρευνα που θα μπορούσε να έχει ελεύθερο τίτλο εργασίας "πόσο ξαραχνιάζει το κρεβάτι σας η διάθεση να δοκιμάσετε νέα πράγματα στο σεξ". Πάνω από το 1/3 των συμμετεχόντων δήλωσε πως οι ευχάριστοι πειραματισμοί στους οποίους τους υπέβαλαν οι ερευνητές αναθέρμαναν το πάθος στη σχέση τους και όλα έγιναν (σχεδόν) όπως παλιά. 

Φέρε και τα sex toys σου

Έλα σε παρακαλώ τώρα που εν έτη 2016 εσύ έχεις ταμπού να εμφανίσεις στο μόνιμο σύντροφό σου τον δονητή γιατί φοβάσαι ότι θα το πάρει στραβά. Κι αν όντως γίνει αυτό, τρίψ' του στα μουτράκια (πάντα με αγάπη) τη μελέτη του  έγκριτου σε θέματα σεξ Ινστιτούτου Kinsey, σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες που αυνανίζονται ενώπιον του συντρόφου τους μόνο ζημιωμένες δεν βγαίνουν. Η διαδικασία αυξάνει την επιθυμία, τη λίπανση και το μέγεθος του οργασμού σου. Πάτα το on.

Κάνετε αγκαλίτσες

Γιατί η αγκαλιά τροφοδοτεί την ερωτική οικειότητα, δηλαδή σας φέρνει πιο κοντά. Διαπίστωση που επαναλαμβάνεται συχνά πυκνά στα  Αρχεία Σεξουαλικής Συμπεριφοράς aka το επίσημο περιοδικό της Διεθνούς Ακαδημίας Σεξουαλικής Έρευνας (IASR). Όσο τσαντισμένη κι αν είσαι μαζί του, μη σταματήσεις ποτέ να τον αγκαλιάζεις.  

Χρησιμοποίησε λιπαντικό

Για μερικές γυναίκες ο ξηρός κόλπος είναι μια αναπόφευκτη καθημερινότητα για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με σένα αλλά με την υγεία και την ενυδάτωση του κορμιού της. Και κάπου εδώ λοιπόν το λιπαντικό έρχεται να σώσει την κατάσταση. Έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες που χρησιμοποιούν λιπαντικό -είτε για το σεξ, είτε για τα προκαταρκτικά- βιώνουν μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση, το οποίον μόνο υπέρ σου μπορεί να λειτουργήσει.

Βάλε μουσική

Τα ζευγάρια που έχουν το ραδιόφωνο ανοιχτό στο σπίτι τους κάνουν 67% πιο πολύ σεξ από εκείνα που το 'χουν γενικώς στο mute και δεν (την) ακούν. Η μουσική είναι αφροδισιακό, μεγάλη αλήθεια.

Πείτε  "Σ' αγαπώ"

Αγαπημένοι ερευνητούληδες από συνολικά 4 αμερικανικά πανεπιστήμια σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Kinsey (το Παστέρ του σεξ) μελέτησαν τη σημασία του να λέει κανείς σ' αγαπώ την ώρα του σεξ μελετώντας 39.000 άτομα με σχέση πάνω από 3 χρόνια. Αυτό που βγήκε είναι πως το 75% όσων δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ερωτική τους ζωή το έλεγαν ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια του σεξ. Όλοι οι υπόλοιποι, οι λιγότερο ευχαριστημένοι με ό,τι συμβαίνει στο κρεβάτι τους, δεν το ψέλλιζαν και πολύ. Κάπως έτσι λοιπόν βγήκε το πόρισμα πως "το σ’ αγαπώ μπορεί, μόνο αυτό μπορεί μες στην καρδιά να μπει να τη ζεστάνει"- που λέει και η Δήμητρα Γαλάνη.

Μίλα του βρώμικα

Η προαναφερόμενη έρευνα επίσης κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα ερωτόλογα- θες με sexting, θες στο αυτί, θες τηλεφωνικά- τα ανάβει τα αίματα. Κάτι που προφανώς δεν ακούς πρώτη φορά στη ζωή σου, αλλά ήρθε η ώρα ν' αρχίζεις να εφαρμόζεις.

ladylike

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα