Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Το αστρικό και το νοητικό πεδίο και ο ηλιακός και σεληνιακός άνθρωπος

Αποτέλεσμα εικόνας για Απεικονίσεις των τριών σωμάτων μας (φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό)

Απεικονίσεις των τριών σωμάτων μας (φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό) βλέπουμε συνεχώς καθημερινά. Η κατανόηση της λειτουργίας τους βέβαια είναι άλλο ζήτημα. Από διάφορες μελέτες και προσεγγίσεις που έχουν γίνει φαίνεται να συγκλίνουν οι απόψεις ότι το σωματίδιο του ηλεκτρονίου και η κβαντική συμπεριφορά του συνδέεται με κάποιο τρόπο με την απεικόνιση του αστρικού πεδίου από τον 4διάστατο στον 3σδιάστατο χώρο. Επιπλέον ένα στοιχείο που φαίνεται να σχετίζεται με την απεικόνιση του νοητικού πεδίου στον κόσμο μας είναι το φωτόνιο.
Η κβαντική αλληλεπίδραση φωτονίου - ηλεκτρονίου με τη μετάβαση σε άλλο επίπεδο ενέργειας (στοιβάδα), για όσους θυμούνται ακόμη τη φυσική της γ' λυκείου μας δίνει ένα στοιχείο για το πώς το νοητικό πεδίο επιδρώντας στο αστρικό, επιδρά έμμεσα και στο φυσικό πεδίο. Ο "ραδιενεργός" άνθρωπος όπως αναφερόταν σε γραπτά εσωτεριστών των αρχών του 20ου αιώνα, είναι αυτός που μπορεί να επιδράσει στην ύλη παρακάμπτοντας το αστρικό πεδίο - που η απεικόνιση του στον 3σδιάστατο φαίνεται όπως είπαμε να σχετίζεται με τα ηλεκτρόνια.
Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο; Φυσικά και μπορεί. Γίνεται ήδη στον Ήλιο με τις πυρηνικές αντιδράσεις. Ο πυρηνικός άνθρωπος δρα μεταστοιχειώνοντας απευθείας τον πυρήνα του ατόμου, χωρίς να χρειάζεται τα ηλεκτρόνια (και τους νόμους της έλξης-άπωσης του αστρικού πεδίου που τους αντιστοιχούν). Εξ' ου και λέμε ότι τα ανώτερα όντα είναι "ηλιακά".
Αντίθετα οι κατώτερες μορφές ζωής, που είναι σεληνιακές, βασίζονται ακόμα στα υγρά (90% του ανθρωπίνου σώματος), τη χημεία (ορμόνες) και την ηλεκτρική αλληλεπίδραση νοητικού και αστρικού πεδίου (νευρικό σύστημα εντολές σε αδένες). Δηλαδή το νευρικό σύστημα (νοητικό) δεν μπορεί να επηρεάσει απευθείας την ύλη. Πρέπει να περάσει μέσα από τους αδένες και τις ορμόνες (αστρικό). Να δημιουργήσει δηλαδή "επιθυμία".
Από όλα αυτά συνάγουμε ότι η "εξέλιξη" του ανθρώπου δεν είναι κάτι που θα πετύχουμε αύριο το πρωί και είναι επίσης και κάτι που με τα σημερινά δεδομένα φαντάζει τελείως ξένο. Ποιος θα ήθελε αλήθεια σήμερα να είναι ραδιενεργός άνθρωπος; Ή να ζει στον Ήλιο; Οι σεληνιακές μορφές μας δεν είναι ακόμη έτοιμες για τέτοιες υπερβάσεις. Καλό είναι να ξέρουμε όμως περίπου τι εννοούμε όταν λέμε "νοητικές οντότητες" και να θυμόμαστε - κάτι που διάβασα σήμερα - ότι οι αρχαίοι τυφλώνονταν όταν έβλεπαν τον Δία (Ήλιο) στα μάτια. ΥΓ: Από το παραπάνω επίσης κρατήστε ότι οι λεγόμενες ιεραρχίες ποσώς ενδιαφέρονται για τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής μας. Αυτό που ενδιαφέρονται είναι να εξελίξουν "οντολογικά" τον άνθρωπο, δημιουργώντας ένα καλύτερο όν, όχι να λύσουν το προσωπικό πρόβλημα ζωής του καθενός μας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα