Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Οι εκλογές στις ΗΠΑ βαδίζουν προς ακύρωση.


Σημ ΓΒ: Φίλες – φίλοι! Διαβάστε τα πάρα κάτω με σύνεση, έχοντας πάντοτε υπ’ όψιν πως ο κάθε αρθρογράφος εκφράζει τις δικές του απόψεις και παραθέτει τις δικές του πληροφορίες μπορεί δε να έχει και κάποιες σκοπιμότητες. Αν είστε κυνηγοί της αλήθειας κάνετε τις δικές σας έρευνες. Όσοι δεν ψάχνουν είναι καταδικασμένοι να είναι θύματα. Παραθέτω λοιπόν την μετάφραση του άρθρου του B. Fulford ως έχει, διευκρινίζοντας πως το άρθρο αυτό δεν εκφράζει απαραίτητα το τι εγώ αποδέχομαι ή όχι. Καλή ανάγνωση.

B. Fulford 10 Οκτωβρίου, 2016
Οι Αμερικανικές εκλογές βαδίζουν προς ακύρωση ενώ θα λάβουν χώρα δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου, λένε πηγές του Πενταγώνου και της CIA. Οι Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ της 8ης Νοεμβρίου θα ακυρωθούν και αντ 'αυτών θα υπάρξουν δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου, λένε πηγές τόσο από το Πεντάγωνο όσο και από την CIA. Η δικαιολογία για την ακύρωση των εκλογών θα είναι η παραίτηση ενός από τους προεδρικούς υποψηφίους. Εδώ είναι ο διάλογος με πηγή της CIA: "Υπάρχει τώρα μια πιθανότητα 90% ότι οι εκλογές θα αναβληθούν."
Ρώτησα την επαφή μου από το DC γιατί; Η απάντησή του ήταν: "Δεν μπορείς να έχεις εκλογές με έναν υποψήφιο". Τον ρώτησα ποιος υποψήφιος από τους δύο θα αφαιρεθεί. Η απάντησή του ήταν:
«Δεν μου επιτρέπεται να σου πω, αλλά ας πούμε ότι ο Ομπάμα θα κάνει την ανακοίνωση πολύ σύντομα.» Οι πηγές του Πενταγώνου, από την πλευρά τους, λένε: "Ο νόμος 911 θα ωθήσει τη Σαουδική Αραβία να εκθέσει το Ισραήλ, τον Bandar bin Sultan και την κλίκα Μπους που είναι πίσω από την 911, θα οδηγήσει δε σε μια πραγματική επιτροπή αλήθειας και ένα δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου." Δεδομένου ότι είναι μόνο λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές, σύντομα θα δούμε αν αυτές οι προβλέψεις θα επαληθευτούν. Σε κάθε περίπτωση, η υποκλοπή δεδομένων άνω του ενός εκατομμυρίου εγγράφων που αποκαλύπτουν τα εκτεταμένα εγκλήματα του Ιδρύματος Κλίντον, καθιστούν σαφές ότι υπάρχει μια ισχυρή φατρία μέσα στο στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, που παλεύει για την ανατροπή της Χαζαρικής Μαφίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μια τέτοια υποκλοπή δεδομένων δεν μπορεί να έχει διεξαχθεί από μεμονωμένους χάκερ, και απαιτεί κυβερνητική οργάνωση με πρόσβαση σε συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών υψηλού επιπέδου. Ταυτόχρονα, το γεγονός πως τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και οι γίγαντες του διαδικτύου όπως η Google λογοκρίνουν αυτά τα δεδομένα, το κάνει σαφές στους ιδιοκτήτες των μεγάλων εταιρειών Οι Μπους / Κλίντον / Ροκφέλερ / Ρότσιλντ κ.λπ. είναι σε μάχη ενάντια στα λευκά καπέλα μέσα στον στρατό και τους οργανισμούς. Όπως και να’χει οι Χαζάροι δεν πρόκειται να μπορέσουν να ξεφύγουν αυτήν την φορά από το πρόβλημά τους μέσω εικονικών θανάτων τους, επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν πλέον επίγνωση για τις ταυτότητές και τα εγκλήματά τους. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα προσπαθήσουν.
Ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος είναι κοντά στο θάνατο από τον ιό HIV, έκανε πρόσφατα μια απειλή θανάτου εναντίον εμού και του Neil Keenan. Τα σημάδια είναι ότι ο Neil Keenan έχει ήδη δολοφονηθεί. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει συχνή επαφή του Keenan μαζί μου στο Skype, το σημερινό πρόσωπο που προσποιήθηκε πως είναι ο Neil Keenan, δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση που μόνο ο πραγματικός Neil θα γνώριζε την απάντηση. Επιπλέον, η ιστοσελίδα του Neil Keenan προωθεί τώρα θέσεις εργασίας της μαφίας Μπους / Κλίντον, όπως το «νόμισμα απάτη» της Ζιμπάμπουε. Η εκδίκηση για τον θάνατο του Keenan θα είναι σκληρή και σε βάθος, υπόσχονται πηγές της White Dragon Society. Επιπλέον, εάν ο γράφων δολοφονηθεί, να είστε βέβαιοι ότι το σύνολο των 13 γραμμών αίματος εξουσίας θα εξαφανιστούν πηγαίνοντας πίσω 5 γενιές έως στην ίδρυση του Federal Reserve Board. http://wakingtimesmedia.com/13-families-rule-world-shadow-forces-behind-nwo/ Οι οικογένειες αυτές πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά αν είναι πρόθυμες να θυσιάσουν ολόκληρο το δέντρο μόνο και μόνο προσπαθώντας μάταια να σώσουν ένα σάπιο κλαδί.
Σε κάθε περίπτωση, η φατρία της ΧΜ των Μπους / Κλίντον / Ροκφέλερ, ψάχνει πλέον απεγνωσμένα για χρήματα. Η πρόσφατη απάτη του τυφώνα Mathew (ο τυφώνας υπήρχε μόνο στα ελεγχόμενα από την ΧΜ μέσα μαζικής ενημέρωσης, όχι στον πραγματικό κόσμο) πραγματοποιήθηκε ακριβώς για τον σκοπό αυτό Η ΧΜ θα μπορούσε να κερδίσει κάποια χρήματα από short selling μετοχών σε ασφαλιστικές εταιρείες, λένε πηγές της CIA. «Ακολουθήστε τα χρήματα». Είναι ακριβώς το ίδιο κόλπο με το short selling των μετοχών αεροπορικής εταιρείας πριν από την 911, λέει μια πηγή της CIA. Οι δράστες αυτής της απάτης έχουν εντοπιστεί και θα αντιμετωπίσουν την ήδη καθυστερημένη δικαιοσύνη σύντομα, λένε οι πηγές.
Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι το τέλος των διακοπών της Εθνικής εορτής της Κίνας «Χρυσή Εβδομάδα» και η ετήσια συνάντηση της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ στο τέλος του Οκτώβρη, μαζί με τους συνεχείς και συστηματικούς «τερματισμούς» της καμπάλ, θα πρέπει να ωθήσουν μεγάλες κινήσεις προς την κατεύθυνση της νέας εκκίνησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος αυτή την εβδομάδα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η επερχόμενη πανσέληνος της 16ης Οκτωβρίου είναι γνωστή ως το «φεγγάρι του κυνηγού», και είναι ανοιχτή σεζόν για τους δολοφονικούς Χαζάρους γκάνγκστερ, λένε οι πηγές. Φαίνεται επίσης πως κάποιο είδος εκστρατείας δολοφονιών που έχουν σχέση με τη Βόρεια Κορέα βρίσκεται σε εξέλιξη. Πηγές των δεξιών Ιαπωνικών οργανώσεων λένε ότι η κορυφαία πράκτορας της Βόρειας Κορέας στην Ιαπωνία πρόσφατα δηλητηριάστηκε θανάσιμα από μια πράκτορα της CIA που φαινόταν να είναι μια απλή γιαπωνέζα γυναίκα. Μια άλλη Ιαπωνική πηγή της δεξιάς λέει πως ο ισχυρός άνδρας της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un έχει επίσης σκοτωθεί. Πηγές της CIA στην Ασία το επιβεβαιώνουν και λένε πως ο Kim Jong Un έχει αντικατασταθεί από έναν σωσία, ο οποίος είναι τώρα υπό τον έλεγχό τους. Ο αρχικός είχε ξεφύγει πολύ και έπρεπε να αφαιρεθεί. Αυτό το ρεπορτάζ από την πλευρά του, λέει πως η Κίνα σχεδιάζει "χτυπήματα αποκεφαλισμών» κατά της Βόρειας Κορέας.
https://sputniknews.com/asia/20161008/1046141876/china-decapitation-strike-north-korea.html Αυτό μπορεί να μην είναι πλέον απαραίτητο.
Άλλες πηγές, εν τω μεταξύ, μου προσκόμισαν αποδεικτικά στοιχεία, για το ότι ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Rodrigo Duterte είναι παράγοντας των Μπους. Ο Δρ Michael Meiring, ο οποίος άλλαξε αργότερα το όνομά του σε Δρ Michael Van de Meer, σύμφωνα με ένα βίντεο που καταγράφτηκε πριν από το θάνατό του έλεγε πως ο Duterte, που ήταν εκείνη την εποχή δήμαρχος της πόλης Νταβάο, είχε τοποθετήσει την βόμβα που εξερράγη με αποτέλεσμα να χάσει τα πόδια του και ότι το έπραξε υπό τις διαταγές του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου.
Επιπλέον, ένας γνωστός παράγοντας της Ενωτικής Εκκλησίας της Κορέας με πλησίασε προσπαθώντας να κανονίσει μια συνάντηση μεταξύ εμού και του Duterte λίγο μετά αφότου έγινε πρόεδρος. Μάλλον έπραξα σωστά να μην δεχτώ, γιατί μου αρέσει τα πόδια μου να συνδέονται με το σώμα μου. Όπως είναι γνωστό, η Ενωτική Εκκλησία έχει ένα ράντσο στην Παραγουάη δίπλα στο ράντσο του Μπους και έχει εμπλακεί με ναρκωτικά και λαθρεμπόριο όπλων μαζί με την ναζιστική παράταξη Μπους για δεκαετίες. Είναι επίσης γεγονός ότι η χρήση εξωδικαστικών διμοιριών δολοφονίας, όπως κάνει και ο Duterte, είναι η τυπική συμπεριφορά της ναζιστικής φασιστικής Χαζαρικής παράταξης. Με άλλα λόγια, η αντι-αμερικανική στάση του Duterte μπορεί απλά να είναι μια απάτη των Μπους με στόχο να ξεγελάσουν τους Ασιάτες ώστε να έχουν πρόσβαση στις τεράστιες ποσότητες χρυσού που φημολογείται πως υπάρχουν στις Φιλιππίνες. Οι Ασιάτες ξέρουν πως η φατρία των Μπους προσπάθησε να τους σκοτώσει με βιολογικά όπλα, και είναι πολύ επιφυλακτικοί με τον Duterte παρά το θρασύ «γλείψιμο» του προς τους Κινέζους. Δεν είναι σε καμία περίπτωση καλή ιδέα να φιλήσεις ένα φίδι, οι Κινέζοι έχουν προειδοποιηθεί.
Το ίδιο ισχύει και για τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε ο οποίος είχε τοποθετηθεί με δόλο στην εξουσία μετά από νόθες εκλογές που μαγειρεύτηκαν από την φατρία Μπους / Ροκφέλερ. Ο Άμπε είναι ένας γνωστός παράγοντας της ναζιστικής φατρίας των Μπους και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί σύντομα, επειδή η Ιαπωνική φασιστική ομάδα πίσω του έχει αποδεκατιστεί, σύμφωνα με πηγές της Ιαπωνικής δεξιάς πτέρυγας που είναι προσκείμενη στον αυτοκράτορα. Οι ίδιες πηγές λένε πως ο Διοικητής της Τράπεζας της Ιαπωνίας Haruhiko Kuroda έχει χάσει επίσης μεγάλη επιρροή πρόσφατα, δεδομένου ότι τώρα, είναι γνωστή η πραγματική δουλειά του, δηλ. η λεηλασία των Ιαπωνικών αποταμιεύσεων. Στη Μέση Ανατολή, εν τω μεταξύ, ο Πάπας Francis, σε μια πρωτοφανή κίνηση, προήγαγε τον Παπικό Νούντσιο στη Συρία σε Καρδινάλιο, προκειμένου να υπερασπιστεί την Χριστιανοσύνη, λένε πηγές του Πενταγώνου. Η Ρωσία επίσης καταλαμβάνει σήμερα το Χαλέπι από τους Χαζάρους μισθοφόρους του ISIS, ενώ το Πεντάγωνο ετοιμάζεται να αφαιρέσει τους μισθοφόρους του ISIS από την Ιρακινή έδρα τους στη Μοσούλη. Πηγές του Πενταγώνου λένε επίσης ότι έχουν σταματήσει πολλές επιχειρήσεις σκηνοθετημένων γεγονότων (false flags) των Χαζάρων της περιοχής που σαν στόχο είχαν την προσπάθεια να προκληθεί πόλεμος ΗΠΑ / Ρωσίας.
Επίσης, «παρά τη μαζική εκστρατεία από την κλίκα», η μυστική επιχείρηση των Χαζάρων με την αμφίεση των ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ στη Συρία στερήθηκε το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, λένε οι πηγές. Αντ 'αυτού το Νόμπελ δόθηκε στον Κολομβιανό πρόεδρο Χουάν Μανουέλ Σάντος για τον τερματισμό του 50χρονου πολέμου με τους αντάρτες των FARC. Αυτό έγινε για να προωθήσει την ειρήνη στην περιοχή και να παρακαμφθεί η αρνητική ψήφος [κατά της ειρηνευτικής συμφωνίας] που είχε μεθοδευτεί από τον πρώην πρόεδρο της Κολομβίας Alvaro Uribe, ο οποίος είναι υποτακτικός των Μπους. Το βραβείο μπορεί να αναθεωρηθεί προκειμένου να συμπεριλάβει και τον ηγέτη των FARC Timoleon Jimenez, προσθέτουν οι πηγές. Οι Χαζαρικές προσπάθειες να αποτραπεί η αποτυχία τους στην έναρξη του 3ου Π.Π. είναι όλο και πιο απελπισμένες και μάταιες μέρα με τη μέρα, με το πιο πρόσφατο τέχνασμα τους να είναι η προσπάθεια τους να προκαλέσουν έναν πόλεμο μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν. Επίσης, κατάφεραν να τρομάξουν την Ρωσία έτσι ώστε αυτή να διεξάγει μία τεράστια αντιπυρηνική άσκηση με την συμμετοχή 40 εκατομμυρίων ανθρώπων την περασμένη εβδομάδα. http://en.mchs.ru/mass_media/news/item/32915549/ Αυτές οι δολοπλοκίες τους καταρρέουν όπως και όλες οι άλλες προσπάθειες τους για πρόκληση μαζικών δολοφονιών. Επίσης "αξιοποίησαν" έναν νέο επικεφαλής του ΟΗΕ την περασμένη εβδομάδα (όπως το θέτουν οι New York Times) προσπαθώντας να καμουφλάρουν το γεγονός πως ένας υποτιθέμενος ηγέτης αυτής της υποτιθέμενης παγκόσμιας οργάνωσης επιλέχθηκε από την Χαζαρική μαφία και όχι από τους ανθρώπους του πλανήτη Γη. Δεν πειράζει όμως, γιατί οι δυνάμεις πίσω από την Επιχείρηση των Ηνωμένων Εθνών (έχει καταχωριστεί ως τέτοια από την Dun & Bradstreet) έχουν κηρυχθεί σε πτώχευση, και ως εκ τούτου, είναι υπό πτώχευση και ο ίδιος ο ΟΗΕ. Η επίθεση του φθινοπώρου συνεχίζεται και ελπίζουμε ότι η ανθρωπότητα θα είναι σύντομα ελεύθερη. Τέλος αυτή την εβδομάδα, ως μπόνους για τους αναγνώστες, θα απαριθμήσω μερικά κόλπα των κατασκόπων του πραγματικού κόσμου που δεν έχετε δει ποτέ σε ταινίες του Χόλιγουντ, όπως μας περιγράφονται έναν πραγματικό εν ζωή πράκτορα. Σύμφωνα με αυτόν τον βετεράνο πράκτορα, οι δραστηριότητες των κατασκόπων του πραγματικού κόσμου εκτελούνται από εκπροσώπους των διαφόρων μυστικών υπηρεσιών που συναντώνται για ποτό και για ανταλλαγή πληροφοριών. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες δραστηριότητες τύπου Τζέιμς Μποντ και ύπουλων κόλπων, καθώς, ο ίδιος επιβεβαιώνει. Για παράδειγμα, Σοβιετικοί θηλυκοί παράγοντες είχαν μέσα στα τσαντάκια τους ένα όπλο με μία σφαίρα που είχε την μορφή ταμπόν. Όταν ο στόχος τους έψαχνε το τσαντάκι τους για τα όπλα, ενώ αυτή επισκεπτόταν το μπάνιο, δεν έβρισκε κανένα εμφανές όπλο και έτσι την άφηνε χωρίς φύλαξη. Ο θηλυκός παράγοντας έβαζε αργότερα το ταμπόν-όπλο στο μάτι του αρσενικού στόχου της και του τίναζε τα μυαλά.
Μια άλλη Σοβιετική συσκευή που περιέγραψε, ήταν ένα κεραμικό σετ εργαλείων που οι παράγοντες εισήγαγαν στον πρωκτό τους. Δεδομένου ότι το σετ αυτό μπορεί να περάσει ακόμη και τον έλεγχο ανιχνευτού μετάλλων, είναι σε θέση να το περάσει λαθραία στη φυλακή ακόμα και αν είναι γυμνός. Αργότερα, όταν κανείς δεν κοιτάζει, το αφαιρεί. Το σετ αυτό περιέχει ένα πριόνι που μπορεί να κόψει τις μπάρες φυλακής για να μπορέσει να δραπετεύσει. Περιέχει επίσης ένα δοχείο υγρού που αν το ραντίσει πίσω του καταστρέφει τις μύτες των σκύλων εντοπισμού και καθιστά αδύνατο για αυτούς να τον ανιχνεύσουν.
Σημ ΓΒ: Ευχαριστούμε Μπεν για όλα αυτά τα απαρχαιωμένα…….. Ένα άλλο πράγμα για τους κατασκόπους της πραγματικής ζωής που δεν είναι στο Χόλιγουντ, είναι το γεγονός ότι αυτοί είναι συνήθως πολύ πνευματικοί άνθρωποι που εμπλέκονται στον εσωτερικό μυστικισμό και συχνά συνδέονται με μια θρησκευτική οργάνωση. Όλοι αυτοί που έχω γνωρίσει συμφωνούν πως ζούμε σε προφητικούς καιρούς. Η αρχαία Σατανική λατρεία επιτέλους ηττάται.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα