Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ο Ταγίπ Ερντογάν ζητάει την έξοδο των Τούρκων της Θράκης από το Μνημόνιο

erdogan

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα προκλητική δήλωση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απαιτεί την έξοδο των Τούρκων της Θράκης από το Μνημόνιο.

Ο Ταγίπ Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση πως, αν δεν βγουν οι Τούρκοι της Θράκης από το Μνημόνιο, θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με πρόσφυγες από τη Συρία, οπότε δεν το χάνουν με τίποτα την επόμενη χρονιά το Νόμπελ Ειρήνης οι γιαγιάδες της Μυτιλήνης.

Μετά την νέα πρόκληση του Ταγίπ Ερντογάν, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ξεκαθάρισε πως η Θράκη είναι γερμανική και πως στην Θράκη υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα και όχι τουρκική.

Εν τω μεταξύ, οι χριστιανοί της Θράκης ασπάζονται μαζικά το Ισλάμ, για να βγουν κι αυτοί από το Μνημόνιο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ερντογάν επανήλθε με νέα προκλητική δήλωση και ζητάει την έξοδο της Θράκης από το Μνημόνιο.


Οι Μακεδόνες ζήλεψαν τους Θρακιώτες και ασπάζονται μαζικά το Ισλάμ, για να βγουν κι αυτοί από το Μνημόνιο.

Τους κατοίκους της Θράκης και της Μακεδονίας ακολουθούν και οι κάτοικοι των άλλων γεωγραφικών διαμερισμάτων της χώρας που ασπάζονται το Ισλάμ, για να βγουν από το Μνημόνιο.


Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι έξαλλος και καταγγέλλει πως η Ελλάδα τα έχει κάνει πλακάκια με την Τουρκία και αποδρά με σατανικό τρόπο από το Μνημόνιο.

Με πληροφορούν τώρα πως ο Ταγίπ Ερντογάν δεν είπε ποτέ πως απαιτεί να βγουν οι Τούρκοι της Θράκης από το Μνημόνιο αλλά ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Τουρκία δεν ξέρει τουρκικά, οπότε, επειδή τα είχε πιεί και ήταν ντίρλα, έγραφε ό,τι του κατέβαινε στο κεφάλι.


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα