Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΤΟΥΡΚΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ:ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1922!!! (βίντεο)


kadir-misiroglu-1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κυριολεκτικά σοκ προκαλεί στην τουρκική επικαιρότητα η δήλωση του Τούρκου ιστορικού, ερευνητή, νομικού και λογοτέχνη, Kadir Mısıroğlu,  σε τηλεοπτική εκπομπή σε σχέση με τις πρόσφατες δηλώσεις του Ερντογάν που αμφισβήτησε την συνθήκη της Λοζάνης, ότι μακάρι να… νικούσαν οι Έλληνες στο πόλεμο της Μικράς Ασίας το 1924!
Ο Τούρκος ιστορικός που μετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή σε σχέση με την ανεύθυνη, όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλοί ιστορικοί στην Τουρκία την αμφισβήτηση από τον Ερτνογάν της συνθήκης της Λοζάνης, προχώρησε σε μια πραγματικά σοκαριστική δήλωση με ιδιαίτερο ύφος όπως δείχνει και το βίντεο, παραδεχόμενος πως καλύτερα θα ήταν οι Έλληνες να είχαν νικήσει το 1924 και έτσι δεν θα υπήρχε η συνθήκη της Λοζάνης!


Η δήλωση αυτή του Kadir Mısıroğlu που κατέκρινε έντονα όσους αμφησβητούν την συνθήκη της Λοζάνης , πράγματι έχει προκαλέσει σάλο στην τουρκική επικαιρότητα. Προχωρώντας δε με ειρωνεία στην τοποθέτηση του, υποστήριξε ότι έτσι δεν θα κακοπάθαιναν οι μουσουλμάνοι στην Μικρά Ασία και όλα θα ήταν ωραία και καλά!
Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα