Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΡΕΚΟΡ

beer glass on a wooden background
Πόσες φορές έχουμε συζητήσει για τα μεθύσια που έχουμε κάνει; Πόσες φορές έχουμε διηγηθεί τις αλκοολικές μας ιστορίες με μια δόση υπερηφάνειας κιόλας; Έρχεται όμως πάντα μια στιγμή, στην οποία καταλαβαίνεις πόσο μικρός είσαι. Ώρα να δούμε το ρεκόρ κατανάλωσης αλκοόλ σε μια βραδιά από ένα άτομο.
andre the giant 1
Ο κύριος που βλέπετε πιο πάνω, ονομαζόταν Αντρέ Ρενέ Ρουσιμόφ, γνωστός ως Αντρέ ο Γίγαντας ή το «Όγδοο θαύμα του κόσμου», λόγω της τεράστιας σωματικής του διάπλασης.
andre the giant 2
Ήταν Γάλλος επαγγελματίας παλαιστής αλλά και ηθοποιός. Έπασχε από μεγαλακρία και σ’ αυτό οφειλόταν το μέγεθός του. Ήδη στα 12 του χρόνια είχε «χτυπήσει» το 1,90 μέτρα στο ύψος και τα 110 κιλά.
andre the giant 3
Ο Αντρέ ο Γίγαντας λοιπόν, που το σώμα του του έδινε το πράσινο φως στην κατανάλωση αλκοόλης (ύψος σχεδόν 2,30 μέτρα και βάρος πάνω από 230 κιλά), χαρακτηριζόταν από το στενό του κύκλο ως ο μεγαλύτερος πότης στη Γη με μεγάλη διαφορά.
andre the giant 4
Όντας το Έβερεστ της μέθης, είχε δηλώσει ότι με 2 λίτρα βότκα, απλώς αισθάνεται μια ζεστασιά μέσα του…

andre the giant 5
Το ρεκόρ κατανάλωσης αλκοόλ που διαθέτει, σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες, είναι 119 μπύρες των 330 ml σε έξι ώρες. Έπινε δηλαδή μια μπύρα κάθε τρία λεπτά για έξι συνεχόμενες ώρες. Λιποθύμησε σ’ ένα διάδρομο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε, αλλά το πρωί σηκώθηκε κανονικά, χωρίς πρόβλημα. Επιπλέον υπάρχουν φίλοι του παλαιστές που δηλώνουν ότι είχε πιει 127 μπύρες σ’ ένα βράδυ. Ενώ οι Mike Graham και Dusty Rhodes είχαν δηλώσει ότι ο Αντρέ ο Γίγαντας είχε πιει 156 μεγάλες μπύρες «in one sitting»…
andre the giant 6
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας The Princess Bride, στο ξενοδοχείο που έμενε, έκανε λογαριασμό 40.000 δολάρια στον ένα μήνα διαμονής του απ’ τα ποτά που είχε καταναλώσει.
andre the giant 8
Κατά μέσο όρο, κατανάλωνε 7.000 θερμίδες σε αλκοόλ κάθε μέρα.
andre the giant 7
Ένα κανονικό κουτάκι μπύρα στο χέρι του Αντρέ…


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα