Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ!


Βρήκε προφυλακτικό στην τσέπη του γιου του και πανηγύριζε λες και ο Ολυμπιακός πήρε τον τελικό του γιουρόπα. Γάβρος ο πατέρας και με μόνιμη ανησυχία μήπως ο 19χρονος δεν πολυγουστάρει τις γυναίκες. Λυτρώθηκε ο φουκαράς όταν έπιασε στα χέρια του την καπότα. Και εκείνο το βράδυ κέρασε την παρέα και κοιμήθηκε τρισευτυχισμένος.
Οι εποχές τρέχουν, αλλάζουν. Τις προηγούμενες γενιές τα αγόρια έκαναν κρα να πηδήξουν, τότε δεν υπήρχε αυτό το σημερινό ξεσάλωμα. Όπου νέοι και νέες έχουν του κόσμου τις ευκαιρίες να ξεσκιστούν.
Έλα, όμως, που σήμερα ο νεαρός άνδρας ξεφορτώνει, «πηδάει» με το ηλεκτρονικό μαραφέτι στο χέρι. Μπροστά σ' αυτό το μαλακιστήρι είναι ονειρικό γαμήσι ο αυνανισμός του νέου τη δεκαετία '60 και '70.
Δεν ορμάει σήμερα ο μαθητικής και φοιτητικής ηλικίας νέος, με το σωστό τρόπο βέβαια, για να δαγκώσει το κορίτσι, να το ρουφήξει, να το πιει ολόκληρο. Να του δώσει να καταλάβει ότι υπερέχει η συνουσιακή ικανοποίηση από την αυτοϊκανοποίηση στην οποία εκείνη επιδίδεται.

Κάποτε για την ηθική της γυναίκας μιλούσε η παρθενιά της. Τίμια η αδιακόρευτη, άτιμη και σουρτούκα η ξεπαρθενιασμένη. Σε κάποιες περιοχές, μάλιστα, για να δείξουν στους γείτονες ότι η νύφη ήταν άσπιλη, μετά την πρώτη νύχτα του γάμου κρεμούσαν το ματωμένο σεντόνι. Ότι ο γαμπρός είναι εκείνος που πρώτος την ''κανόνισε''.
Σήμερα η 20αρα αισθάνεται «ντροπιασμένη», καθόλου ωραία, επειδή παραμένει ακόμα αγάμητη. Μουνοσφραγισμένη. Γνωρίζει πως σαν παρθένα θα παρεξηγηθεί ότι είναι υστερική, προβληματική, κομπλεξική, δύσκολη.
Άρα! Διώξτε, κύριοι, το άγχος της παρθενίας από τα κορίτσια της ηλικίας σας. Δεν είναι τιμητικό, δεν είναι ανδρικό να τις αφήνετε απείρακτες, να τις κρατάτε δυστυχισμένες. Κι αυτό συμβαίνει διότι δεν έχετε βρει τον τρόπο να τις πλησιάσετε με σκοπό να φθάσετε μαζί εκεί που και οι δυο σας θέλετε.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα