Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Μερικές γυναίκες είναι για πολύ δυνατούς παίκτες

Μερικές γυναίκες είναι για πολύ δυνατούς παίκτες

Κάποτε το αποκαλούσαν πνευματική επαφή ή απλώς "touch". Σήμερα κάποιοι το λένε "mindfucking".
Όπως και να το χαρακτηρίσει κανείς δεν αναφέρεται σε τίποτε άλλο παρά σε εκείνο το ατελείωτα προκλητικό παιχνίδι που ξεκινάει μεταξύ δύο εν δυνάμει ερωτικών συντρόφων. Δύσκολο και για πολύ δυνατούς παίκτες.
Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι ένα κράμα χαρακτηριστικών που πρέπει να έχει το κάθε άτομο ξεχωριστά, ώστε ο συνδυασμός των δύο, να μπορεί να τους οδηγήσει σε σκέψεις και συναισθήματα υπερθετικού βαθμού πριν καν προηγηθεί μεταξύ τους οποιαδήποτε περαιτέρω επαφή. Ευστροφία, αυτοσαρκασμός, αυτοπεποίθηση, αμεσότητα, απελευθέρωση από ταμπού και ψευτοπουριτασμούς είναι κάποια απ' τα χαρακτηριστικά που μπορεί να οδηγήσουν τους παίκτες στα όρια τους.
Το βασικότερο χαρακτηριστικό όλων όμως είναι ο άντρας να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του κυνηγού. Οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τίποτα λιγότερο απ' αυτό το αρσενικό που θα πάρει πρωτοβουλίες, θα διεγείρει τη φαντασία τους και θα τις κάνει να νιώσουν τρόπαιο προς κατάκτηση. Εκεί ξεδιπλώνουν όλη τη δύναμη τους και σε κάνουν να παθιάζεσαι μόνο στη σκέψη τους.
Ετοιμάσου να νιώσεις από πολιορκητής, πολιορκημένος απ' το μυαλό της που θα σε καθοδηγεί στην επόμενη κίνηση σου, χωρίς καν να το αντιλαμβάνεσαι. Απ' τη στιγμή εκείνη που η γυναίκα θα νιώσει πως έχει απέναντί της έναν άντρα που γνωρίζει καλά τι θέλει και πώς να το κατακτήσει, που νιώθει γύρω της την ενέργειά του, που παρατηρεί τις καλά μελετημένες κινήσεις του, που διακρίνει αυτοπεποίθηση κι όχι αλαζονεία, που εκπέμπει γοητεία κι όχι εγωκεντρισμό, που εισβάλλει στο μυαλό της χωρίς να της αφήσει το περιθώριο ν' αντιδράσει, θα δοθεί σκληρή μάχη.

Αν την κερδίσεις, το τρόπαιο θα σου μείνει αξέχαστο. Αν την απογοητεύσεις με την παραμικρή λάθος κίνηση, απλώς μη συνεχίσεις. Το παιχνίδι έλαβε τέλος. Ο κάθε σωστός παίκτης πρέπει να ξέρει πότε να αποχωρήσει.
Ετοιμάσου λοιπόν να μπεις σε μια ιστορία που δε θα αναγνωρίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Θα έχει τόση επιρροή πάνω σου, που δε θα υπάρχει δευτερόλεπτο κατά τη διάρκεια της ημέρας που δε θα τη σκέφτεσαι κι όχι μόνον. Ετοιμάσου να νιώθεις εκείνο το ανεξέλεγκτο ρίγος του πυρετού σε ανύποπτες στιγμές, μιας κι η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο.
Το μυαλό σου θα σκαρφίζεται διαρκώς τρόπους να την προσεγγίσεις και μόλις νομίζεις πως κατάφερες να βάλεις το χέρι στο γλυκό, την ίδια στιγμή θα το χάνεις, γιατί πολύ απλά είναι οι όροι του παιχνιδιού, τους οποίους ορίζει εκείνη κι όχι εσύ. Αυτό είναι άλλωστε που σου αρέσει. Η πρόκληση.
Το θηλυκό αυτό δεν αρκείται στα λίγα, στα απλά, τα καθημερινά. Εκείνα τα βρίσκει όποτε κι όπου θέλει. Μη σε ξεγελάσει ποτέ το κατά τα άλλα φαινομενικά αθώο κοριτσάκι που σου χαμογελάει. Αν κοιτάξεις πίσω απ' το βλέμμα της, αν πιάσεις τις σκέψεις της και δεις την ψυχή της, θα σε κάνει να μονολογείς χαμογελώντας και ν' απορείς με την κατάσταση σου! Είδες; Ήδη χαμογελάς και σε έχει βάλει στη διαδικασία να φαντάζεσαι τι μπορεί να ακολουθήσει. Απλώς συνήθισέ το.
Η κυρία αυτή, διότι πρόκειται για κυρία σε όλα της, δε θα ανεχτεί να νιώσει ότι υποτιμάς τη νοημοσύνη της. ούτε για αστείο. Θα είναι απροκάλυπτα προκλητική σε κάθε κουβέντα της και θα σου «πηδάει» το μυαλό με τρόπους που δε γνώρισες ποτέ. Πρόκειται για ένα αγρίμι γένους θηλυκού που όλοι θα ήθελαν να το δαμάσουν.
Κάποιοι μάλιστα είναι σίγουροι ότι μπορούν κι εκεί είναι που χάνουν το παιχνίδι απ' τις πρώτες κιόλας κινήσεις. Ποτέ και κανένα αγρίμι δεν μπόρεσε κανείς μέχρι σήμερα να δαμάσει ολοκληρωτικά. Φαινομενικά, ίσως ναι! Ουσιαστικά όχι. Τα ένστικτά του είναι πάντα εκείνα που θα το κυριεύουν και πάντα εκείνα που θα νικούν στο τέλος.
Το μυστικό είναι να αφήσεις τη γυναίκα να ξεδιπλώσει το μέσα της χωρίς την παραμικρή προσπάθεια να της επιβληθείς. Άφησέ την να σου δείξει τον τρόπο. Εσύ απλώς απόλαυσέ την, γιατί το είδος της είναι σπάνιο και δυσεύρετο κι η εμπειρία σου μαζί της θα σου μείνει αξέχαστη.
Όταν μια γυναίκα καταφέρνει να σου πηδάει το μυαλό, ετοιμάσου να καείς ολόκληρος κι η φωτιά της να σου αφήσει τα σημάδια της πάνω σου για μια ζωή.
Επιμέλεια κειμένου Βίβιαν Παναγιώτου: Νάννου Αναστασία.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα