Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Αγάπες του Καλοκαιριού

Summer Love
Το Καλοκαίρι και η περίοδος των Διακοπών είναι, συνήθως, η Λυδία Λίθος που κρίνει αν ένα ζευγάρι θα συνεχίσει να είναι μαζί και τον Χειμώνα… το Καλοκαίρι οι άνθρωποι μαζί με τα ρούχα βγάζουν και τις μάσκες της Καθημερινότητας και αφήνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα να αναδυθεί. Για αυτό και ζευγάρια που τον Χειμώνα είναι συνεχώς παρέα με άλλους, όταν πάνε μόνα τους διακοπές πολλές φορές επιστρέφουν διαλυμένα γιατί δεν έχουν κοινό Σημείο Αναφοράς… δεν έχουν θέματα να συζητήσουν μεταξύ τους και καθένας με την πάρτη του και για πάρτη του chatάρει με τον «κύκλο» του στο Διαδίκτυο, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που ανεβάζουν για να πείσουν τους άλλους πως περνάνε καλά.
Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα έχουν μάθει να κάνουν πράγματα ΜΕ τον άλλο για συντροφιά και συνήθως μέσα σε μια παρέα… έρωτας όμως είναι να κάνεις πράγματα ΓΙΑ την/τον σύντροφό σου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα έχουν μάθει να θέλουν έναν/μία σύντροφο στο πλάι τους σαν «αξεσουάρ» για να μπορούν να βγαίνουν με άλλα ζευγάρια και για να τους κρατάει συντροφιά έτσι ώστε να μην νιώθουν Μοναξιά, μιας και δεν έχουν μάθει να απολαμβάνουν την δύναμη της Μοναχικότητας.
Αυτό όμως δεν είναι Έρωτας… είναι απλά Συντροφικότητα.
Το να είσαι ερωτευμένος σε κάνει να νιώθεις Μοναδικός, το να έχεις ανάγκη από Συντροφικότητα σε κάνει απλώς να θέλεις να ανήκεις κάπου…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα