Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Επιλέγω να εστιάσω σε αυτά που έχω παρά σε αυτά που δεν έχω


Έχετε καθόλου βασανιστεί τελευταία με μια αρνητική στάση στην δουλειά, το σπίτι, ή το σχολείο; Αυτές οι αλλαγές στην διάθεση μας μπορεί να οφείλονται σε βιολογικούς παράγοντες, αλλά μπορεί επίσης και σε στρές από λόγους στο περιβάλλον μας, ανθρώπους με τους οποίους περνάμε κάποιο από το χρόνο μας, κλπ. Μπορεί επίσης να είναι σύμπτωμα του τρόπου σκέψης μας, σκέψεων που αφορούν πράγματα που έχουν οι άλλοι και που δεν έχουμε εμείς.
Η σύγκριση μας κλέβει την χαρά. Ενώ η ευγνωμοσύνη μας βοηθάει να υψωθούμε πάνω από την λάσπη του εγωισμού και το συναίσθημα ότι είμαστε ελλειμματικοί. Μας βοηθάει να ανυψωθούμε στο να αντιληφθούμε πόσο ευλογημένοι είμαστε. Η ευγνωμοσύνη λέει, «Ακόμα και αν δεν το πολύ-θέλω, επιλέγω να εστιάσω σε αυτά που έχω παρά σε αυτά που δεν έχω».

Καταγράψτε όλα αυτά για τα οποία είστε ευγνώμονες. Μερικές φορές πρέπει να δούμε απτά τις ευλογίες μας για να γίνουν αυτές αντιληπτές. Με το να δίνετε συνειδητά προσοχή στο τι σκέφτεστε, αφιερώστε αυτό το πρωινό σε αυτά για τα οποία είστε ευγνώμων, και δείτε πώς μπορεί να αλλάξει η διάθεση σας.
(Ένας φίλος)


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα