Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Δεν είναι διασκεδαστικό να έχετε κακές συνήθειες



Ποτέ μην αφήνετε τον νου σας να σας λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να είστε καλοί και πολύ εύκολο να είστε κακοί. Είναι πολύ πιο εύκολο να είστε καλοί παρά να υποφέρετε από τις συνέπειες των λανθασμένων πράξεων. Μερικές φορές είναι λίγο δύσκολο να αντισταθείτε στον πειρασμό γιατί οι αισθήσεις σας προσπαθούν να σας παγιδεύσουν. Μόλις όμως αποκτήσετε τη συνήθεια να είστε καλοί, είναι πολύ δύσκολο να είστε κακοί. Διότι ξέρετε ότι θα ζημιωθείτε και εσωτερικά και εξωτερικά κάνοντας κάτι που ξέρετε ότι είναι λανθασμένο.

Δεν είναι διασκεδαστικό να έχετε κακές συνήθειες. Η φαυλότητα καταστρέφει όλη τη διασκέδαση. Προκαλεί κορεσμό στον νου και γρήγορα δεν υπάρχει πλέον χαρά στο να τρώτε υπερβολικά, στο να είστε υπερβολικά δραστήριοι στο σεξ, στο να ενδίδετε υπερβολικά σε οποιαδήποτε αίσθηση. Αν σε οτιδήποτε το παρακάνετε, να θυμάστε ότι βρίσκεστε κάτω από την επιρροή και την αρπάγη κακών συνηθειών. 



Για παράδειγμα, αν έχετε έλκος στο στομάχι και εξαιτίας της συνήθειας συνεχίσετε να τρώτε κρέας ή καυτερά ή τηγανιτά φαγητά τα οποία ερεθίζουν περισσότερο το στομάχι και διαλύουν την κρούστα που δημιουργήθηκε από τη φύση για να θεραπευτεί το έλκος, το έλκος θα επιδεινωθεί και μπορεί να καταλήξει σε καρκίνο ή αιμορραγία. 

Αντίθετα, θα πρέπει να τρώτε μαλακές και ελαφρές τροφές και άλλες που δεν ερεθίζουν το στομάχι. 

Γιατί να αφήνετε τη συνήθεια να σας κάνει να τρώτε αυτά που ξέρετε ότι θα σας βλάψουν? 

– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα