Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Οι παραμορφωμένες εικόνες επηρεάζουν τη φαντασία και στρεβλώνουν το αιθερικό σώμα



Η φυσική μορφή του αιθερικού σώματος δεν πρέπει να διαταράσσεται, γιατί το αιθερικό σώμα είναι το προσχέδιο του φυσικού σώματος, και τυχόν μεταβολές στο αιθερικό σώμα προκαλούν αλλαγές στο φυσικό σώμα.

Το αιθερικό σώμα αλλάζει και επηρεάζει το φυσικό σώμα, όταν το ανθρώπινο σώμα παριστάνεται οπτικά από παραμορφωμένες εικόνες, όπως κλόουν, άσχημες μάσκες και άσχημοι, παραμορφωμένοι, μισοί-ζώο, μισοί-ανθρώπινοι χαρακτήρες φαντασίας, όπως αυτοί που παρουσιάζονται σε πολλές σύγχρονες ταινίες. Τέτοιες παραμορφωμένες εικόνες επηρεάζουν τη φαντασία και σιγά-σιγά στρεβλώνουν το αιθερικό σώμα.

Οι άνθρωποι καταβάλλονται από τις άσχημες εικόνες που εντυπώνονται στο αιθερικό σώμα τους, και αναπτύσσουν διάφορες αδυναμίες. Πρόκειται για μια τραγωδία που βλέπουμε να συμβαίνει σε διάφορα έργα τέχνης και σε δημοσιεύσεις στις οποίες οι πιο παραμορφωμένες εικόνες παρουσιάζονται ως αστείες, ενάρετες, ή σοφές, έτσι ώστε οι εικόνες αυτές να διεισδύσουν βαθύτερα στο ανθρώπινο αιθερικό σώμα.



Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η γελοιογραφία είναι μια μορφή τέχνης. Κατά κάποιο τρόπο είναι, αλλά με όλη τη σοφία που βρίσκεται πίσω από αυτή, είναι μια ιδιαίτερα λεπτή τεχνική για να σχηματίσει παραμορφωμένα μοτίβα στον ανθρώπινο νου και στο αιθερικό σώμα. Πολλά "ζαχαρωτά" αναμιγνύονται με δηλητήριο και δίνονται στην ανθρωπότητα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.2


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα