Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΠΙΑΣΕ ΚΟΥΠΙ

Διώξε το λίπος από την κοιλιά σου χωρίς να κάνεις ούτε έναν κοιλιακό.

Η όρθια κωπηλατική δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. «Μπορεί να μην κουνάς τον κορμό σου, αλλά μετά  θα αισθάνεσαι τους κοιλιακούς σου πέτρα» υποστηρίζει ο Tony Gentilcore, γυμναστής.
Το πλεονέκτημά σου
Οι πιο πολλοί άντρες προσπαθούν να γραμμώσουν τους κοιλιακούς τους εκτελώντας ροκανίσματα, πλάγιους κοιλιακούς ή ανυψώσεις ποδιών. Ο Gentilcore αναφέρει ότι αυτή η προσέγγιση είναι λανθασμένη. «Η πρωταρχική λειτουργία του κορμού είναι να αποτρέπει την κίνηση». Η κωπηλατική από όρθια θέση σε πλάγια θέση βελτιώνει την ισορροπία του κορμού και την ικανότητα να φέρνει αντίσταση στις δυνάμεις που προσπαθούν να τον κινήσουν.

Η σωστή τεχνική
Με τα δύο χέρια πιάσε τη λαβή του καλωδίου μίας ψηλής τροχαλίας. Στάσου  πλάγια στην τροχαλία και άνοιξε τα πόδια ελαφρώς. Η απόσταση από την τροχαλία να είναι τέτοια ώστε τα χέρια να είναι τεντωμένα. Κράτα τη λαβή κοντά στο στήθος και σφίξε τους κοιλιακούς σου.  Με αργή κίνηση τέντωσε τα χέρια σου και παράλληλα προσπάθησε να μην κινείς τον κορμό σου. Κάνε τρία σετ των οκτώ επαναλήψεων σε κάθε πλευρά.
Βάλε τα σωστά κιλά
«Οι άντρες συνήθως βάζουν πολλά κιλά σε αυτήν την άσκηση» λέει ο Gentilcore. «Ο στόχος είναι να εμποδίζουν οι κοιλιακοί την κίνηση του κορμού. Οταν κουνάς τους γοφούς, τους ώμους ή τη μέση, σημαίνει ότι τα κιλά είναι υπερβολικά». Κράτα το στήθος σταθερό και κούνα τα χέρια με αργό ρυθμό.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα