Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Δύο Νέες Δολοφονίες Ολιστικών Ιατρών!!

Νέα δολοφονία ολιστικού ιατρού με αυτοκτονία του δράστη!


ClAqVS-UYAACDlh-667x500.jpg

Καλοκαίριασε κι αρχίσει νέος κύκλος αίματος ολιστικών ιατρών φαίνεται. Ο προηγούμενος μετρά περί τους 40 θανάτους! Κάποιοι που αρχικά θεωρήθηκαν ως “φυσικοί” ή ανεξήγητοι, νέα δεδομένα δείχνουν ότι επρόκειτο για δολοφονία.
Αυτή τη φορά αφορά σε έναν χειροπράκτη του οποίου το πτώμα ανακάλυψε ένας ασθενής.
Ο David Steckler είχε φτάσει λίγα λεπτά νωρίτερα για το ραντεβού του στο Κέντρο Χειροπρακτικής McKenna. Όταν μπήκε στο γραφείο, αντίκρισε την ανατριχιαστική σκηνή της δολοφονίας-αυτοκτονίας.
Οι ερευνητές του γραφείου του σερίφη στο Pierce County, δήλωσαν ότι ο ιδιοκτήτης της κλινικής, Dr. Robert Sowers και τον σύζυγο μιας από τις θεραπεύτριες που εργάζονται στην κλινική βρέθηκαν νεκροί μέσα στο γραφείο. Ο Steckler είπε στο γραφείο ήταν μια γυναίκα που ούρλιαζε και πως ο ίδιος αποχώρησε για να καλέσει το 911 για βοήθεια.
Murder2_1466033928651_4876629_ver1.0_640_360.jpg
Το περιστατικό έχει αφήσει τη μικρή πόλη των μετά βίας 1000 κατοίκων σοκαρισμένη και αναρωτιούνται γιατί να δολοφονηθεί ο γιατρός που όλοι αγαπούσαν.

«Ο Bob ποτέ δεν είχε εχθρούς», δήλωσε ο Amber Baxter, ένας πρώην ασθενής του θύματος. «Γνώριζα τον Bob για χρόνια. Ο πιο εκπληκτικός τύπος που θα θέλατε ποτέ να γνωρίσετε και να γίνει φίλος σας. Ποτέ δεν άκουσα γι ‘αυτόν να κάνει κάτι κακό σε κάποιον. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει».
Αναμένεται να διεξαχθεί αυτοψία. Το πτώμα του αυτόχειρα αργότερα αναγνωρίστηκε ότι είναι του 35χρονου Robert Knapp.






Δεύτερη δολοφονία ολιστικού γιατρού σε δυο μέρες

holistic-doctor-murdered-696x522

Δεύτερος φόνος, εννοούμε από τον δεύτερο κύκλο, όπως έγραψα χτες, που μοιάζουν με τους κύκλους των τηλεοπτικών σήριαλ. Ο πρώτος μέτρησε 40 νεκρούς!
Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Dr. Tiejun Huang Ph.D./MD R.Ac, RMT, DTCM, ο οποίος δολοφονήθηκε από κάποιον που εισέβαλε στο ιατρείο του με μαχαίρι και τον σκότωσε.
Ο δράστης συνελήφθη, τα αίτια παραμένουν άγνωστα. Ή μήπως… γνωστά;
Ο Δρ Huang ήταν ειδικός αθλητίατρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, καθηγητής στην αθλητιατρική και την αποκατάσταση, έκανε θεραπεία με βελονισμό και κινέζικο μασάζ “Tuina”.
Αιφνίδιοι θάνατοι, ανεξήγητοι θάνατοι, μυστηριώδεις εξαφανίσεις, “φυσικοί” θάνατοι που αποκαλύπτονται εκ των υστέρων δολοφονία – κάτι δεν πάει καλά με τους ολιστικούς γιατρούς κι αυτό δεν είναι… γκαντεμιά!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα