Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Φονικές πλημμύρες μετά από Τροποποίηση Καιρού – Τα ψέματα της εταιρείας!

7311828-3x2-940x627

Συνέβη και αυτό. Στο Ouse της νότιας Τασμανίας, στην Αυστραλία, φονικές πλημμύρες με νεκρό και αγνοούμενους φέρεται να δημιουργήθηκαν μετά από Τροποποίηση Καιρού – σπορά νεφών!
Το σκάνδαλο ξέσπασε στα ΜΜΕ καθώς πολίτες και αξιωματούχοι ζητούν απαντήσεις και διευκρινίσεις: Ποιος έδωσε εντολή στην εταιρεία να ψεκάσει αφού οι μετεωρολόγοι προέβλεπαν βροχοπτώσεις;
 Ο κυβερνήτης της περιοχής, Will Hodgman, δήλωσε ότι η εταιρεία τροποποίησης καιρού της Hydro Tasmania εξουσιοδότησε τη σπορά των νεφών, την Κυριακή το πρωί στη λεκάνη απορροής Upper Derwent, παρά το γεγονός ότι υπήρχε πρόβλεψη έντονης βροχόπτωσης.
Ouse - Η λεκάνη απορροής του ποταμού Derwent ήταν μια από τις πλέον πληγείσες περιοχές από τις πλημμύρες αυτής της εβδομάδας.
OUSE – Η ΛΕΚΑΝΗ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ DERWENT ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.
Τόσο ο Hodgman όσο και ο υπουργός Ενέργειας, Matthew Groom, αναζήτησαν απαντήσεις από την εν λόγω εταιρεία. Αλλά όχι μόνο αυτοί. Οι πιέσεις έρχονται από τους απελπισμένους αγρότες, που παραθέτουν τα ίδια ερωτήματα: Γιατί έγινε σπορά νεφών αφού αναμένετο ισχυρή βροχή:

«Η Hydro ανέκαθεν ισχυριζόταν θετικά αποτελέσματα από τη σπορά των νεφών, δήλωσε ο George Mills, ο οποίος είπε ότι άκουσε τις πτήσεις την Κυριακή το πρωί, και αναρωτήθηκε τι συνέβαινε.
«Θέλουμε να καταλάβουμε αν η σπορά των νεφών βοήθησε να δημιουργηθεί αυτή η τεράστια πλημμύρα από τους τοπικούς ποταμούς που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί», είπε.
Οι αγρότες στην περιοχή έχουν αναφέρει την απώλεια εκατοντάδων των προβάτων και βοοειδών, καθώς και σημαντικές απώλειες των υποδομών.
ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΟΕΙΔΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.

Η Hydro Tasmania «δεν είναι σε θέση να σχολιάσει»

Η εταιρεία αρχικά αρνήθηκε να σχολιάσει. Μια εκπρόσωπος δήλωσε ότι θα ήταν ανάρμοστο να σχολιάσω.
«Σε αυτό το σημείο Hydro Tasmania δεν είναι σε θέση να παράσχει περισσότερες πληροφορίες», είπε. «Η εμπειρία δείχνει ότι στον απόηχο μιας σοβαρής φυσικής καταστροφής, όπως αυτή, συνήθως ακολουθεί κάποια μορφή κυβερνητικής έρευνας».
Η πρώτη προειδοποίηση για πλημμύρες των ποταμών Ouse και Derwent εκδόθηκε στις 22:36 την Κυριακή, αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε η πτήση σποράς των νεφών.
Την επόμενη μέρα, πρωτοφανής βροχόπτωση οδήγησε σε σημαντικές προειδοποιήσεις για πλημμύρες στα επτά ποτάμια της Τασμανίας, συμπεριλαμβανομένων των Derwent και Ouse.
cloud seeding Hydro Tasmania

Δυο ώρες μετά η Hydro Tasmania διαψεύδει τους πάντες και τα πάντα!

Τις προηγούμενες πληροφορίες βρήκαμε στο αυστραλιανό abc.net.au. Μόλις δυο ώρες μετά, νέο άρθρο στο ίδιο ειδησεογραφικό ιστολόγιο, φιλοξενεί τις “διαψεύσεις” της Hydro Tasmania, η οποία διαψεύδει τους πάντες και τα πάντα -μάρτυρες, μετεωρολόγους, προγνώσεις κ.λ.π- εκτός από το νεκρό, τον αγνοούμενο και.. τα χαμένα πρόβατα και βοοειδή!
Σε δήλωση της η εταιρεία εξέφρασε τη συμπάθειά του για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πλημμύρες και είπε ότι «είναι κατανοητό να υπάρχει στην κοινότητα ανησυχία σχετικά με το πρόγραμμα της σποράς νεφών».
Αλλά η Hydro Tasmania δήλωσε ότι η εν λόγω πτήση δεν λειτούργησε στην εν λόγω περιοχή για την οποία αρνείται ότι υπήρχαν και προειδοποιήσεις για πλημμύρες. «Δεν υπήρχαν προειδοποιήσεις για τις πλημμύρες για την Άνω Derwent κατά το χρόνο της πτήσης», ανέφερε η δήλωση. «Αυτή η περιοχή έλαβε μια σημαντική, αλλά όχι υπερβολική, ποσότητα βροχής μετά την πτήση το πρωί της Κυριακής. Η σπορά νεφών της Κυριακής δεν συνέβαλλαν στην πλημμύρα του Ouse», δήλωσε η εταιρεία.
«Το νερό στον ποταμό Ouse προήλθε από την υπερχείλιση της λίμνης Augusta λόγω των πλημμυρών. Η Λίμνη Augusta δεν είναι στην υδρολογική λεκάνη που ήταν στόχος της πτήσης της Κυριακής”, ανέφερε.
«Πιστεύουμε ότι η λειτουργία των φραγμάτων και των υδάτινων οδών μας δεν συνέβαλλαν στις πλημμύρες».

Το μεγαλύτερο ψέμα όλων

Η Hydro Tasmania δεν είναι από μόνη της μια εταιρεία Τροποποίησης Καιρού. Είναι 100 χρόνων εταιρεία που κάνει διαχείριση ενεργειακών πόρων κι τώρα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Προφανώς διαχειρίζεται και τα φράγματα και τις φυσικές δεξαμενές αποθήκευσης υδάτινων πόρων.
Το σημείο/λεπτομέρεια που ψεύδεται ασύστολα στην εκ των υστέρων δήλωση της είναι και αυτό που αγνοεί ο περισσότερος κόσμος, ακόμα κι αν έχει ακούσει κάποια πράγματα για την Τροποποίηση Καιρού, πρακτική που διενεργείται και στη χώρα μας μέσω ΕΛΓΑ και σε συνεργασία με εταιρείες όπως η 3D.
Και αυτό το «σημείο/λεπτομέρεια» είναι ότι ουδείς μπορεί να παράγει νερό (βροχή ή χιόνι) εκ τους μηδενός, αλλά ούτε και να το εξαφανίσει στο υπερπέραν!
Αυτό που στην ουσία γίνεται είναι ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΊΑΣ – με λίγα λόγια, ή συλλέγουν την υγρασία κλέβοντας την από γειτονική περιοχή, ή καθαρίζουν μια περιοχή από χαλαζόπτωση ή επερχόμενες έντονες βροχές μεταθέτοντας το υγρό στοιχείο σε άλλη γειτονική περιοχή.
Για παράδειγμα, στο αφιέρωμα που είχαμε κάνει, Μια “Τροποποίηση Καιρού” για την Ελλάδα, όταν επισκεφτήκαμε το ορεινό χωριό Δίσελλο Τρικάλων, αυτό ακριβώς μας είπαν οι κτηνοτρόφοι, ότι τα αεροπλάνα του ΕΛΓΑ τους κλέβουν το νερό για να το πάνε προς την αγροτική Λάρισα. «Μαζεύονται τα σύννεφα, λέμε ότι θα βρέξει, και τότε περνούν οι διάολοι, και … φρουτς, πάει το νερό», είχε πει ένας από τους κτηνοτρόφους.
Το ότι γίνεται μόνο διαχείριση -δηλαδή χειραγώγηση- της υγρασίας και τίποτα περισσότερο μου είχαν επιβεβαιώσει και οι ίδιοι υπεύθυνοι της εταιρείας τηλεφωνικά.
Όπως και να έχει το πράμα, χωρίς καν να φτάσουμε στο “συνομωσιολογική” θέμα των χημικών αεροψεκασμών και το HAARP (που έχει καταντήσει κοινό μυστικό) ακόμα και αυτές οι επίσημες αλλά μόνιμες πια επεμβάσεις στο κλίμα, είναι ικανές να στείλουν τη Μάνα Φύση στο τρελοκομείο και μαζί της κι εμάς!
Κάποιοι βγάζουν παραδάκι με την τροποποίηση καιρού, το παίζουν Θεοί -Δίες και Ποσειδώνες- αλλά έχουν φροντίσει να κρατούν καλά λαδωμένα τα γρανάζια του συστήματος ώστε να βγαίνουν λάδι και όταν δεν έχει ακραία, το φρόντισαν αυτοί, όταν έχει ακραία, τι να κάνουμε, Φύση είναι αυτή!
Και μην ξεχνάμε, το άλλο έργο που προσφέρουν με το αζημίωτο βέβαια, είναι ότι συμβάλλουν στην “κλιματική αλλαγή”, δηλαδή στο αναμάλλιασμα του κλίματος, για να έχουμε να λέμε μετά ότι “φταίει ο παράγων Άνθρωπος” – που το βάζετε αυτό;
Αναδημοσίευση από allnewz
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  ΤΟΥ  ΕΝΑΤΟΥ  ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα