Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ?? – ΔΗΛΑΔΗ ΥΛΙΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ??


ΠΑΡΑΜΑΧΑΝΣΑ ΓΙΟΓΚΑΝΑΝΤΑ: ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! 
Η μοίρα του ανθρώπου μετά τον θάνατο καθορίζεται από τη ζωή του όσο ήταν στη γη. Αυτοί που καλλιέργησαν την καλοσύνη και έχουν εδραιωθεί στην άσπιλη κατάστασή της μεταφέρονται στα αγγελικά βασίλεια. Αυτοί των οποίων η φύση ήταν γεμάτη εγκόσμιες προσκολλήσεις ξαναγεννιούνται στη γη σαν συνηθισμένοι άντρες και γυναίκες Ή ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ διαποτισμένους με δραστηριότητα πλανήτες που ταιριάζουν καλύτερα στην παθιασμένη φύση τους. Αυτοί που βυθίστηκαν στη φαυλότητα μετενσαρκώνονται σε σώματα ζώων ή σε οικογένειες ποταπών ή ζωωδών ανθρώπων, ή σε άθλιες συνθήκες που επηρεάζουν τη φύση τους και καθορίζουν την κατάσταση της ύπαρξής τους. Ή μπορεί να παραμείνουν για μακρές περιόδους σε σκοτεινές αστρικές σφαίρες ή σε πλανήτες που είναι ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΓΗ αλλά πιο πολύ διαποτισμένοι με βάσανα και βία. Αυτά είναι τα μέρη και οι καταστάσεις γέννησης όλων των βαθιά απατώμενων όντων όταν μετενσαρκώνονται από μια ζωή στην επόμενη ύπαρξή τους.
Έτσι ο κάθε άνθρωπος, συνειδητά ή ασυνείδητα, επιλέγει όχι μόνο τη μελλοντική κατάστασή του, αλλά και το μέρος όπου θα διαμείνει: τον παράδεισο, τη γη, ή την κόλαση.
Υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις καλών όντων – από τους καλούς ανθρώπους, την καλοσύνη αναμεμειγμένη με αγιότητα, ως τους απελευθερωμένους γιόγκι. Καθώς οι καλοί άνθρωποι πλησιάζουν στο να τελειοποιηθούν, γίνονται άγιοι, σοφοί, γιόγκι, ύψιστοι σοφοί, άγγελοι, αρχάγγελοι, και τελικά, κατά την πλήρη απελευθέρωση από τις τρεις ιδιότητες, συγχωνεύονται σε παντοτινή ενότητα με το Πνεύμα. Παρόμοια, υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις εγκόσμιων ανθρώπων, κάποιοι με άγιες ιδιότητες και κάποιοι που τείνουν να είναι φαύλοι. Έτσι επίσης υπάρχουν ήπια φαύλοι άνθρωποι, μέτρια φαύλοι και εξαιρετικά φαύλοι.
Στο απέραντο δημιουργικό θέαμά Του ο Κύριος έχει φροντίσει να υπάρχει ένα μέρος για κάθε κύκλο εξέλιξης και ενδιαφερόντων των πλασμάτων Του. Υπάρχουν καλά σύμπαντα που περιέχουν κυρίως καλά όντα.

Υπάρχουν σύμπαντα γεμάτα δραστηριότητα στα οποία το μεγαλύτερο μέρος των όντων είναι παθιασμένα με γεμάτη επιθυμίες δραστηριότητα – αυτή η γη είναι κυρίως τέτοια σ’ αυτό το στάδιο εξέλιξης. Στην κλίμακα μεταξύ του καλού και του φαύλου, είναι κάπου ανάμεσα. Παρόμοια, υπάρχουν σύμπαντα στα οποία κυριαρχούν κυρίως φαύλες εκδηλώσεις – κτηνώδη πλάσματα όπως στα προϊστορικά χρόνια της γης των δεινοσαύρων και άλλων θηριωδών ζώων της γης, του νερού και του αέρα, οι κατοικίες των οποίων μαστίζονται από πολέμους μεταξύ των ειδών και κανιβαλικούς φόνους. Και υπάρχουν σύμπαντα και πλανήτες όπου τα εκπεσόντα και εξαχρειωμένα όντα κατοικούν ως ξωτικά και δαίμονες.
Αμέτρητες καλές ψυχές έχουν απελευθερωθεί. Η μεγάλη πλειοψηφία των όντων, οι εγκόσμιοι άνθρωποι, συνεχώς μετενσαρκώνονται στη γη ή σε παρόμοιους πλανήτες που ταιριάζουν στη φύση και στις επιθυμίες τους. Οι φαύλοι άνθρωποι που δεν προσπαθούν να απελευθερωθούν συγκεντρώνονται κατά μυριάδες και ενσαρκώνονται σε πολύ χονδροειδείς ανθρώπινες μορφές ή ως κατώτερα ζώα στη γη, ή μετενσαρκώνονται σε λιγότερο εξελιγμένους κόσμους ή στις ελεεινές κακές περιοχές.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τα ζώα, τα άγρια θηρία και τα μοχθηρά κτήνη, τα φαύλα ξωτικά των καλών, ενεργοποιητικών (γεμάτων δραστηριότητα και προσκολλήσεις) και φαύλων ιδιοτήτων, κρατούν αυτήν τη συμπαντική ονειρική κινηματογραφική ταινία γεμάτη ποικιλία και ψυχαγωγία, έξαψη και έμπνευση. Τα νοήμονα ανθρώπινα όντα με ικανότητα διάκρισης, μετά από τόσο πολλές ενσαρκώσεις εφιαλτικών αγώνων και δυστυχιών και θανάτων, θα έπρεπε να μάθουν το μάθημά τους και να προσπαθούν να βγουν απ’ αυτούς τους συμπαντικούς θεατρινισμούς, να έρθουν πίσω στην ευδαιμονία του σπιτιού της ψυχής στο Πνεύμα.
Η γέννηση και ο θάνατος στον αστρικό κόσμο είναι απλώς μια αλλαγή στη συνειδητότητα. Όταν το υλικό σώμα πεθάνει, το άτομο χάνει τη συνειδητότητα της σάρκας και αποκτά επίγνωση της λεπτοφυούς αστρικής μορφής του στον αστρικό κόσμο. Σ’ έναν καρμικά προκαθορισμένο χρόνο, αυτό το αστρικό ον χάνει τη συνειδητότητα της αστρικής μορφής του και υποβάλλεται σε εκ νέου γέννηση στον υλικό κόσμο. Όταν η περιβεβλημένη με το αστρικό της σώμα ψυχή εγκαταλείπει τον αστρικό κόσμο, στο τέλος της αστρικής της ζωής, έλκεται προς κάποιους γονείς και κάποιο περιβάλλον στη γη (ή σε παρόμοιους κατοικημένους πλανήτες σε άλλες νησίδες συμπάντων) που είναι κατάλληλοι για την εξόφληση του αποθηκευμένου καλού και κακού κάρμα αυτού του ατόμου. – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα