Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Phound : Προστατεύσετε Τις Φορητές Σας Συσκευές Από Κλοπή Ή Απώλεια



- Το Phound, μια νέα δωρεάν εφαρμογή για Android, που σας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσετε τις φορητές σας συσκευές και τα προσωπικά τους δεδομένα από κλοπή. Σκοπός της είναι να συμβάλλει στο γρήγορο εντοπισμό χαμένων σας συσκευών και στην προστασία των πολύτιμων πληροφοριών που είναι αποθηκευμένες σε αυτές. 

- Ας δούμε όμως πώς λειτουργεί, κατ΄αρχήν αφού κατεβάσετε την εφαρμογή τρέξτε τη και κάντε εγγραφή στην υπηρεσία kaspersky, αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τα σχετικά πεδία της εφορμογής και συνέχεια πατήστε στην επιλογή ενεργοποίηση διαχειριστή συσκευής. Για την ασφάλεια σας ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής θα πρέπει να κάνετε επιβεβαίωση πατώντας στο λινκ που θα σας αποσταλεί στο email που έχετε δώσει.

- Αμέσως μετά κάντε login στην υπηρεσία πληκτρολογώντας το username και τον κωδικό που έχετε εισάγει κατά την εγγραφή σας ώστε να μπείτε στην καρτέλα διαχείρησης των συσκευών σας.
- Κάντε κλικ τώρα επάνω στην συσκευή που έχετε ενεργοποιήσει και θα δείτε ότι η συσκευή σας είναι πλέον προστατευμένη, από εκεί και μετά σε περίπτωση κλοπής μπορείτε να κάνετε login από οποιαδήποτε συσκευή και πατώντας επάνω στο κόκινο κουμπί lost your device να ενεργοποιήσετε την προστασία για το κινητό που χάσατε και να το κλειδώσετε.
-Για ενεργοποιήσετε τώρα ποιές ακριβώς ενέργειες θέλετε να γίνουν στην περίπτωση κλοπής ή απώλειας κάντε κλικ κάτω από την επιλογή Potection Status στην ένδειξη if the Device hase been lost

- Εν κατακλείδι πρόκειται για μία δωρεάν πολύ δυνατή εφαρμογή που θα πρέπει έχετε ώστε να προστατεύσετε τις φορητές σας συσκευές. Παρ΄όλες τις γκρίνιες από ορισμένους χρήστες για δυσκολίες ως πρός την κατανόηση των βημάτων που απαιτούνται για το κλείδωμα των συσκευών μας αυτό είναι κάτι που δεν ευσταθεί αφού αν ακολουθήσετε βήμα πρός βήμα τους διαλόγους και τις ενέργειες που απαιτούνται δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

Η αλήθεια  είναι ότι για την απεγκαταστήσει κανείς θα πρέπει να ακολουθήσει μία σειρά βημάτων που όμως περιγράφονται αναλυτικά από τον δημιουργό της εφαρμογής πατήστε εδώ. Μπορεί να  φαίνεται λίγο περίπλοκο  όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι μόλις εγκαταστήσατε μία εφαρμογή ασφαλείας για την προστασία του κινητού σας και σίγουρα αν κάποιος μπορούσε να την απεγκαταστήσει και να την απενεργοποιήσει με  τόσο μεγάλη ευκολία   δεν είχε και κανένα νόημα να την εγκαταστήσουμε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:  Android



lovefortechnology


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα