Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Δυναμώστε τα μαλλιά σας με νερό από λιναρόσπορο

Δυναμώστε τα μαλλιά σας με νερό από λιναρόσπορο

Μπορείτε να αντικαταστήσετε τις κρέμες και τα τζελ μαλλιών με νερό λιναρόσπορου για να αποκτήσετε δυνατά και λαμπερά μαλλιά.

Τα μαλλιά μας εκτίθενται καθημερινά σε διάφορους παράγοντες που μπορούν να τα αποδυναμώσουν, να τα ξηράνουν και γενικότερα να τα φθείρουν. Πολύ σύντομα όλα αυτά τα σημάδια φθοράς αρχίζουν να αντανακλώνται στην εικόνα των μαλλιών.  Γι΄αυτό το λόγο θα πρέπει να τους προσφέρουμε καθημερινή θρέψη και επαρκή φροντίδα· με αυτούς τους δυο τρόπους θα μπορέσουμε να τα προστατεύσουμε και να τους χαρίσουμε πιο υγιή λάμψη.
Σήμερα, υπάρχουν διάφορα προϊόντα στην αγορά για την ομορφιά και τη φροντίδα των μαλλιών, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για την αποκατάσταση της φθοράς τους και για μια πιο υγιή και όμορφη εμφάνιση. Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετές φυσικές εναλλακτικές που στοιχίζουν πολύ λιγότερα χρήματα και μπορούν να προσφέρουν παρόμοια αποτελέσματα, ενδυναμώνοντας τα μαλλιά και προσφέροντάς τους πιο υγιή εμφάνιση. Μια από τις πολλές φυσικές θεραπείες για να το πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα είναι το νερό από λιναρόσπορο.
Όπως μπορεί να γνωρίζετε ήδη, ο λιναρόσπορος είναι μια πηγή αιθέριων ελαίων που περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, τα οποία είναι και ωφέλιμα για την υγεία.Όσον αφορά στα μαλλιά, τα ενυδατώνει και τα αναδομεί έτσι ώστε να είναι όμορφα και υγιή.

Τα οφέλη του νερού από λιναρόσπορο για την ενδυνάμωση των μαλλιών

mallia ke linarosporos
Εκτός από το ότι αποτελεί μια βασική πηγή λιπαρών οξέων Ωμέγα 3, ο λιναρόσπορος περιέχει αρκετή ποσότητα βιταμίνης Ε και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Η βιταμίνη Ε δρα ως αντιοξειδωτικό και έχει την ικανότητα να αναστρέφει τη φθορά που προκαλεί το περιβάλλον στα μαλλιά ενώ παράλληλα προωθεί την αναγέννησή τους. Παράλληλα, το σύμπλεγμα βιταμινών Β κάνει καλό στο νευρικό και κυκλοφορικό σύστημα καθιστώντας το λιναρόσπορο κατάλληλο για τη φροντίδα της υγείας του δέρματος και κυρίως των μαλλιών καθώς δυναμώνει και θρέφει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα λαμπερά.
Επιπλέον, εκτός από τις χρήσεις του στην αισθητική, το νερό από λιναρόσπορο βοηθά στην ενυδάτωση των μαλλιών και προλαμβάνει την τριχόπτωση ενώ τα βοηθά να μακρύνουν. Αυτό το υγρό είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
Το νερό από λιναρόσπορο μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας για τη φροντίδα και την προστασία των μαλλιών σας από τη φθορά που προκαλεί συνήθως το περιβάλλον. Επιπλέον, είναι ιδανικό για το χτένισμα των μαλλιών καθώς προλαμβάνει αυτό το ενοχλητικό φριζάρισμα που μπορεί να καταστρέψει ένα τέλειο χτένισμα. Από την άλλη πλευρά, το νερό από λιναρόσπορο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επούλωση των πληγών και του καψιμάτος χάρη στην αντιβακτηριακή του δράση και στην ικανότητά του να αναγεννά τους ιστούς.

Πώς να φτιάξετε νερό από λιναρόσπορο

linarosporos
Η προετοιμασία του νερού από λιναρόσπορο είναι πολύ απλή και πάνω από όλα πολύ οικονομική. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα και επωφεληθείτε από όλες τις καταπληκτικές ιδιότητες που προσφέρει για τη φροντίδα του δέρματός σας.
Υλικά
  • 1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο
  • 1 λίτρο νερό
  • Χυμός από ένα λεμόνι
Οδηγίες
Βάζετε το νερό σε μια κατσαρόλα για να βράσει και όταν φτάσει σε σημείο βρασμού προσθέτετε το λιναρόσπορο και αφήνετε το μείγμα να βράσει για ακόμη μια φορά. Το αφήνετε στη φωτιά για άλλα δυο λεπτά ή όσο χρειαστεί για να πήξει λίγο το νερό. Όταν είναι έτοιμο, το αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει. Στη συνέχεια, στραγγίζετε τους σπόρους από το νερό και προσθέτετε τρεις κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι. Το λεμόνι θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το νερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το νερό από λιναρόσπορο για την ενδυνάμωση των μαλλιών σας

ugih ke omorfa mallia
Για να επωφεληθείτε πλήρως από τις ιδιότητες του νερού από λιναρόσπορο και να ενδυναμώσετε τα μαλλιά σας είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
  • Να πλένετε καλά τα μαλλιά σας, όπως συνηθίζετε, με το σαμπουάν και τη μαλακτική κρέμα μαλλιών που χρησιμοποιείτε κάθε φορά.
  • Όταν χτενίζετε τα μαλλιά σας αντί να χρησιμοποιείτε κρέμες και τζελ μαλλιών μπορείτε να βάλετε στα χέρια σας λίγο νερό από λιναρόσπορο και να το εφαρμόσετε από τις ρίζες ως τις άκρες των μαλλιών σας. Με αυτό τον τρόπο το νερό από λιναρόσπορο θα διεισδύσει σε βάθος στα μαλλιά σας.
  • Αυτή η θεραπεία θα σας βοηθήσει να θρέψετε τα μαλλιά σας και να εμποδίσετε την τριχόπτωση.
  • Εφόσον στεγνώσουν, θα παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά σας είναι λαμπερά, χωρίς κόμπους και χωρίς αυτό το ενοχλητικό φριζάρισμα.
  • Αν έχετε κατσαρά μαλλιά, απλά εφαρμόζετε αρκετή ποσότητα νερού από λιναρόσπορο στις μπούκλες σας μέχρι να γίνουν ανάλαφρες και χωρίς κόμπους.
  • Για να αυξήσετε την επίδρασή του, μπορείτε να εφαρμόζετε νερό από λιναρόσπορο στο τριχωτό της κεφαλής σας κάθε βράδυ πριν ξαπλώσετε.
Για να διατηρήσετε αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο να προσθέσετε χυμό λεμόνι και να το διατηρείτε στο ψυγείο. Σας προτείνουμε να μην φτιάχνετε μεγάλη ποσότητα επειδή είναι 100% φυσικό προϊόν και δεν περιέχει τεχνητά συντηρητικά· η διάρκεια ζωής του είναι το πολύ δυο εβδομάδες. Συνεπώς, σας προτείνουμε να φτιάχνετε μόνο την ποσότητα που θα χρειαστείτε για μια εβδομάδα και να το διατηρείτε σε καθαρό και αεροστεγές δοχείο αποθήκευσης.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα