Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Φραγμένες αρτηρίες: Αυτά είναι τα συμπτώματα που πρέπει να σας ανησυχήσουν

αρτηριες

Οι φραγμένες αρτηρίες αποτελούν τη νούμερο ένα αιτία εκδήλωσης των καρδιακών παθήσεων.

Και αυτό γιατί οι φραγμένες αρτηρίες εμποδίζουν την κανονική ροή του αίματος με συνέπεια να κουράζεται έντονα η καρδιά.Για το λόγο αυτό οι καρδιολόγοι αναφέρουν ότι η πρόληψη παίζει σημαντικό ρόλο καθώς το 80% των καρδιακών παθήσεων μπορεί να προβλεφθούν. Μάθετε ποια είναι τα συμπτώματα που δείχνουν ότι ενδέχεται να είναι φραγμένες.
Αραιά μαλλιά
Επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 37.000 άντρες, έδειξε ότι η έντονη αραίωση η φαλάκρα στην κορυφή του κεφαλιού συνδέεται με φραγμένες αρτηρίες ανεξάρτητα από την ηλικία του άντρα. Σε μια άλλη μελέτη σε πάνω από 7.000 ανθρώπους (οι 4.000 από τους οποίους ήταν γυναίκες), η μέτρια έως σοβαρή μορφή φαλάκρας διπλασίαζε τον κίνδυνο θανάτου από καρδιά και στα δύο φύλα.
Όταν τα…προσόντα δεν απογειώνονται
Οι άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία μπορεί να έχουν φραγμένες αρτηρίες. Κατά μέσο όρο, χρειάζονται πέντε χρόνια από την έναρξη της βλάβης μέχρι να πάθει κάποιος καρδιακή προσβολή, αρκετός χρόνος για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής και να παρέμβει ο γιατρός σας όπου χρειάζεται.
Πόνος στη γάμπα
Ο πόνος στη γάμπα μπορεί να σημαίνει κακή κυκλοφορία του αίματος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση των καπνιστών, πριν ακόμα διαγνωστεί η στεφανιαία νόσος. Το συγκεκριμένο σύμπτωμα χρήζει άμεσης αξιολόγησης για να επιβεβαιωθεί η διάγνωση της κακής κυκλοφορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα