Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙΛΑ

Κέρδισε περισσότερα χρήματα και σεξ μαζί με μια πιο αισιόδοξη άποψη για τη ζωή. Όχι, δεν χρειάζεται να κερδίσεις το τζόκερ. Απλά χάσε λίγα κιλά από την κοιλιά.


1/ Είσαι καμένοςΤο bespoke κοστούμι λίπους που φοράς γύρω από τη μέση οφείλεται σε χρόνια πρόσληψης περισσότερων θερμίδων απ’ ό,τι καύσης. «Ξεκίνα να τρως λιγότερες θερμίδες και το σώμα σου θα αρχίσει να "απολύει" κύτταρα λίπους για ενέργεια», σου λέει ο Jack Edmonds, σύμβουλος αδυνατίσματος στην London Clinic. Το λίπος απορροφάται από το συκώτι, τα νεφρά και τους μυς σου.
2/ Χαρούμενες μέρες
Το κυνήγι της κοιλιάς θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. «Καίγοντας το λίπος θα παράγεις ουσίες που αυξάνουν την ενέργειά σου, τις κετόνες», σου λέει ο Edmonds. «Ο εγκέφαλός σου τις προτιμά αυτές από την κύρια πηγή του –τη γλυκόζη. Ετσι, λειτουργεί καλύτερα και απελευθερώνει ένα κοκτέιλ χημικών που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα». Φάε μικρά γεύματα σε τακτά χρονικά διαστήματα και πίνε νερό όλη τη μέρα. «Αν οι κετόνες αυξηθούν, το αίμα σου γίνεται όξινο και γίνεσαι πιο αδύναμος», σε προειδοποιεί ο Edmonds.

3/ Ξεβούλωσε τους σωλήνες
Ερευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας έδειξε ότι μία μείωση του σωματικού βάρους κατά 10% ρίχνει την πίεση, μειώνει τον κίνδυνο για διαβήτη στο μισό και μειώνει την LDL (κακή) χοληστερόλη κατά 15%. Ακόμα καλύτερα: χάσε 4,5 κιλά για καλύτερο σεξ. «Οι συνθήκες που σε κάνουν υπέρβαρο μπορούν να κλείσουν και τις αρτηρίες που οδηγούν στο πέος σου», σου λέει ο Andrew McCullough, διευθυντής σεξουαλικής υγείας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.
4/ Πάρε πιο πολλά λεφτά
Αν χάσεις την κοιλιά θα αυξήσεις και τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Ερευνα από την Κομισιόν δείχνει ότι για κάθε 10% αύξηση του ΔΜΣ ο μέσος εργαζόμενος κερδίζει 3,27% λιγότερο. Και θα βάλεις και λεφτά στην άκρη. Ο μέσος άντρας ξοδεύει €60 την εβδομάδα σε junk food και ποτά. Κόψ' τα και θα βάλεις στην άκρη σοβαρά λεφτά.
5/ Κοιμήσου δίκαια
«Αν είσαι υπέρβαρος διαταράσσεις τον ύπνο σου και ροχαλίζεις», σου λέει η Marianne Davey, διευθύντρια της Βρετανικής Eνωσης για την Υπνική Aπνοια και το Ροχαλητό. Χάσε λίπος για να μειώσεις τον λιπώδη ιστό στο λαιμό σου που πιέζει τους αεραγωγούς σου. Αν χάσεις το 10% του βάρους σου θα κοιμάσαι μέχρι και δύο ώρες παραπάνω κάθε βράδυ, σύμφωνα με την American Academy of Sleep Medicine.
6/ Λίγο πιο σφιχτό
«Αν ελέγχεις το βάρος σου με διατροφή και άσκηση τότε το δέρμα σου θα συρρικνωθεί για να ταιριάξει στο νέο σχήμα του σώματός σου», σου λέει ο Ian Campbell, πρώην πρόεδρος του National Obesity Forum. «Για να κρατήσεις το κολλαγόνο που παρέχει την ελαστικότητα στο δέρμα σου, πίνε οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα και φάε ακτινίδια που είναι πλούσια σε βιταμίνη C», σου λέει η Amanda Ursell, συγγραφέας του βιβλίο «The Complete Guide to Healing Foods». Αν δεν τρως φρούτα θα αρχίσεις μετά από λίγο να μοιάζεις με κουτάβι σαρπέι.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα