Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

«Λίγο τραβηγμένο είναι»...Ετοιμαστείτε, έρχεται το χάος για να στρώσει χαλί για την Νέα Τάξη Πραγμάτων!





Πριν λίγο δημοσίευσα το βίντεο που ανέβασε η Independent και που δείχνει ότι το CCTN της επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών είναι πλαστό

Και σχολιάζει ένας καλός φίλος αναγνώστης στο φέις: «Λίγο τραβηγμένο είναι.
Οκ, θα σου πω εγώ τι είναι τραβηγμένο. Τραβηγμένο είναι:
  • Οι επιθέσεις στους δίδυμους πύργους της Ν.Υ. που είπαν ότι είναι έργο της Αλ Κάιντα, της ίδιας ακριβώς Αλ Κάιντα με την οποία συνεργάζονται οι ΗΠΑ τώρα ενάντια στην ISIS – δυο τρομοκρατικές οργανώσεις made in US and Israel. Επίσης τραβηγμένο είναι να μην έχεις διαβάσει όλα αυτά τα χρόνια τις αναλύσεις και τα αποδεικτικά στοιχεία που φανερώνουν ότι η επίθεση ήταν “inside job” – δουλειά των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και της Μοσάντ και να μην έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται.
  • Τραβηγμένο είναι να είσαι φωτορεπόρτερ και να βλέπεις τη φωτογραφία σου που πήρες πριν χρόνια στον πόλεμο του Ιράκ να φιγουράρει πρωτοσέλιδο του BBC λέγοντας πως είναι τα πτώματα του χημικού πολέμου του Άσαντ
  • Τραβηγμένο είναι όλα τα στοιχεία που έφεραν ακτιβιστές αμερικάνοι στο φως αποδεικνύοντας ότι ο βομβαρδισμός του Μαραθωνίου της Βοστόνης είναι σκηνοθετημένος. Πολλά από τα λινκς και βίντεο έχουν από τότε διαγραφεί, όχι όμως και οι αποδείξεις στη συνείδηση μας
  • Τραβηγμένο αλλά συνάμα και τραγικό είναι να μην ξέρεις αν η είδηση που βλέπεις είναι αληθινή ή σκηνοθετημένη:


  • Τραβηγμένο είναι να σου δείχνουν ένα κοριτσάκι, την Έμιλι Πάρκερ, που υποτίθεται σκοτώθηκε στην επίθεση στο στο σχολείο του Σάντι και μετά από λίγες μέρες να το βλέπεις ολοζώντανο στην ποδιά του Ομπάμα, φορώντας μάλιστα ακριβώς το ίδιο φόρεμα με το οποίο είχε βγάλει πριν λίγες μέρες οικογενειακή φωτογραφία:
Obama

Θα μπορούσα να συνεχίζω επί ώρες τα “τραβηγμένα” των τελευταίων χρόνων, αλλά για μένα το πιο τραβηγμένο και μάλιστα από τα μαλλιά, είναι να πιστεύεις ΑΚΌΜΑ τα ΜΜΕ!!! Τα ΜΜΕ που ανήκουν -περιέργως, όλα!- σε ολιγάρχες και τα οποία ευχαρίστησε ο Ροκφέλερ με ειδική μνεία:

rockefeller

Συγκεκριμένα, η Independent που έσπευσε να δημοσιεύσει το ψεύτικο βίντεο λέγοντας ότι είναι από άλλη επίθεση στη Ρωσία, ανήκει σε Ρώσο Κροίσο.
Τώρα που θα πέσουν κι άλλα μέτρα ελέγχου και στρατονομίας, τότε θα δείτε πόσο “τραβηγμένα” θα είναι! Ετοιμαστείτε, έρχεται το χάος για να στρώσει χαλί για την Νέα Τάξη Πραγμάτων!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα