Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Εσείς δεν βγήκατε από γυναίκας μήτρα – Είστε τέκνα γενετικά τροποποιημένα!



Όποια γυναίκα είχε την τύχη να φέρει στον κόσμο ζωή, θα με καταλάβει. Κι όποιος άντρας είχε την τύχη να ζήσει πλάι σε μια γυναίκα παρατηρώντας αυτό το θαύμα, θα με καταλάβει επίσης…

Αλλιώς να τρως μια ντομάτα αγορασμένη -κι ας είναι οργανική βιολογικής καλλιέργειας- και αλλιώς να την έχεις μεγαλώσει εσύ, με κόπο, φροντίδα, αγάπη και όλη την περιποίηση που χρειάζεται μέχρι να ωριμάσει και να γίνει προσφορά στο τραπέζι σου.
Όποιος έχει φέρει στον κόσμο παιδί και το έχει μεγαλώσει, όχι ως κτήμα του και προέκταση του εγώ του, θα καταλάβει απόλυτα πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Θα καταλάβει τον πόνο και την θεϊκή οργή που μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος όταν βλέπει έναν άλλον άνθρωπο, στο όνομα του Μαμωνά, να καβαλάει ένα αεροπλάνο και να σπέρνει το θάνατο.
Όχι εν ώρα πολέμου, αλλά σε καιρούς υποτιθέμενης ειρήνης, να βολτάρει στους ουρανούς, να πατάει ένα μαμημένο κουμπί και να αφήνει τόνους χημικών να πέφτουν σε αθώους πολίτες. Μια ακόμα μέρα τέτοια ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ βιώσαμε στην Ελλάδα!

Εσύ!

που το κάνεις αυτό, δεν βγήκες από γυναίκας μήτρα! Δεν πήρες τη Θεία Χάρη στον τρίτο μήνα στην μητρική κοιλιά, δεν πήρες την αγάπη της που σε φέρνει σε τούτον τον κόσμο, δεν ένιωσες τους χτύπους της καρδιάς της στην αγωνία της να βγεις γερός και δυνατός, τη λαχτάρα της να ακούσει το πρώτο σου κλάμα καθώς ρουφάς στα πνευμόνια σου το πρώτο οξυγόνο. Την πρώτη ανάσα που δίνει το σήμα ότι αρχινάει η περιπέτεια που λέγεται ΖΩΉ!
Γιατί ΑΥΤΉ η πρώτη ανάσα -κάθαρμα- σου είναι και μας είναι απαραίτητη μέχρι να αφήσουμε την τελευταία μας που σηματοδοτεί ότι τη ζωή που τελειώνει. ΑΥΤΉ η ανάσα -κάθαρμα- έχει και μέγα συμβολισμό, είναι η πνοή της Θείας Χάρης το Άγιο “Πνεύμα” -και δεν το λένε έτσι τυχαία. Είναι ό,τι πιο ιερό και απαραίτητο, κι εσύ πετάς και μολύνεις τον αέρα, μολύνεις την Πνοή, την τόσο απαραίτητη για ανθρώπους, ζώα και Γη.
Έτσι από περιέργεια, θα ήθελα να ξέρω -κάθαρμα- πόσος είναι ο μισθός σου; Πόσο έχεις κοστολογήσει τον εαυτό σου και τον ξεπουλάς στο επάγγελμα του ψεκαστή πιλότου; Ένα; Δυο; Τρία; – Πέντε, δέκα χιλιάρικα δολάρια; Μήπως τα παίρνεις σε ευρώ; Σε πληρώνουν με το κιλό ή με την κούρσα – κάθαρμα; Η μάνα που σε γέννησε ξέρει τι δουλειά κάνεις; Είναι από κάτω και σε βλέπει να περνάς και καμαρώνει – Να ο γιόκας μου ο ψεκαστής; Την ψεκάζεις κι αυτήν -κάθαρμα- για τα λεφτά! Α, ναι, πάτε σε άλλων μανάδων τις χώρες μήπως και ψεκάζετε; Αλλαξοκωλιές; έλα, εγώ θα ψεκάσω τη μάνα και τον πατέρα σου σήμερα, κι εσύ αύριο τα αδέλφια και τις αδελφές μου;
Δεν μπορεί… κάτι μας κρύβουν. Λένε ότι τώρα δόθηκε το πράσινο φως για να γίνουν τα πρώτα γενετικά τροποποιημένα μωρά, αλλά μάλλον έχει ήδη γίνει από καιρό. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν μπορεί μάνας γιος να είναι τόσο απάνθρωπος, τέτοιο κάθαρμα – κότα που να μπορεί να κάνει κάτι τόσο άνανδρο! Κάτω νέοι, γέροι και παιδιά, άντρες, γυναίκες, σκυλιά, γατιά, πεταλούδες και μέλισσες – ρε κάθαρμα, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν σε συγκινεί; Μόνο το χρήμα;

Αλλά δεν είσαι μόνος. Έχεις και το παρεάκι σου. Τη λαμπρή συμμορία των εχόντων την γνώση αλλά βγαζόντων τον σκασμόν! Κάτι καιρολόγοι, κάτι παπαγαλάκια από την Μπογδανία, κάποιοι που ορκίστηκαν στας σημαίας, αλλά παράλληλα ορκίστηκαν και υποταγή στις κυβερνήσεις μας. Και πάνω απ’ όλα, έχεις παρέα το πολιτικό μας το σόι – μεγάλο σόι, από ένα πολύ μεγάλο και μοναδικό κρεβάτι – η δεξιά και η αριστερά του κρεβατιού σε ομαδικό όργιο ψεύδους και υποκρισίας!
Αυτός το είπε ευγενικά και τον δολοφόνησαν σιγά σιγά με δόσεις αρσενικού, έπαθε καρκίνο και πέθανε. Εγώ απλά στο λέω λιγότερο ευγενικά, γιατί ο χρόνος στερεύει για όλους μας: ΠΆΨΕ ΝΑ ΨΕΚΆΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΣΟΥ – ΚΆΘΑΡΜΑ! ΚΑΙ ΠΆΨΕ ΝΑ ΥΠΟΚΡΊΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΜΑΊΝΕΙΣ – ΚΆΘΑΡΜΑ!
Η Αληκτώ σας
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα