Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ

Νομίζετε ότι θα ήσασταν λιγότερο αγχωμένοι αν ξέρατε περισσότερα για το μέλλον σας; Θα ήταν διαφορετικά αν γνωρίζατε πόσο θα κρατήσει η σχέση σας, πότε θα βρείτε τη δουλειά που ονειρεύεστε, ή πότε θα έχετε περισσότερα χρήματα;
Σαν μέντιουμ, οι άνθρωποι μου ζητούν καθημερινά να δω το μέλλον τους, αλλά αυτό που πραγματικά ζητούν είναι η γαλήνη του νου. Για να δω βαθύτερα, στρέφομαι στους Πνευματικούς Οδηγούς.
Οι Πνευματικοί Οδηγοί είναι σαν τους προσωπικούς σας αγγέλους, και όλοι τους έχουμε. Μοιράζονται μηνύματα αγάπης και σας βοηθούν να καταλάβετε τη σημερινή σας κατάσταση, να αποκτήσετε σαφήνεια σχετικά με το τι θέλετε, και να αισθανθείτε δυνατοί για να δημιουργήσετε το μέλλον που επιθυμείτε. Όταν ξέρετε τι θέλετε και αισθάνεστε ότι μπορείτε να το δημιουργήσετε, νιώθετε γαλήνη.
Εάν ανησυχείτε για το μέλλον σας, εδώ είναι τρία μηνύματα από τους πνευματικούς οδηγούς σας που μπορεί να σας φέρουν την γαλήνη του νου που ψάχνετε:
1. Το παρόν σας δεν αποτελεί ένδειξη του μέλλοντος σας.
Είναι συνηθισμένο να ανησυχείτε για το μέλλον, όταν οι παρούσες συνθήκες σας είναι λιγότερο από ιδανικές. Μπορεί να φαντάζεστε ότι οι αγώνες που δίνετε τώρα, θα συνεχιστούν - ότι θα είστε μόνοι, σε μια δουλειά που δεν απολαμβάνετε, με κακή υγεία, ή ότι θα παλεύετε οικονομικά για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Αν αισθάνεστε ότι αντιμετωπίζετε το ένα εμπόδιο μετά το άλλο, μπορεί να είναι δύσκολο να συνεχίσετε να ελπίζετε. Οι Πνευματικοί Οδηγοί σας θέλουν να ξέρετε ότι οι παρούσες περιστάσεις σας δεν αποτελούν ένδειξη του μέλλοντος σας.
Οι Πνευματικοί Οδηγοί μου με δίδαξαν να ρωτώ, «Πώς με βοηθάει αυτό;» Γράφω κάθε δυνατή ωφέλεια στο ημερολόγιό μου. Αντί να αισθάνομαι ότι μια κατάσταση με γονατίζει, είμαι ανοιχτή στο να δω πώς αυτή με υψώνει. Χρησιμοποιώντας αυτήν την άσκηση, κατάλαβα ότι ο οικονομικός μου αγώνας με βοηθούσε να προχωρήσω πέρα από το φόβο στην επιχείρησή μου. Ο αγώνας με την υγεία μου με βοηθούσε να έχω περισσότερη συμπόνια για τα άτομα με σωματικά προβλήματα. Ο αγώνας στην σχέση μου με βοηθούσε να αφήσω τον φίλο μου και να βρω τον υπέροχο σύζυγό μου.
Μην απογοητεύεστε από τους αγώνες που αντιμετωπίζετε σήμερα – χρησιμοποιήστε τους για το δικό σας καλό και εμπιστευθείτε ότι βρίσκεστε ήδη στη διαδικασία δημιουργίας ενός ακόμη καλύτερου αύριο.
2. Πρέπει να παίρνετε αποφάσεις με βάση τη χαρά.
Πολλοί από εμάς ανησυχούμε μην πάρουμε λανθασμένες αποφάσεις. Μια ιδέα μπορεί να ακούγεται καλά τώρα, αλλά τι γίνεται πέντε χρόνια περίπου μετά;
Οι Πνευματικοί Οδηγοί λένε να εστιάζεστε στη χαρά με κάθε απόφαση που παίρνετε. Η επιλογή που σας γεμίζει με χαρά θα οδηγήσει τελικά στην πιο εύκολη, πιο ικανοποιητική και πιο επιτυχημένη πορεία για σας. Εάν ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι ή αν πιστεύετε ότι αυτό που θέλετε είναι αδύνατο, ίσως να πείσετε τον εαυτό σας ότι δεν ξέρετε τι θα σας φέρει χαρά. Ωστόσο, το πνεύμα σας πάντα γνωρίζει.
Για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, αναρωτηθείτε, «Αν δεν με ενδιέφερε τι σκέφτονται οι άλλοι, και ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά, τι θα έκανα;» Γράψτε ό,τι σας έρχεται στο μυαλό, χωρίς να κρίνετε την απάντησή σας. Εάν έχετε περισσότερες από μία ιδέα, να επιλέξετε αυτή που σας κάνει να αισθάνεστε πιο χαρούμενοι. Αν καμία από τις τρέχουσες επιλογές σας δεν σας κάνουν να νιώσετε χαρά, συνεχίστε να ψάχνετε για αυτή που θα σας δώσει.
Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κάθε βήμα της πορείας της ζωής σας. Επικεντρωθείτε μόνο στη δική σας ευτυχία και κάντε το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Βήμα προς βήμα, θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
3. Θα είστε εντάξει.
Οι άνθρωποι συχνά φοβούνται ότι τα χειρότερα σενάρια τους θα είναι αυτά που θα γίνουν πραγματικότητα. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν περάσει δύσκολες στιγμές, και είμαι βέβαιη ότι έχετε πάρει το μερίδιο σας από δυσκολίες. Αλλά ξέρετε τι; Άσχετα με το πόσο συντριπτική μια δυσκολία έμοιαζε, επιβιώσατε. Βρήκατε τον τρόπο να περάσετε μέσα από αυτήν βήμα-βήμα.
Είναι απίθανο ότι το χειρότερο σενάριο σας θα γίνει πραγματικότητα, αλλά ακόμα κι αν αυτό συμβεί, οι Πνευματικοί Οδηγοί σας θέλουν να ξέρετε ότι είστε πιο δυνατοί απ 'όσο νομίζετε. Όταν πιάνετε τον εαυτό σας να ανησυχεί για το μέλλον σας, θυμηθείτε τα εμπόδια που έχουν ήδη ξεπεραστεί. Θυμηθείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε, που θα σας προσφέρουν ένα χέρι βοήθειας. Δεν έχει σημασία τι έρχεται το δρόμο σας, θα είστε εντάξει.
Ελπίζω ότι η ζωή σας είναι ακόμα καλύτερη από ό, τι φανταστήκατε ότι θα ήταν. Αλλά ακόμα και αν δεν είναι έτσι ακόμα, να θυμάστε ότι το παρόν σας δεν αποτελεί ένδειξη του μέλλοντος σας. Εστιαστείτε στην λήψη αποφάσεων που σας φέρνουν χαρά, και να ξέρετε ότι άσχετα με τι δυσκολίες έρθουν στο δρόμο σας, θα είστε εντάξει.
Το μέλλον είναι δικό σας για να το δημιουργήσετε. Ελπίζω ότι αυτά τα μηνύματα από τους Πνευματικούς Οδηγούς θα σας βοηθήσουν να εγκαταλείψετε τις ανησυχίες σας, να νιώσετε γαλήνη για το παρόν, και να νιώσετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το μέλλον που θέλετε.
Της Melanie Jade Rummel


Η ΑΠΟΚΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα