Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Άλλη μια ερώτηση που μου έκανε ένας φίλος και θεώρησα ότι είναι σημαντική να την κοινοποιήσω!
Η ερώτηση ήταν η εξής
"" Πές μου τη θέση σου σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια!""

Η απάντηση...
 Φίλε μου το να έχεις κάποιον έρωτα είναι κάτι που όπως έχουμε πει φέρνει κοντά δύο αξίες για σύνθεση εσωτερικής ή εξωτερικής φύσεως!
Ο κάθε άνθρωπος έχει προικιστεί με ιδιότητες που δεν είναι τυχαίες, αλλά είναι  το αποτέλεσμα των τροποποιήσεων της γραμμής ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ που υπάγεται!

'Ετσι πολλοί άνθρωποι με τον έρωτα γεννούν τις κοινές ιδέες τους ενσαρκωμένες, σαν προεκτάσεις των εαυτών τους κοινώς τα "παιδιά" και τις μη ενσαρκωμένες !

Βλέπεις φίλε μου η γέννηση έρχεται μόνο με έρωτα , και οι ιδέες είναι το σπέρμα, η σπορά,που υπάρχει σε πολλά επίπεδα και ανάλογα τις σπορές καταλήγουν να τις βιώνουμε ενσαρκωμενοι μέσα σε αυτές!

Καταλήγει έκδηλο. το πόσο σημαντικό είναι να ξέρουμε τί σπέρνουμε , διότι αυτό θα είμαστε στο μέλλον!
Το να υπάρξει ένας φυσικός έρωτας είναι μέσα στην πραγματικότητα που ζουν δύο άνθρωποι και έτσι μεγαλώνουν κατά συνείδηση το παιδί τους συγχρονιστικά και όμοικραδαστικά και οι τρεις!
Το να υιοθετήσεις όμως είναι ένα άλλο θέμα!

Εκεί πρέπει να έχεις τη θέληση να προσφέρεις σε ένα παιδί τα απαραίτητα εφόδια ώστε να βγεί στη κοινωνία , όχι για να κάνεις εσύ το γούστο σου σαν πατέρας ή μητέρα που η φύση σου δεν μπορεί να έχει την ικανότητα!

¨Όταν μιλάμε για υιοθεσία καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι θέμα ατομικό, αλλά συλλογικό και αγάπης, όχι εκμετάλλευσης εγωιστών!

Εάν κάποιος κάνει παιδί είναι επειδή έχει την ικανότητα, ανεξάρτητα αν τα καταφέρει η όχι στη πορεία!

Όμως έχει την ικανότητα και τη δύναμη να μπορεί να φέρει στο κόσμο μια ψυχή!



Αυτός που δεν μπορεί και θέλει να υιοθετήσει πρέπει να σεβαστεί το γεγονός αυτό και να καταλάβει ότι βοηθά στην πρόοδο της κοινωνίας!

Έτσι καταλαβαίνεις ότι εάν δίνουμε τα παιδιά για να ανατραφούν επειδή μερικοί θέλουν να προωθήσουν τις ατομικές ιδέες τους, αυτό δεν είναι αγάπη!

Τα παιδία δεν χρειάζονται κανέναν στη πραγματικότητα, εκτός από τους φυσικούς γονείς τους!

Εάν δεν υπάρχουν αυτοί, τότε οι ανάδοχοι θα "επιλέγονται" από την εκάστοτε συλλογική συνείδηση και ηθική των καιρών!
Αυτή η ηθική είναι, δυστυχώς ή ευτυχώς , αλλά όμως δικαίως, αυτό που το παιδί θα πρέπει να περάσει από κει για την ψυχική του ανάπτυξη!

Βλέπεις στην ουσία η κοινωνία θα πρέπει να επιλέξει τι μέλλον θέλει και αυτό μέσα από την άγνοια της θα φέρει ανάλογα αποτελέσματα!

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο εκφυλισμός στο ντι εν εει θα σταματήσει μόνο με καλύτερη σπορά!
Η καλύτερη σπορά για μένα σημαίνει πιο φυσική δομή, διότι η φύση είναι ο καλύτερος δάσκαλος όλων μας , και όχι η επιθυμία του κάθε ανθρώπου ως προς την υιοθεσία παιδιού!

Η ελευθερία του ατόμου πρέπει να υποτάσσεται στο συλλογικό όφελος του είδους μας!

Δεν βλέπω που μπορεί να βοηθήσει εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων...ανάγκης(εάν δεν υπάρχουν πόροι ή  ετερόφυλα ζευγάρια) να μεγαλώσουν σε αριθμό οι ομόφυλοι!

Θα αναγκαστούμε μετά να έχουμε τεχνητές εγκυμοσύνες και όλο τεχνητά και όχι φυσικά πράγματα!

Ας υιοθετήσουν ένα παιδί ρομπότ-κούκλα εάν θέλουν να νιώσουν γονείς, ή να πηγαίνουν να βοηθούν ζευγάρια φυσικά στις εργασίες με τα παιδιά, εάν έχουν κίνητρο αγάπης προς τα παιδιά, αρκεί να μπορούν να κρατούν μια στάση μη προτύπου!

Είναι πολύ ωραίο να προσφέρουν όλες  τις άλλες αξίες τους  σαν βοήθεια μαζί με τους ετερόφιλους γονείς στα παιδιά, αλλά όχι να προβάλλουν και να προωθούν στα ταμπουλα ρασα των παιδιών το δικό τους σεξουαλικό μοτίβο!

Αλλά ας προλάβω τους βιαστικούς, δεν έχω καμιά διάθεση εναντίον των ομόφυλων ,όπως και με τον κάθε άνθρωπο, αλλά έχω θέση πάνω στο θέμα και την υποστηρίζω!

 Δεν πρέπει να συμβάλλουμε στη συλλογική καταστροφή του είδους, ή την μεταλλαγή μας σε ένα είδος που δε θα μπορεί στο τέλος ούτε τεχνητά να σπείρει το ντ εν εει σε κρυστάλλωση!

Επίσης εδώ αναφέρω ότι από εκφυλισμό του ντι εν ει σε σημείο που να μην μπορεί να αναπαραχθεί έχουν σβήσει πολλά είδη ανθρωποειδών, υβριδίων κτλ!

Βλέπεις δεν είναι μόνο η σεξουαλική προτίμηση από απόλαυση, το θέμα και ποτέ δεν ήταν!
Εάν βλέπεις μόνο την ηδονή ,να τα δοκιμάζεις όλα, είναι υπέροχα, αλλά όχι το μόνο υπέροχο!
Και φυσικά δεν είναι το ίδιο η απλή απόλαυση της εμπειρίας με το ίδιο φύλο, από το να είσαι πραγματικά ομόφυλος, και να "ερωτεύεσαι" το ίδιο φύλο!

Εδώ είναι κάτι πολύ πιο βαθύ που η ανθρωπότητα μπορεί να επιλέξει να υπό-εξελιχθεί!

Δηλαδή να εξελιχθεί εντροπικά και μηχανικά μέχρι διάλυσης της!

Βλέπεις πολλές ψυχές βυθίζονται πολύ μέσα σε ένα θέμα για να το εννοήσουν τόσο, μέχρι απώλειας του φωτός που είχαν ωστε να μην μπορούν  να επανασαρκωθουν στο επίπεδο φωτός που ενσαρκωνόνταν πριν!

Αυτό θα κάνει συγκεκριμένα ντιενεει να "σβήσουν" από τις χρονογραμμές, όπως πολλά είδη "αφανίζονται" από τη γη  !

Σας λέω φίλοι μου ότι σαν κοινωνία εάν δεν καταφέρουμε να έχουμε τη κατανόηση της νομοτέλειας που υπαγόμαστε , θα φέρει πόνο και επανάληψη!

Παρόλα αυτά ο κόσμος δεν γνωρίζει, ότι είμαστε, ένα ήδη εκφυλισμένο ανθρώπινο ντι εν εει, από τα δικά μας πάθη ανά καιρούς στις ενσαρκώσεις μας!

Όσο παρεκκλίνουμε από τη φύση αντί να τη βοηθάμε με την τεχνολογία , και αντι αυτού, βοηθάμε τις επιθυμίες τις ατομικές ενάντια στη φύση, η ανθρωπότητα θα πέσει σε πόνο!

¨Εχω εξηγήσει πολλές φορές ότι δεν είναι έτσι απλά... "δίνω το σπέρμα επειδή είμαι γκέι σε μια γυναίκα που δέχτηκε να μου γεννήσει παιδί!...

Η γυναίκα είναι ιερή επειδή έχει τη δυνατότητα να κάνει την ιδέα... ζωή!!!

Η ομόφυλοι στην πραγματικότητα είναι εναντίον της ιερής γυναίκας, της φύσης, της φυσικής μήτρας , και την εκμεταλλεύονται όπως πολλοί άλλοι για να προωθούν τις εγωικές εκφυλισμένες τάσεις τους στο μέλλον!

Γιατί ...ναί! Ηταν να περάσουμε από αυτό το επίπεδο για να μάθουμε τα σκοτεινά όριά μας και το περνάμε μαζί επειδή είναι γύρω μας αυτό που συμβάινει...
Μαθαίνουμε από αυτό,
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ !

Η γυναίκα έχει την ιερή αξία αυτή και πρέπει να επιλέγει  σε τί ιδέες θα δώσει ζωή!

Εάν η γυναίκα ξυπνήσει από τη λήθη και την εκμετάλλευση θα επιλέγει από τον ανώτερο εαυτό της τον άντρα που θα κάνει παιδί μαζί του, και αυτό θα έχει τη θεία χάρη!

Τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν έναν έρωτα άλλης φύσεως και από το "κόμπλεξ" θέλουν να γίνουν γονείς, όχι από φυσική ένωση!

Παρόλα αυτά, η κοινωνία θα πρέπει να αποφασίσει γιαυτό , αφού προηγουμένως καλό θα είναι να ερευνήσει!

Ειρήνη σε όλους!


eleytherignwmi

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα