Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ANΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ



 
Βρε Άνθρωπε! που κατέπεσες! και πως να θυμηθείς ποιος είσαι, αν πρώτα δεν επανέλθεις στην αρχική κατάσταση που ήσουν, πριν πάρεις σώμα και οστά.
Ο έρωτας λέει είναι ο θάνατος σου! το κατάλαβες αυτό;
έρωτας για το σάρκινο σώμα σου!
Διότι αυτό το σάρκινο σώμα σε τυφλώνει και δεν βλέπεις την αλήθεια!
Διότι η φύση η σκοτεινή φύση σε πήρε αγκαλιά γιατί είχες την όψη του θεού, και σου έδωσε το σάρκινο σώμα για να σε κρατήσει για πάντα εδώ! και αφού ερωτευτείς το σώμα σου, δεν μπορείς να φύγεις από εδώ!

Μόνον αν κατανοήσεις ποια είναι η ουσία σου, και από που προέρχεσαι, θα μπορείς να ξεφύγεις από τα δίχτυα αυτού του κόσμου!
Γνώρισε τον εαυτό σου!






αναρωτηθήκατε, πως είναι δυνατόν όλα εκεί έξω, να είναι όμοια με τις υπάρχουσες καταστάσεις στον δικό μας τον πλανήτη;

Ποτέ δεν ήμουν, ούτε θα είμαι υπέρ της αντίληψης της αλήθειας, μέσα από την κοινή υλιστική λογική. Όσοι άνθρωποι ζουν με την λογική της υλικής καθημερινότητας τους, ποτέ δεν θα αντιληφθούν οτιδήποτε αφορά την μη υλική υπόσταση της πραγματικότητας γύρω τους.

Οι άνθρωποι αυτής της υλικής λογικής, πάντα θα ζητούν να αποδειχτεί το οτιδήποτε πριν υποτίθεται να το πιστέψουν.
Στην ουσία απλά περιμένουν να αποδεχτούν αυτό που πιστεύουν ως πραγματικό, και ας είναι οι αποδείξεις απλά μια θεωρία.
Διότι όλες οι αποδείξεις μέχρι σήμερα επί της πραγματικότητας που ζούμε, είναι απλά μια θεωρία και τίποτα άλλο.

Με τον ίδιο τρόπο, αν τους επιφέρουμε αποδείξεις ότι αυτό που ζουν δεν υπάρχει, πολύ απλά δεν θα το δεχτούν, διότι δεν θέλουν να το πιστέψουν. Για παράδειγμα όλα όσα ξέρετε ως αλήθεια, αν βγαίνατε μια βόλτα στο διάστημα, απλά θα τα ξεχνούσατε όλα διότι δεν ισχύουν. Θα χάνατε κάθε επαφή με το περιβάλλον γύρω σας, διότι δεν θα μπορούσατε να αντιληφθείτε τίποτα χωρίς την βαρύτητα, όσα θα βλέπατε θα σας ήταν πρωτόγνωρα και θα χάνατε κάθε επαφή με την πραγματικότητα που ξέρατε. Δεν θα ξέρατε ποιο είναι το δεξιά, ποιο το αριστερά, ποιο το κάτω, και ποιο το πάνω. Ποιο το μπροστά, και πιο το πίσω.

Αν λοιπόν αντιλαμβάνεστε με τις αισθήσεις το οτιδήποτε εδώ στην Γη, οτιδήποτε έξω από την Γη απλά δεν θα το αντιλαμβανόσασταν. Ξέρετε τι θέλω να σας πω; Πως το υλικό μας σώμα αντιλαμβάνεται μόνον την ατμόσφαιρα και κάτω του πλανήτη Γη. Το υλικό σώμα είναι αποκλειστικά της Γης. Άρα και οι αισθήσεις και τα συναισθήματα που αποκτήσατε είναι αποκλειστικά γνωρίσματα του πλανήτη Γη.

Με αυτό το σκεπτικό, πως περιμένετε από τους επιστήμονες να σας αναλύσουν και να αποδείξουν τον έξω χώρο που περικλείει τον δικό μας πλανήτη, αλλά και το εξώτερο διάστημα; Ακόμη και τα μηχανήματα που στέλνουν, έχουν τα ίδια αισθητήρια όργανα αποκλειστικά της Γης. Και ότι βλέπουν και αγγίζουν εκεί έξω, το αντιλαμβάνονται κι αυτά με την λογική που επικρατεί στον πλανήτη Γη. Αλλά γιατί δεν αναρωτηθήκατε, πως είναι δυνατόν όλα εκεί έξω, να είναι όμοια με τις υπάρχουσες καταστάσεις στον δικό μας τον πλανήτη;

Όταν αποδείχτηκε πλέον, πως ότι αντιλαμβανόμαστε εδώ στην Γη σαν πραγματικότητα, είναι στην ουσία από τις συχνότητες που εκπέμπει το κάθε τι που παράγει ενέργεια; Ένα σύννεφο που κινείται παράγει συχνότητες και επηρεάζει το μυαλό, και σκέφτεται με τα ανάλογα συναισθήματα που αλλάζουν με την ηλιοφάνεια. Και ο ήχος της συχνότητας μιας βροντής σας τρομάζει, ενώ ο ήχος της θάλασσας μέσα από την ηρεμία των συχνοτήτων που εκπέμπουν σας ηρεμεί.

Με τον ίδιο τρόπο κάθε σκέψη που κάνουμε αλληλεπιδρά με τις σκέψεις άλλων, και αν όλοι κάνουν σκέψεις σαν της θνητής τους λογικής, και αυτό επικρατεί, αυτό θα βλέπουν το σύνολο των ανθρώπων αυτών, και αυτή η άποψη θα επικρατεί, και δεν θα χρειάζονται αποδείξεις, διότι και αποδείξεις να τους δώσεις, πάλι θα μείνουν πιστοί σε όσα πίστεψαν ως αληθινά. Και με τον ίδιο τρόπο, ο κάθε άνθρωπος όταν ακολουθεί την μάζα, γίνεται ένα με την μάζα, αλλά όχι απαραίτητα άνθρωπος με την δική του σκέψη.

Διότι ο πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος, διατυπώνει σκέψεις, που δεν σκιάζεται από την εντύπωση τι θα πουν οι άλλοι, διότι αν το έκανε αυτό, θα επικρατούσε στασιμότητα και σκοταδισμός, σαν την δική μας σημερινή εποχή που ζούμε, όπου αν διατυπώσεις μια ελεύθερη σκέψη διαφορετική από αυτή που επικρατεί στην μάζα, θα χαρακτηριστείς σαν γραφικός, και τα σχετικά με αυτό.

Ονόμασαν σήμερα σχεδόν όλοι ως την μεγαλύτερη επίτευξη των ανθρώπων την επιστήμη, την σύγχρονη παγκόσμια θρησκεία, το όπιο των λαών, μέσα από την τεχνολογική ευμάρεια της επιστήμης των υλικών αγαθών, τις αποδεδειγμένες πάντα και τεκμηριωμένες αποδείξεις τους, αλλά πάντα να είναι άλλη μια θεωρία μόνον,που αλλάζει κάθε δέκα χρόνια.Και βέβαια του μοναδικού θεού για τους ανθρώπους το χρήμα./

..όνειρα αληθινά..

morfeas sky



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα