Η αστυνομία ψάχνει να βρει το κίνητρο της υποτιθέμενης ένοπλης επίθεσης σε κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες άνοιξαν ένοπλοι στην πόλη Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια

Κουράστηκαν οι σεναριογράφοι να γράφουν ιστορίες. Ψάξε – ψάξε, στον Ομπάμα θα το βρεις!
Άγνωστος παραμένει ακόμα ο λόγος επίθεσης των υπόπτων που δολοφόνησαν 14 ανθρώπους και τραυμάτισαν 17 στο Σαν Μπερναντίνο, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.
«Είναι πιθανό αυτό να σχετιζόταν με την τρομοκρατία. Αλλά δεν το γνωρίζουμε. Είναι επίσης πιθανό να σχετιζόταν με τον χώρο δουλειάς» του ενός μέλους του ζευγαριού των δραστών της επίθεσης, είπε ο Ομπάμα μετά τη συνάντησή του με τα μέλη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου στο Οβάλ Γραφείο.
Παράλληλα, δεσμεύθηκε ότι το FBI και οι τοπικές αρχές θα «εξιχνιάσουν» την υπόθεση. 
Η δεύτερη επίθεση που σημειώθηκε σε λίγες μέρες. Την προηγούμενη εβδομάδα το “επεισόδιο” παίχτηκε σε μια κλινική αμβλώσεων στο Κολοράντο Σπρινγκς. Ποια κλινική είναι αυτή; Μια από την αλυσίδα κλινικών της ΜΚΟ «Planned Parenthood» που “παρέχει στις γυναίκες υπηρεσίες υγείας” – έτσι το παρουσιάζουν! Και είναι αυτή η αλυσίδα που εμπλέκεται με το σκάνδαλο μεγατόνων με τις πωλήσεις των νεκρών εμβρύων, που είδε το φως της δημοσιότητας και για το οποίο ο Ομπάμα δεν πήρε θέση. Η απάντηση ήταν …show time! Κι εκεί «δεν είναι γνωστά τα κίνητρα του δράστη».
Το κίνητρο δεν είναι των ηθοποιών-δραστών, αλλά του Ομπάμα, που έχει βάλει στοίχημα να αφαιρέσει τα όπλα από τους Αμερικάνους.
«Σκοτωνόμαστε μεταξύ μας με όπλα 297 φορές περισσότερο από ότι στην Ιαπωνία, 49 φορές από ότι στην Γαλλία και 33 φορές από ότι στο Ισραήλ» είχε γράψει στο Twitter ο Ομπάμα πριν από περίπου ένα χρόνο.
Here are the stats: Per population, we kill each other with guns at a rate 297x more than Japan, 49x more than France, 33x more than Israel.
Βέβαια, οι θάνατοι από καρκίνο, καρδιοπάθειες, διαβήτη κλπ που είναι στα ύψη στις ΗΠΑ δεν ενοχλούν τον Ομπάμα, γιατί αυτοί οι θάνατοι δεν είναι “μεταξύ των πολιτών” είναι από την κυβέρνηση την ίδια! Οι Αμερικάνοι με τα πολλά μεταλλαγμένα που καταναλώνουν, με τα πολλά χημικά στις τροφές, με τη μακρότερη περίοδο χημικών ψεκασμών απ’ όλους, παρότι είναι χώρα αναπτυγμένη έχει χαμηλό προσδόκιμο ζωής και όλο πέφτει. Αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Ο Ομπάμα γεννήσεις δεν θέλει να γίνονται γι’ αυτό και στηρίζει την άμβλωση, τη στείρωση και μάλιστα σε μικρές ηλικίες.
Τώρα γιατί ο Ομπάμα έχει φαγωθεί να αφοπλίσει τους αμερικάνους και πόσο αυτό μας αφορά;

Ποια είναι η νομική βάση για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ;

Είναι η Δεύτερη Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ που υιοθετήθηκε το 1791 και έχει επηρεαστεί από το Αγγλικό Δίκαιο και τη Χάρτα των Δικαιωμάτων του 1689.
Η τροπολογία εγγυάται το δικαίωμα στην οπλοκατοχή, αλλά και στη συγκρότηση ομάδων πολιτοφυλακής.
Κάτι τέτοιο είχε κριθεί αναγκαίο από τους πρώτους αποίκους για την προστασία της ζωής, της απώθησης οποιασδήποτε εισβολής, αλλά και για την άμυνα εναντίον τυραννικού καθεστώτος.
Άρα για να φαγώνεται ο Ομπάμα να αφοπλίσει τον λαό του, μάλλον σημαίνει ότι επιφυλάσσονται εκπλήξεις για τον αμερικάνικο λαό και καλύτερα να μην είναι σε θέση ούτε ομάδες πολιτοφυλακής να φτιάξουν, ούτε όπλα να έχουν.
Όσο για τους παραβατικούς, ποιος ανόητος θα πιστέψει ότι η απαγόρευση όπλων θα τους σταματήσει; Σταμάτησε η απαγόρευση το αλκοόλ; Όχι! Ίσα ίσα, άνθισε το παρεμπόριο και το ίδιο θα γίνει και με τα όπλα. Μόνο οι τίμιοι και νομιμόφρονες θα τρέξουν να τα παραδώσουν.
Αν και αυτό… χλωμό το κόβω εκτός κι αν τους τα πάρουν με το ζόρι, αφού όλα αυτά είναι και καταγεγραμμένα.
Όσο για τους υπόλοιπους λαούς, φυσικά και τους αφορά, γιατί όπως γίναμε όλοι ένα πράγμα παγκοσμιοποιημένο, οι “εκπλήξεις” μπορεί και να μην μείνουν στα σύνορα των ΗΠΑ, αλλά να ταξιδέψουν και εκτός. Όπως ένας ιός, μια παγκόσμια πείνα, καμιά ακραία τρομοκλιματική αλλαγή. Τώρα προσπαθούν να συνδέσουν την τελευταία επίθεση με το ISIS, ναι… το δικό τους ISIS!
Το σήριαλ πάντως συνεχίζεται και αμερικάνοι και βρετανοί ακτιβιστές μιλούν για μια ακόμα φορά, για μια ακόμα false flag attack…
Έχουμε και το μετρονόμο του τουίτερ τώρα και βλέπουμε πόσοι και ποιοι μιλούν για ένα θέμα!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ