Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Το μεγάλο Μυστικό πίσω από το Facebook


Χμμμ... αλήθεια, έχετε προφίλ στο Facebook;

Μα... φυσικά, όπως όλος ο καλός κόσμος.

Το Φατσοβιβλίο όπως μου αρέσει να το αποκαλώ μιας και η εταιρεία πίσω από το Facebook φροντίζει να κατοχυρώνει νομικά λέξεις που σχετίζονται με αυτό. Και θυμίζω ότι μέσα από τις Λέξεις σχηματίζονται Πραγματικότητες. Άρα όποιος έχει τα Δικαιώματα σε λέξεις... αποκτά τα Δικαιώματα και σε Πραγματικότητες.

Ένα απλό delete είναι κάθε άνθρωπος, συγγνώμη κάθε προφίλ εννοούσα, στο Φατσοβιβλίο και ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Αυτό βέβαια αν οι "Κλειδοκράτορες" του Ιστότοπου δεν θελήσουν να κάνουν μια επίδειξη Δύναμης, π.χ. γνωρίζοντας τους κωδικούς του προφίλ ενός ανθρώπου να μπουν και παριστάνοντας ότι είναι αυτός, να τον παρουσιάσουν σαν τρελό, σεξομανή, γραφικό, παρανοϊκό αν τον αντιπαθούν, ή μελιστάλαχτο, ρομαντικό, ευαίσθητο αν θέλουν να τον "προωθήσουν".

Χμμμ... όποιος κατέχει τα κλειδιά εισόδου σε ένα προφίλ... γίνεται ο ίδιος αυτό το προφίλ. Κάτι σαν να λέμε στην "Πραγματικότητα": "βρε αυτός δαιμονίστηκε. Σαν κάτι να μπήκε μέσα του".

Είμαι σίγουρος ότι πιάνετε στον αέρα αυτό που λέω... φυσικά πρόκειται για απλές φαντασιώσεις ενός τρελού που γράφει επιστημονική φαντασία, μιας και κανένας σοβαρός ερευνητής δε θα μίλαγε έτσι, κινδυνεύοντας να έλθει σε αντιπαράθεση με ένα τεράστιο Νομικό Δίκτυο πίσω από το Φατσοβιβλίο. (Καλησπέρα και στα παιδιά από τα Κεντρικά της Εταιρείας που με διαβάζουν...)

Και ένα δωράκι...

Όπως όλοι όσοι έχουμε νιώσει όταν καθηλωμένοι πίσω από μια οθόνη άλλοι προσπαθούν να περάσουν ένα Μήνυμα, άλλοι βγάζουν τα εσώψυχά τους, άλλοι τα taboo, άλλοι τις ιδιαιτερότητες (κοινώς βίτσια), άλλοι να φλερτάρουν και λοιπά, η ενασχόληση με το Φατσοβιβλίο μας "ρουφάει" ενεργειακά. Έτσι, η Ενέργεια Δημιουργίας, μετατρέπεται σε διαφημιστικό χώρο στο Φατσοβιβλίο, για όσους κάνουν ψυχογραφήματα των χρηστών (χμμμ... έτσι δε λένε και τους εξαρτημένους από τα ναρκωτικά; )

Και για όσους είναι γνώστες της έννοιας "σεξουαλικοί βρυκόλακες", η φωτογραφία που έχω ανεβάσει δίνει νομίζω το Μυστικό πίσω από το Σύμβολο.

Μετά από όλα αυτά...

Κάντε με add στο Facebook !!!

Αλλά αυτός που θα σας μιλάει με το όνομά μου... δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι εγώ...

© Νικόλαος Σ. Παναγοδημητρόπουλος


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα