Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα περίεργο άρθρο του Benjamin Fulford για παγκόσμιες αλλαγές

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ Benjamin Fulford 01.09.15 ... «Μια στρατιωτική επιχείρηση μικρής κλίμακας θα ήταν αρκετή για να αφαιρέσει την κλίκα Khazarian από την εξουσία"

 


"Τον Σεπτέμβριο οι ηγέτες του σημερινού συστήματος κόσμο σχεδιάζουν πολλές αλλαγές ... [και] έχουν επίσης υπoσχεθεί να ανακοινώσουν πολλές μεταρρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της διατύπωσης μιας υπόσχεσης για την εξάλειψη της φτώχειας, αλλά  και να σταματήσει η καταστροφή του περιβάλλοντος από το 2030 ...

"Όλα αυτά όμως, πρόκειται πιθανώς να είναι πολύ λίγα και πολύ αργά. Είναι μαθηματικά αδύνατο για το σημερινό παγκόσμιο σύστημα να συνεχίσει ως έχει, χωρίς ριζική μεταρρύθμιση ή ακόμη και επανάσταση.



«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα που βασίζεται στην βαβυλωνιακή σκλαβιά του χρέους πρέπει να αντικατασταθεί με ένα διαφανές χρηματοπιστωτικό σύστημα που θα ελέγχεται από τον λαό. Το να υπόσχονται να κάνουν περισσότερο καλό, με την τρέχουσα αρχιτεκτονική είναι σαν μια αλεπού να λέει ότι από τώρα και στο εξής θα κλέψει λιγότερα αυγά από τις κότες.

"Εδώ είναι τρία απλά βήματα που πρέπει να ληφθούν: Πρώτον, εθνικοποιήση όλων των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών ... Δεύτερον, να αναδιανεμηθούν τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν κλαπεί τον περασμένο αιώνα από τους ανθρώπους από τις ιδιόκτητες κεντρικές τράπεζες ... Τρίτον, να αντικατασταθεί η ολιγαρχία από την  αξιοκρατία.

"... Το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας να συμφωνήσουν σε κάποιου είδους συλλογικής διαδικασίας λήψης αποφάσεων ... το υπόλοιπο του στρατού και των μυστικών οργανώσεων του κόσμου δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να συμμετάσχουν. Η στρατιωτική οργάνωση "ομπρέλα" στη συνέχεια θα ανακοινώσει μια πλανητική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

"Οι εγκληματίες στην εξουσία πρέπει να αφαιρεθούν και ο έλεγχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος πρέπει να επιστραφεί στο λαό. Αν οι ηγέτες αυτών των οργανισμών παραλείψουν να το αποφασίσουν, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την πίεση από τα κάτω για να τους αντικαταστήσει με τους ηγέτες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να δράσουν. Δεν πρόκειται κανένα γιγαντιαίο διαστημόπλοιο γεμάτο με φιλικούς εξωγήινους να σώσει τον πλανήτη, εμείς θα πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας. 


kavalarissa

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Το θέμα δεν είναι ότι δεν ξέρουν οι κυβερνήτες τι να κάνουν. Δεν θέλουν να το κάνουν το σωστό. Δεν θέλουν να σώσουν την χώρα τους, δεν τους νοιάζει ο λαός. Σωστά αυτά, αλλά ΠΟΙΟΣ θα τα υλοποιήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα