Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

"Πούτιν: "Η βρετανική βασιλική οικογένεια σκοτώσε την πριγκίπισσα Νταϊάνα""



O Πούτιν έχει αποδείξεις οτι η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε από την βρετανική βασιλική οικογένεια

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει εκδώσει πρόσκληση για δράση στους ανθρώπους της Βρετανίας, λέγοντας ότι μετά τη δολοφονία της αγαπημένης τους πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν από 18 χρόνια, η χώρα πρέπει να ασκήσει δίωξη κατά της βασιλικής οικογένειας μετά την οριστική απόδειξη αποκαλύφθηκε ότι αυτοί ήταν υπεύθυνοι γι 'αυτήν δολοφονία.

Κατά τη διάρκεια εορταστικού γεύμα Χριστουγέννων στο Κρεμλίνο, ο Πούτιν κατηγόρησε τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Φιλίππο, και τον πρίγκιπα Κάρολο για την διοργάνωση δολοφονίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα μέσω MI6 πράκτορες στο Παρίσι. Λέει ότι, μιλώντας με τον Elton John στο τηλέφωνο τον περασμένο μήνα, οτι ήταν μυημένος έχει αποδειξεις ότι η βασιλική οικογένεια είχε αίμα στα χέρια τους.


Κατά τη διάρκεια μιας άτυπης και στοχαστικής ομιλίας, ο Πούτιν είπε σε μια επίλεκτη ομάδα αγαπημένων συναδέλφων και εγκεκριμέων από το κράτος δημοσιογράφους ότι η βάναυση δολοφονία της Νταϊάνα του προκάλεσε δάκρυα κατά τη χρονική στιγμή, το 1997, και ότι ήξερε κατά βάθος ότι ο θάνατός της οφειλόταν σε φάουλ-play .

Ο Β. Πούτιν, ο οποίος ορκίστηκε το 2016 να καταστρέψει τους Illuminati, δήλωσε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα αγκάθι στο πλευρό του διεφθαρμένου βρετανικού κατεστημένο, και ότι υπήρξε μια διαρκής απειλή για την ύπαρξή τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήξερε πάρα πολύ καλά, το τι είχαν ετοιμάσει στο "κατάστημα" τους οι Illuminati για την ανθρωπότητα.

Πούτιν: "Ηταν έτοιμη να βγεί στην σκηνή και να πεί συγκλονιστικές αλήθειες στον κόσμο" 
αυτές τις αλήθειες τις ξερω και εγω καιρός να τα μάθει ο κόσμος !! " 

Και συνέχισε: «Το πρόσωπο που κάθεται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν είναι κάποιο αθώο παλίο ρυτιδωμένο πρόσωπο μιας μαϊμούς. Είναι η ενσάρκωση του διαβόλου. Όλη η οικογένεια είναι σάπια και πρέπει να καταργηθεί ».

Σύμφωνα με έναν από τους παρόντες δημοσιογράφους, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα στον άνδρα που έχουν στοργικά βαπτιστεί «Τον Illuminati δολοφόνο» στην Μόσχα.
του Baxter Dmitry


Πηγή:
artfmradio-tv-cy.blogspot.gr


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα