Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Το Κύριο Σύμπτωμα Του Καρκίνου Που Όλοι Αγνοούν!

Ξεκίνησα αυτή την ημέρα, όπως κάθε άλλη ημέρα. Ξύπνησα στις επτά, βούρτσισα τα δόντια μου και  προετοίμασα το αγαπημένο μου smoothie. Εν τω μεταξύ, ο σύζυγός μου ετοίμασε τηγανίτες με μπανάνες κι έτσι είχαμε ένα υπέροχο πρωινό. Ρώτησα τον άντρα μου αν υπήρχε ζάχαρη στις τηγανίτες, αλλά αρνήθηκε και είπε ότι έβαλε κανέλα και μέλι αντί ζάχαρης αφού προσπαθούμε να κρατήσουμε μια υγιεινή διατροφή.

Όταν τελειώσαμε με το πρωινό μας, άρχισε να διαβάζει κάποιο άρθρο που βρήκε στο διαδίκτυο. Ήταν για τον καρκίνο, κάτι που υποθέτω ότι δεν σας εκπλήσσει, δεδομένου ότι είναι η πιο κοινή ασθένεια στις μέρες μας. Αλλά το θέμα του ήταν παράξενο, ήταν μια εξήγηση για το πώς θα μπορούσε να διαγνωστεί ο καρκίνος ή να προσδιοριστεί μέσα από τα χέρια μας. Αυτή η θέση με ανησύχησε, γιατί κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πολλοί άνθρωποι δεν είναι ενημερωμένοι και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να γράψω γι 'αυτό.
Οι τελευταίες μελέτες έδειξαν ότι ο καρκίνος εμφανίζει τα συμπτώματα του στα χέρια μας. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, αρκετοί Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα πρώτα σημάδια του καρκίνου παρουσιάζονται στα χέρια. Συνήθως εμφανίζονται σε μορφή απρόκλητων οιδημάτων ή ρωγμών. Είναι επίσης ορατή η πάχυνση και το δέρμα γίνεται σκληρό.
Δεδομένου ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι αυτό θα μπορούσε να είναι σημάδι καρκίνου νομίζουν ότι είναι συνέπεια κάτι που έκαναν τα τελευταία χρόνια. Φυσικά, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί πραγματικά να είναι αποτέλεσμα κάτι άλλου, αλλά θα ήταν καλό να συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να το ελέγξετε αυτό μόλις παρατηρήσετε τα παραπάνω συμπτώματα.
healthylifebase

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα