Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑ


Το πνεύμα που κυκλοφορεί στο αχανές Σύμπαν είναι ένα και το αυτό. Καθένας όμως  ανάλογα με την κατασκευή του και την προσωπική του εξέλιξη, εκμεταλλεύεται μόνο ένα μέρος αυτού, άλλος περισσότερο, άλλος  λιγότερο.

   Όλα τα δημιουργημένα  πνευματικά στοιχεία, από την αρχή της ανθρωπότητας ως σήμερα, υπάρχουν και επιστρέφουν  σε όμοιες «ευαισθησίες», που πάντα έχουν σχέση με τις ακτινοβολίες.

    Το «βάρος του πνεύματος» , είναι ανάλογο του υψομέτρου, του πληθυσμού  κάθε περιοχής, αλλά κι της ηλικίας  κάθε ατόμου.

     Τα  παιδιά έχουν λιγότερους νέους από πάνω τους, άρα είναι πιο ευκίνητοι  πνευματικά, οι ηλικιωμένοι περισσότερους, άρα μεγαλύτερο το «πνευματικό βάρος», περισσότερες  οι επιβολές, αλλά   πιο θετική η κρίση  τους. 

     Το ίδιο συμβαίνει και με τους ψυχασθενείς.  Καθοδηγούνται από το πνεύμα των άλλων, και συχνά υπάρχει παραισθητική φαντασία.

    Το  σύνολο του πνεύματος  διαμορφώνει  το «θέατρο της ζωής» με πρωταγωνιστές και θεατές. Και τα έργα είναι ανάλογα με αυτά που παίζονται στο θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση. Άλλωστε αυτά τα έργα στη ζωή  έχουν το πρότυπό τους.

    Η κυκλοφορία του  πνεύματος, που οδηγεί  σε ποικίλα νέα γεγονότα, δημιουργεί και μια  τηλεπαθητική εφημερίδα.


     Ο πνευματισμός είναι η  αντίστροφη κατάσταση  της σεξουαλικής τάσης. Γι αυτό εκείνοι που έχουν εμπλακεί στον πνευματισμό απέχουν από το σεξ. Αντίθετα οι υλιστές – ρεαλιστές  είναι περισσότερο σεξουαλικοί. Βλέπε προηγούμενο σχήμα. Όμως δεν είναι πάντα  στο χέρι τους να διαλέξουν. Πολλές φορές τους επιβάλλεται (ψυχασθενείς). 

    Κάθε ηλικία  ζει σ ένα  «διαφορετικό  πνευματικό κύκλωμα, κανάλι». Γι αυτό συχνά  μικροί και  μεγάλοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν  μεταξύ τους, ή δεν μπορούν να κάνουν όμοιες πράξεις, σε υγιείς καταστάσεις.

   Να σημειώσουμε ότι υπάρχει, πλάτος  και βάθος του πνεύματος.

   Το πνεύμα , η ζωή  και  τα  έργα  του  καθενός ακολουθούν μια κύρια βάση   51 ημερών. Είναι  και  η πορεία  των  Παθών, της  Ανάστασης  και της επανεμφάνισης  του Θεανθρώπου. Είναι ένα διάστημα που προκύπτει  από τις φάσεις, την πορεία της Σελήνης. Μια πορεία που  παρατηρείται  και σε  άλλα διαστήματα, μικρότερα ή μεγαλύτερα, ανάλογα με τις αιτίες- ακτινοβολίες άλλων ουράνιων σωμάτων.

   Το πνεύμα που  σαν πύρινες γλώσσες, έφερε την επιφοίτηση  των   Αποστόλων.

       Το Πάσχα των Ορθοδόξων γιορτάζεται όπως είναι γνωστό μετά την πρώτη πανσέληνο  της εαρινής ισημερίας.

      Για τις διάφορες χρονικές  αποστάσεις  που προκύπτουν θα μιλήσουμε  πιο κάτω στα μνημόσυνα.

       Να επισημάνουμε, όμως,  ότι  καθένας μας, ανάλογα με το όνομά  του «κουβαλάει» πάνω   του  την «ιστορία»   των μεγάλων που έζησαν πριν από αυτόν. Π.χ Ο Βασίλειος,  του Μεγάλου Βασιλείου, του Βασιλείου του Βουλγαροκτόνου και άλλων σχετικών,  ανάλογα  και με τη ζωδιακή  σχέση,  άσχετα  αν δεν το συνειδητοποιεί ποτέ.                

   Η Βαρβάρα, την Αγία Βαρβάρα, αλλά και την Αβα και την Αβαρβαρέα της αρχαιότητας.  Και ούτω καθ εξής.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα