Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Στην Αράχοβα αδελφές μου, στην Αράχοβα


ara1
Η πληρότητα σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια έφτασε το 100%. Τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων και όλοι οι φτωχοί Έλληνες το έκαψαν. Τόσο αλκοόλ και κοκαΐνη σου λέει… για την γέννηση του Χριστού, ούτε στην Μύκονο τον 15αυγουστο για την γιορτή της Παναγίας!
Οι λέξεις όπως κρίση, τρόικα και Μνημόνιο δεν υπάρχουν γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Η λεγόμενη «υψηλή κοινωνία», αδιαφορώντας για τα σχόλια, πήραν τα καλά τους αυτοκίνητα, τις βίζιτες (αρσενικές και θηλυκές) και κατέκλυσαν την Αράχοβα των πολυτελών σαλέ που χτίστηκαν τα τελευταία χρόνια (χωρίς κανείς να έχει κάνει πόθεν έσχες) στις χιονισμένες πλαγιές του Παρνασσού. Παρέα και μερικές παρατρεχάμενες μουρλοκακομοίρες που φώναζαν συνέχεια «Στην Αράχοβα αδελφές μου, στην Αράχοβα».
Την είδηση επιβεβαιώνουν φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα σταθμευμένα οχήματα πάνω στους δρόμους σε απόσταση έως και τρία χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο του κοσμοπολίτικου χωριού, από τα ξενοδοχεία και τους ξενώνες, από τις αφηγήσεις των λαϊκών τεκνών που συνόδευαν πλούσιες και πλούσιους κτλ. κτλ.
Σε όλα τα καταλύματα, ακόμη και στα πιο ακριβά, δεν υπήρχε διαθέσιμο ούτε στρώμα κατάχαμα, ενώ οι δρόμοι του χωριού θύμιζαν εμπορικούς δρόμους των Αθηνών την πρώτη μέρα των εκπτώσεων. «Είχαμε πληρότητα 100%» επιβεβαίωσε ο δήμαρχος και πρόεδρος των ξενοδόχων, Γιάννης Γεωργακός. Το σκηνικό έμοιαζε με μια διαδήλωση χλιδής ενάντια στα δαιμόνια των Μνημονίων, σαν ένα πρώιμο καρναβάλι. Τέτοια νούμερα και τόσες λαϊκές γκόμενες λέει, δεν έχουμε δει ούτε στην Μύκονο.
Ούτε τις καλές εποχές δεν υπήρχαν τόσοι επισκέπτες, λένε οι μαγαζάτορες που δεν πίστευαν στα μάτια τους. Σου λέει ούτε επί εποχής ΠΑΣΟΚ δεν είδαν τόσα πολυτελή αυτοκίνητα.
Στις ταβέρνες και στα μπαρ δεν έβρισκες ούτε… σκαμπό και οι θαμώνες συναγωνίζονταν για το ποιος θα ανοίξει τις περισσότερες Moet & Chandon. Έτσι μάλλον εξηγείται το ότι η Ελλάδα παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αύξηση σε κατανάλωση σαμπάνιας από κάθε άλλη αγορά στον κόσμο, ενώ ελάχιστοι ήταν αυτοί που έκοβαν αποδείξεις….. Στο κράτος της λαμογιάς και της ατιμωρησίας μόνο αυτοί επιβιώνουν.
Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες το τετραήμερο των Χριστουγέννων παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη διακίνηση ναρκωτικών που έχει γίνει ποτέ. Τα μπουκαλάκια με την κοκαΐνη άλλαζαν συνέχεια τσέπες και χέρια. Κι’ όλα αυτά γιατί; Για να γιορτάσουν την γέννηση του Χριστού; Άσε με κάτω κούκλα μου…. ποιου Χριστού;
Παρέλαση των πολυτελών 4Χ4, πλήθος κόσμου με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν οι τζίροι των καταστημάτων και η φοροδιαφυγή.
Γιατί όμως η Αράχοβα τα φετινά Χριστούγεννα έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών; Σύμφωνα με την γνώμη των ειδικών κοσμικών, σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι αρκετοί ήταν αυτοί που προτίμησαν φέτος να μην ταξιδέψουν στα χειμερινά τουριστικά θέρετρα της Ευρώπης ελέω των προσφάτων τρομοκρατικών επιθέσεων, ενώ προφανώς βοήθησαν και οι ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν καθ’ όλη την διάρκεια του εορταστικού τετραημέρου.
29743_1-(1)SC
Με Ferrari, Lotus, Maserati, Porsche κ.ά. οι Έλληνες της κρίσης προκάλεσαν το αδιαχώρητο στον κεντρικό δρόμο της Αράχοβας.
ImageHandler
Τα αυτοκίνητα λέει έκαναν ουρές χιλιομέτρων για να φτάσουν….
images
Έλεος κούκλες μου… έλεος!!!!!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Να νε καλά η τρομοκρατία, έχουμε εσωτερική κατανάλωση! Μήπως να σκεφτεί το κράτος να χρηματοδοτήσει τους φονταμελιστές προς ευρωπαϊκές λοιπές χώρες για να αυξηθεί ο εγχώριος μας τουρισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα