Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Τουρκία και Ρωσία δουλεύουν για την Ελλάδα

russian

Χαρμόσυνα τα νέα για την Ελλάδα μετά την κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από την Τουρκία, η οποία ισχυρίζεται πως το ρωσικό αεροσκάφος είχε παραβιάσει τα σύνορά της.
Μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία, οι Ρώσοι τουρίστες που επισκέπτονταν την Τουρκία θα έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα.
Πάνω από 2 εκατομμύρια τουρίστες είχαν επισκεφθεί την Τουρκία το 2015, ενώ τους εφτά πρώτους μήνες του 2015 επισκέφτηκαν την Τουρκία 1,4 εκατ. Ρώσοι τουρίστες.

Οι Ρώσοι τουρίστες που έβλεπαν την Τουρκία και την κατεχόμενη Κύπρο ως εναλλακτική τουριστική επιλογή -μετά και την πρόσφατη κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου στην Αίγυπτο-, δεν θα κάνουν πια τουρισμό στην Τουρκία, γιατί δεν λέει να είσαι Ρώσος, να λιάζεσαι στην παραλία και να σου έρθει στο δόξα πατρί κάνα ρωσικό αεροσκάφος και αυτός που βλέπεις στον ουρανό να μην είναι κάποιος τουρίστας που κάνει kitesurfing αλλά ο πιλότος συμπατριώτης σου που έχει εκτοξευτεί επειδή τον κατέρριψαν οι Τουρκαλάδες.

Η Ελλάδα πρέπει να απλοποιήσει αμέσως τη διαδικασία έκδοσης βίζας για τους Ρώσους τουρίστες, ώστε να βουλιάξει το καλοκαίρι η Ελλάδα από τουρισμό.
Όλοι δουλεύουν για εμάς. Και οι Τούρκοι.
Ας δουλέψουμε κι εμείς για εμάς.
(Αν δεν γίνει κάνας Παγκόσμιος Πόλεμος, η Ελλάδα θα φτάσει σύντομα τα 40 εκατομμύρια τουρίστες. Στην Ελλάδα, αδερφές μου, στην Ελλάδα!)


pitsirikos


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα