Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Πώς θα αφαιρέσετε τους λεκέδες νικοτίνης από το δέρμα



Οι χαρακτηριστικοί κίτρινοι λεκέδες που αφήνει η νικοτίνη σε οποιαδήποτε επιφάνεια είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθούν. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το δέρμα σας, στα δάχτυλα και τα χείλη, εκεί δηλαδή που ακουμπάει το τσιγάρο, αφού δεν γίνεται να χρησιμοποιήσετε πολύ δυνατά χημικά καθαριστικά.
Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να απομακρύνετε την αντιαισθητική κιτρινίλα από τα δάχτυλά σας, αλλά μία από αυτές τις μεθόδους ξεχωρίζει.
 
Θα χρειαστείτε:
 
-Μισό λεμόνι
-Αλάτι
-Ελαφρόπετρα
 
Τι να κάνετε:
 
-Πάρτε την ελαφρόπετρα και τρίψτε τη απαλά στο δέρμα σας. Οι ελαφρόπετρες λειτουργούν πολύ καλά γι' αυτήν τη διαδικασία, επειδή μπορείτε να αρχίσετε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα στο ανώτερο στρώμα του δέρματος.
 
-Πάρτε το μισό ενός λεμονιού και καλύψτε το με το αλάτι, δημιουργώντας ένα άλλο είδος “ελαφρόπετρας”.
 
-Με το λεμόνι, τρίψτε απαλά τα σημεία με τις κιτρινίλες από τη νικοτίνη. Η υφή του αλατιού μαζί με τις φυσικές λευκαντικές του ιδιότητες θα απομακρύνει αργά, αλλά σταδιακά οποιοδήποτε χρωματισμό έχει απομείνει στην επιδερμίδα. Αφήστε κιόλας τους χυμούς του λεμονιού να καθίσουν καλά πάνω στο δέρμα σας για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
 
-Στη συνέχεια ξεπλύνετε το δέρμα σας καλά. Θα δείτε πιθανώς μια τεράστια διαφορά μετά την πρώτη φορά που θα εφαρμόσετε αυτή την τεχνική, αλλά μάλλον η κιτρινίλα δεν θα έχει φύγει εντελώς. Αφήστε το δέρμα σας να ξεκουραστεί για μερικές ημέρες και στη συνέχεια επαναλάβετε τη διαδικασία. 
 
-Μπορεί να σας πάρει 1-2 εβδομάδες εφαρμογής αυτής της μεθόδου, αλλά τελικά, το δέρμα σας θα φαίνεται πιο φρέσκο και το κιτρίνισμα θα φύγει εντελώς.
 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα