Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (4)

Μια μοιραία Νέα Σελήνη... 11.11.2015


Νέα σελήνη [σύνοδος Ήλιου – Σελήνης] στις 19 του Σκορπιού σε σχηματισμόstellium με τον Ερμή και τον ΒέρτεξΜια μοιραία Νέα Σελήνη που θα μάθουμε ή θα υποψιαστούμε πολλά, σχετικά με τα οικονομικά παιχνίδια που γίνονται στις πλάτες των αδύναμων. Στα ερωτικά, αυτή η Νέα Σελήνη υπόσχεται πάθη και μοιραίες καταστάσεις που γίνονται σε πολύ παρασκήνιο.
Για την Αθήνα, ο Ωροσκόπος Μηδέν του Καρκίνου με κυβερνήτη την Σελήνη πτωτική μέσα στον Σκορπιό.
ASC = Αφροδίτη / Αρης
Για του Αθηναίους πολίτες, [συγνώμη που ασχολούμαι με εσάς, αλλά έπρεπε να καθορίσω ένα τόπο στον χάρτη] η έγνοια και η αγάπη για την οικογενειακή σας κατάσταση, σας κάνει πολύ θυμωμένους και αγανακτισμένους για την κατάσταση που βιώνετε.
Για τα ερωτικά τα πάθη καλά κρατούν κυρίως για τους Σκορπιούς.
Για την Αθήνα, Μεσουράνημα 9 των Ιχθύων αγκαλιά με τον Ποσειδώνα.
ΜC = Ήλιος,Σελήνη / ASC
Οι Αθηναίοι ονειρεύονται και προσδοκούν τα ανέφικτα, και κάνουν σχέδια με βάρκα την ελπίδα. Η μεγάλη διάψευση είναι το μόνο σίγουρο. Η συμπόνοια και η αγάπη για τον συνάνθρωπο γίνεται προσωπική σχέση.
Η νέα σελήνη στον πέμπτο οίκο αγκαλιά με τον Ερμή στις 15 του Σκορπιού και τον Βέρτεξ στις 19 του Σκορπιού.
Ερμής = Δία / Πλούτωνας
Ερμής = Β. Δεσμό / ASC
Ερμής = Αρης / ASC
Οι συζητήσεις τελειωμό δεν έχουν, άλλοτε για να διαξιφιστούν οι απόψεις και άλλοτε για να συμφωνήσουν, για την πλουτοκρατία και τα παιχνίδια της, οξύνοντας τα πάθη και τον θυμό. Είναι μια εκτόνωση του θυμού που ο καθένας έχει μέσα του, για τα δικά του προβλήματα και θέλει να τα μοιραστεί με τους άλλους για να ξελαφρώσει. Πρόσφορο έδαφος βρίσκουν οι προπαγανδιστές μέσα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Οι δεσμοί της Σελήνης στις Μηδέν των παρορμητικών στον άξονα Ζυγού – Κριού, σε κρίσιμη μοίρα, με τον ωροσκόπο σε ταυ τετράγωνο από τις Μηδέν του Καρκίνου, αγκαλιά με την Αφροδίτη στις 3 του Ζυγού παντοδύναμη, αλλά και ένα Αρη από την άλλη μεριά σε αναιρετική μοίρα στις 29 της Παρθένου
Αφροδίτη = Δίας / Ουρανός
Εκρηκτική η ανάγκη για μία αλλαγή στις διεθνείς σχέσεις. Σε κρίση οι διεθνείς σχέσεις για να διατηρηθούν οι παραδόσεις και οι πολιτισμικές διαφορές. Η τέχνη είναι μια καλή διέξοδος στα άλυτα προβλήματα της δεδομένης κοινωνικής κατάστασης των λαών. Οι τεχνοκράτες με μόνο επιχείρημα, τους ψυχρούς υπολογισμούς και την επιβράβευση των καθώς πρέπει υποταγμένων στους κανόνες τους, ρίχνουν λάδι στην φωτιά που είναι έτοιμη να πάρει τις δικές της διαστάσεις. Οι γραφειοκράτες, υπηρέτες των ψυχρών υπολογιστών, αναλώνονται στις λεπτομέρειες και δεν βλέπουν την ουσία των προβλημάτων. Ελπιδοφόρα μια ανατροπή που θα προέλθει από το πουθενά.
Ο Κρόνος μέσα στον Τοξότη στις 5 του Τοξότη σε μοναχική πορεία πάει να συναντήσει τον ανάδρομο Ποσειδώνα και το Μεσουράνημα με τετράγωνο.Ο θρησκευτικός φανατισμός και ο περιορισμός των ελεύθερων ιδεών, θα δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες και ανεδαφικές προσδοκίες. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τους δημαγωγούς και τους επίδοξους εκμεταλλευτές σωσίες.
Ο Πλούτωνας στον έβδομο μόλις έκλεισε ένα εξάγωνο με τον Ερμή από τον Σκορπιό, και εμπλέκεται στα μεσοδιαστήματα της Νέας Σελήνης.
Πλούτωνας = Ήλιος, Σελήνη / Ποσειδώνα
Όσο ο καθένας κοιτάει την πάρτι του, τόσο θα βρίσκεται προ εκπλήξεων. Υπάρχουν πάντα οι κατάλληλοι εκμεταλλευτές για να καπηλεύσουν τις καταστάσεις, αυτό δημιουργεί σοκ στους ανυποψίαστους και τους κάνει να βιώνουν την αυταπάτη που ίσως διάλεξαν οι ίδιοι.
Ο Ουρανός στις 17 του Κριού σε όψη χιαστί με την Νέα σελήνη στον ενδέκατο οίκο ανάδρομος σε σχηματισμόYod με την Νέα σελήνη και τον πτωτικό Δια στην Παρθένο.
Ουρανός = Ερμή / Δία
Η ανάγκη για μία αλλαγή ακόμα και λανθασμένη, αλλά αλλαγή στους γενικούς στόχους και τα οράματα θα κάνει την ανατροπή. Όμως υπάρχει ο κίνδυνος των βίαιων και βιαστικών αποφάσεων που θα φέρουν τις υπερβολές και τις μη βιώσιμες λύσεις, Άλλη μια επαναστατική κίνηση χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία θα φέρει τα επάνω κάτω. Το συμφέρον και η σκοπιμότητα θα φέρουν πάλι το αδιέξοδο.
Ο Ποσειδώνας ανάδρομος αλλά παντοδύναμος στους Ιχθύς σε σύνοδο με το ΜεσουράνημαΟι συμπόνοια και φυγή στην πίστη για κάποια ανώτερη δύναμη, είναι ένα παράθυρο ελπίδας. Ίσως οι κακουχίες να γίνουν αιτία να συναντήσει ο άνθρωπος την ανθρωπιά.
Ο Αρης σε αναιρετική μοίρα στην Παρθένο στο σπίτι του Ερμή αλλά σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή που βρίσκεται στο σπίτι του Αρη.
Άρης σε σύνοδο με Β. Δεσμό της
Σελήνης
Αρης = Ουρανός / MC
Τα αποτελέσματα της γραφειοκρατίας, τα ψιλά γράμματα των νόμων που κανένας δεν προσέχει, θα κινητοποιήσουν ομάδες ανθρώπων με κοινά προβλήματα να οργανωθούν για να αντιμετωπίσουν τους νόμους που είναι κομμένοι και ραμμένοι για τους λίγους. Αυτό θα γίνει με βίαια μέσα, με ταραχές και ασυντόνιστες ενέργειες και διαμάχες. Η έλλειψη αυτοελέγχου ίσως φέρει ατυχήματα.
Ο Δίας σε αδύναμη θέση στις 18 της Παρθένου σε εξάγωνο με την Νέα σελήνη αλλά και όψη χιαστί με τον Ουρανό στον Κριό.
Δίας = Αρης / Ποσειδώνας
Δίας = Ποσειδώνα / Β. Δεσμό
Δίας = Κρόνος / ASC
Δίας = Αρης / MC
Αν τα κίνητρα είναι υποκειμενικά, δηλαδή το ρουσφέτι το βόλεμα και όχι μια αλλαγή για το συνολικό καλό, τα όνειρα και τα σχέδια που θα κάνει ο καθένας θα πέσουν στο κενό.
Οι στόχοι θα ευοδωθούν εφόσον αφορούν το γενικό καλό.
Η χαρά θα έλθει όταν δικαιωθούν οι αδικημένοι και οι βασανισμένοι της διπλανής πόρτας και έτσι θα γεννηθεί κάτι καινούργιο που όλοι το επιθυμούν αλλά θα πρέπει και να πληρώσουν. Ίσως για να εκτιμηθεί το αποτέλεσμα στο απώτερο μέλλον!
Αλέκα Δουζίνα
astrodouzina

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα