Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Πανσέληνος στις 26 Νοεμβρίου: Η σκοτεινή πλευρά της ζωής σου κλείνει το μάτι


Πανσέληνος στις 26 Νοεμβρίου: Η σκοτεινή πλευρά της ζωής σου κλείνει το μάτι
Ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου στις 00:44 έχουμε την Πανσέληνο του μήνα η οποία γίνεται στο άξονα Διδύμου-Τοξότη. Η Σελήνη βρίσκεται στην 3η μοίρα των Διδύμων και ο ωροσκόπος του χάρτη που καταστρώνεται για το φαινόμενο πέφτει στην Παρθένο. 
 
Σε επηρεάζει; 
Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό και συγκεκριμένα Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί τις πέντε πρώτες ημέρες του ζωδίου τους, αλλά και όσους έχουν πλανήτες στις πρώτες πέντε μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται όσοι έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία στην 27η μοίρα του Καρκίνου ή του Αιγόκερω. Δες στον αστρολογικό χάρτη πού βρίσκονται οι γενέθλιοι πλανήτες σου. 

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος το ζώδιό σου; 
  
Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. 

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 11 του μήνα για την οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. 

Φράσεις - κλειδιά για την Πανσέληνο του Νοέμβρη 
  • Ένα χάδι από την σκοτεινή πλευρά της ζωής.
  • Ένα μάθημα που πρέπει να επιτευχθεί.
  • Λογική επεξεργασία του ριζικού μας φόβου.
  • Ο φόβος ως καύσιμο δημιουργίας. 
Οι καταστάσεις σοβαρεύουν και βαθαίνουν 
Η συγκεκριμένη Πανσέληνος φωτίζει κλειδώνοντας στον χάρτη βασικές όψεις που θα μας απασχολήσουν και τώρα αλλά και αργότερα στην πορεία του νέου έτους. Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα γίνεται ακριβείας λίγες ώρες μόνο μετά την Πανσέληνο διαχέοντας ενοχή, φόβο και έντονο άγχος στον ψυχισμό μας και κατ’επέκταση σε όλες μας τις σκέψεις και τις αποφάσεις. Είναι σαν να νοιώθουμε το χάδι της σκοτεινής πλευράς της ζωής πάνω στο μάγουλό μας. Είναι μια περίοδος που οι δυσκολίες της ζωής και οι απογοητεύσεις πάνε βαθύτερα και οδηγούν σε θλίψη ή κατάθλιψη. Ένας τρόπος να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε σε αυτό το κλίμα είναι η συνεχής δράση τόσο σε πνευματικό όσο και σωματικό επίπεδο. Μια καλή κουβέντα βοηθά επίσης πάρα πολύ ουσιαστικά και σημαντικά την κατάσταση, από τους άλλους προς εμάς αλλά και από εμάς προς τους άλλους. Οι ψυχολογικοί φόβοι γίνονται έντονοι και μας κάνουν κατά περιπτώσεις να παρανοούμε και να γεμίζουμε αμφιβολίες, ακόμη και αν δεν αντιμετωπίζουμε σημαντικά εμπόδια και δυσκολίες αυτή την περίοδο. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που μας δίνει μια πικρή και στεγνή γεύση του τι μπορεί να μας περιμένει στο μέλλον… 

Μετουσιώστε το άγχος και την ενοχή σε μεταμέλεια και δράση 
Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου μας λέει ότι με σκληρή εργασία, πειθαρχεία και υπομονή θα καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας. Ίσως χρειαστεί να αναλάβουμε αυτή την περίοδο περισσότερα καθήκοντα από ό,τι αντέχουμε και θα χρειαστεί να λειτουργήσουμε υπομονετικά αλλά και ως ήρεμοι μέντορες και καθοδηγητές των άλλων. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από την άλλη αυξάνει την ενοχή μας για την αμέλεια που δείξαμε μέχρι τώρα στα θέματα που έπρεπε να φροντίσουμε και να τακτοποιήσουμε και δεν το έχουμε κάνει. Η ενοχή αυτή μπορεί να πάει ακόμη βαθύτερα αν δούμε τα τετράγωνα της Σελήνης και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, όχι μόνο για πράξεις που δεν κάναμε και για θέματα που αμελήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά να γενικευτεί και να αναχθεί σε αμαρτήματα και διολισθήσεις πολύ παλιές, θαμμένες στο καρμικό μας παρελθόν. Αυτή η ενοχή καλό είναι να μετουσιωθεί σε μεταμέλεια και σε ενεργή προθυμοποίηση να διορθώσουμε στο εδώ και τώρα με τον καλύτερο τρόπο αυτό που μπορούμε. Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου-Κρόνου είναι μια καλή ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε και να κατανοήσουμε λογικά αυτό που μας δημιουργεί φόβο και να το επεξεργαστούμε μέσα από ανάλυση. 

Το μάθημα της περιόδου 
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή-Κρόνου σε εξάγωνο με τον Άρη, το τετράγωνο της συνόδου με τον Ποσειδώνα και η 150άρα όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι όψεις που δημιουργούν έναν ιδιαίτερο σχηματισμό στον χάρτη ο οποίος κατά την Joyce Hopewell ονομάζεται minor learning triangle (το μικρό τρίγωνο της γνώσης). Ο σχηματισμός αυτός μιλά για μικρά μαθήματα που επαναλαμβάνονται κάθε τόσο, ώστε να αποκτήσουμε μια κάποια συγκεκριμένη γνώση πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Δεν αφορούν στο νόημα της ζωής, αλλά στην εξειδίκευση και την πιστοποίηση μιας συγκεκριμένης ικανότητας ή ειδικής γνώσης. Αυτό για τον καθένα εξαρτάται από τον προσωπικό του χάρτη και τι ακριβώς ενεργοποιείται, αλλά μιλώντας γενικότερα και ψυχολογικά, αυτός ο σχηματισμός ενεργοποιεί την διαδικασία να μπορέσουμε να καταστήσουμε σαφές και ξεκάθαρο στο μυαλό μας αυτό που συγκεκριμένα μας εμποδίζει από το να δράσουμε με θετικό και δημιουργικό αποτέλεσμα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στις σχέσεις με την οικογένειά μας. 

Δεν έχουν χαθεί τα πάντα! 
Τα θετικά εξάγωνα του Ερμή με τον Άρη και του Άρη με τον Κρόνο είναι σχεδόν ακριβείας και αρκετά δυνατά. Δίνουν ευκαιρίες μέσα από καθαρή σκέψη και θετική δραστηριοποίηση να μπορέσουμε να μετουσιώσουμε αυτή την τόσο φοβερή ενέργεια της Πανσελήνου σε κάτι πιο δημιουργικό. Ο φόβος μας μπορεί να μετατραπεί σε καύσιμο για να πάμε μπροστά, πάντα μέσα από την λογική κατανόηση του τι είναι αυτό που μας φοβίζει. Θα αποφασίσουμε να πετύχουμε κάτι και θα έχουμε ξεκάθαρα και πεισματικά μπροστά μας τον στόχο μας. Η αποφασιστικότητά μας θα μας δώσει το σωματικό και πνευματικό σθένος για να τα καταφέρουμε. 

 Καλή και δημιουργική Πανσέληνο σε όλους! 
Athan.
 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα