Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Εικόνες από παράθυρα άλλων διαστάσεων ή οπτικές ψευδαισθήσεις;

hastings

ΟΙ ΠΛΩΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ
Ο Μεγάλος Επιταχυντής Ανδρονίων (CERN) που τώρα λειτουργεί στο υψηλότερο του επίπεδο, θα μπορούσε να εντοπίσει μικροσκοπικές μαύρες τρύπες και να ανοίξει παράθυρα σε ένα παράλληλο σύμπαν. Την ίδια στιγμή, οι ειδήσεις αναφέρουν την ανάδυση πλωτών πόλεων πάνω από Foshan και Jiangxi στην Κίνα και στο Hastings της Αγγλίας. Πρόκειται για οπτικές ψευδαισθήσεις ή εικόνες από πύλες - παράθυρα από ένα παράλληλο σύμπαν;
Παράλληλο σύμπαν (mulitverse) ή εναλλακτική πραγματικότητα είναι όροι που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν έναν υποθετικό κόσμο, όπου οι νόμοι της φύσης είναι διαφορετικοί από τους δικούς μας.
Οι διαστάσεις του δικού μας σύμπαντος είναι το μήκος, το πλάτος, το βάθος και ο χρόνος. Οι φυσικοί του CERN πιστεύουν ότι με την αύξηση της ενέργειας του LHC, οι μίνι μαύρες τρύπες θα μπορούσαν να ανοίξουν πύλη σε μια επιπλέον διάσταση. Θεωρητικά, το μόνο πράγμα από το δικό μας σύμπαν, που μπορεί να ταξιδέψει ή να διαρρεύσει σε μια άλλη διάσταση, είναι η βαρύτητα.

Η βαρύτητα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις των πλωτών πόλεων στην Κίνα και την Αγγλία. Ενώ η συνήθης αποδεκτή εξήγηση για τις εμφανίσεις αυτές είναι μια οπτική ψευδαίσθηση γνωστή ως Fata Morgana, πολλοί πιστεύουν ότι οι πόλεις που επιπλέουν (που αψηφούν δηλαδή τη βαρύτητα) είναι εικόνες από παράλληλες πόλεις από παράλληλα σύμπαντα, σε μια ελαφρώς διαφορετική μορφή.
Επαφίεται σε σας να αποφασίσετε αν οι εικόνες των πόλεων που αψηφούν την βαρύτητα και επιπλέουν στον αέρα, είναι αποτέλεσμα οπτικών ψευδαισθήσεων γνωστών ως Fata Morgana, ή εικόνες που φαίνονται από πύλες - παράθυρα σε παράλληλα σύμπαντα, που δημιουργήθηκαν είτε μυστηριωδώς από τη φύση, είτε από τα μυστικά πειράματα του CERN..

Nicos Kastanias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα