Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πορτοσάλτε κάνει την αγιογραφία του Τσίπρα (Βίντεο)



Για το ότι το δημοσιοκαφρικό αληταριό που παρελαύνει κάθε μέρα απ το τηλεοπτικό χαζοκούτι του Αλαφούζου, παραπληροφορεί, συκοφαντεί κάθε εργατική κινητοποίηση, διαστρεβλώνει καταστάσεις  προπαγανδίζει υπέρ της μνημονιακής ταξικής βαρβαρότητας δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε.

Το να φτάνουν όμως στο σημείο μαρκουτσοφόροι του να υποτιμούν τόσο κατάφορα την νοημοσύνη μας στην προσπάθεια τους να κάνουν την αγιογραφία του Α. Τσίπρα –ποιος να το φανταζόταν αυτό πριν κάποιους μήνες!- είναι κάτι που σε εξοργίζει!

Ακούστε –στο βίντεο που παραθέτουμε- τον τρόπο που δικαιολογεί τις κωλοτούμπες  του Τσίπρα και το πέρασμα του στο μνημονιακό στρατόπεδο o Αρης Πορτοσάλτε κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο εξηγεί και την λαϊκή αποδοχή που εισέπραξε με το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα.


«Είμαστε η 23 χώρα ανάμεσα στις 200 πλουσιότερες χώρες του κόσμου» μας είπε ο δημοσιοκάφρος  (ξέρετε πώς βγαίνουν αυτά τα στοιχεία. Κάνουν σούμα  την αμύθητη περιουσία μιας χούφτας πλουτοκρατών  με τα ελάχιστα εισοδήματα των λαϊκών τάξεων και βγάζουν μέσω όρο) και ο κόσμος ψήφισε τον Τσίπρα για να μην διακινδυνεύσει αυτή την «προνομιούχα» θέση που βρίσκεται, σήμερα λόγω του ευρώ. Φυσικά ευχήθηκε και καλή επιτυχία στον Α. Τσίπρα για να υλοποιήσει τις «δράσεις» που καθορίζονται απ’ το νέο «αριστερό μνημόνιο».


Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω απ’ αυτά που είπε το τσιράκι του Αλαφούζου. Πιθανόν κάτι σχετικό για τους δημοσιογράφους θα έπρεπε να προστεθεί στην φράση που φέρεται να ειπώθηκε κατά την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης από τον καθολικό-άθεο ιερέα Jean Meslier «Ο κόσμος θα φτιάξει, όταν κρεμαστεί ο τελευταίος βασιλιάς με τα άντερα του τελευταίου παπά», ώστε αυτή να αποκτήσει επικαιρότητα.



tsak-giorgis.blogspot.gr


neakeratsiniou

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα