Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ

Από πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη του Corey Goody..


Ερώτηση: Διάβασα ένα απόσπασμα στην ιστοσελίδα σας που αναφέρει ότι "η πραγματικότητα που βιώνουμε και όλα τα υλικά πράγματα που μας περιβάλλουν είναι απλά δονήσεις ενέργειας, είναι μια δονητική ενεργειακή κατάσταση. Μόλις συνειδητοποιήσουμε ότι τα πάντα γύρω μας είναι μια δονητική κατάσταση και ότι ο χρόνος, η ύλη και ο χώρος μπορούν όλα να χειραγωγηθούν από εμάς, τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πραγματικά όμορφο κόσμο, σαν συν-δημιουργοί αυτής της πραγματικότητα που εκπηγάζει από τη συνείδηση μας".

Corey Goody: Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα που έχουν διαπράξει όλες αυτές οι εξωγήινες φυλές (οι Ερπετοειδείς) και η "ελίτ" του πλανήτη, είναι που μας έχουν στερήσει αυτήν την γνώση και την κατανόηση αυτής της ικανότητας της συνείδησης μας να συν-δημιουργεί και να επεμβαίνει στην πραγματικότητα. Έχουν χρησιμοποιήσει την ικανότητα μας αυτή εναντίον μας, ως ένα εργαλείο για να μας υποδουλώσουν. 
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σβήνουν τις εγγενείς πληροφορίες που μεταφέρουμε και εμφυτεύουν ένα σπόρο στη συνείδησή μας και μια ακολουθία πληροφοριών που θέλουν, εξαναγκάζοντας μας να χρησιμοποιούμε το συναίσθημα ως καταλύτη μαζί με τη συνείδηση μας, για να δημιουργείται η πραγματικότητα που επιθυμούν. Αυτή είναι και η βάση της Μαύρης Μαγείας τους που ασκείται πάνω μας.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα