Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Αυτός είναι ο τρόπος να καθαρίσουμε τα χρέη μας



Ήξερα έναν δικηγόρο ο οποίος έγινε διάσημος και πλούσιος. Στην πραγματικότητα, εγώ ήμουν αυτός που πλήρωσε για την εκπαίδευσή του στην Ασία. Έβγαζα καλά χρήματα στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία εκείνη την εποχή. Ήταν ένα υπέροχο αγόρι και χρειάστηκε την υποστήριξή μου. Έγινε δικηγόρος. Δέκα χρόνια αργότερα, όταν είχε κάνει καλά χρήματα, με πήρε τηλέφωνο και προσφέρθηκε να μου δώσει πίσω τα χρήματα. Αλλά του είπα ότι είχε ένα μεγάλο χρέος. Ρώτησε τι ήταν. Του είπα να δώσει τα χρήματα σε εκείνους που τα χρειάζονται για την εκπαίδευσή τους. Ήταν πολύ όμορφος· κατάλαβε. Έστειλε δέκα αγόρια στο σχολείο από την Ιορδανία στο Λονδίνο για να τα εκπαιδεύσει για να γίνουν μηχανικοί, δικηγόροι και γιατροί. Αυτός είναι ο τρόπος να καθαρίσουμε τα χρέη μας. Κάντε το καλό. Διαδώστε τις οδηγίες της Ιεραρχίας, της Προαιώνιας Σοφίας, και υπηρετήστε. Το κάρμα σας θα γίνεται όλο και λιγότερο.


Ο πατέρας μου ήταν φαρμακοποιός και λόγω του πολέμου και της έλλειψης ιατρών, χρειάζονταν τις υπηρεσίες του ως χειρουργό σε ένα μεγάλο νοσοκομείο. Υπήρχε ένα παράθυρο στο φαρμακείο, όπου οι άνθρωποι ερχόντουσαν να πληρώσουν. Ο πατέρας μου εξέταζε τον άνδρα ή τη γυναίκα και αισθανόταν όταν δεν είχε χρήματα. Σημείωνε τους λογαριασμούς τους ως πληρωμένους. Η μητέρα μου ρωτούσε ποιος επρόκειτο να πληρώσει όλους αυτούς τους λογαριασμούς. Όμως, πολλές φορές άκουγα τον πατέρα μου να λέει, "Όσα πληρώνω για τους φτωχούς ανθρώπους, ο Θεός θα τα δώσει στα παιδιά σου”.

Μια μέρα, ενώ ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο με τέσσερις άλλους ανθρώπους πηγαίνοντας από την Ιερουσαλήμ στην Ιεριχώ, το αυτοκίνητο πήδηξε κατά λάθος τη σιδηροδρομική γέφυρα και έπεσε τριάντα τέσσερα πόδια κάτω στη λάσπη. Καθίσαμε εκεί. Έμεινα αποσβολωμένος στην αρχή, στη συνέχεια ένιωσα ότι δεν υπήρχε πόνος, τίποτα δεν έσπασε. "Σηκωθείτε", τους είπα. Αλλά κανείς δεν απάντησε: ήταν όλοι νεκροί. Πέντε μέρες αργότερα πήγα στον δάσκαλό μου και τον ρώτησα, "Ξέρετε τι έγινε;" "Ω", είπε, "ο πατέρας σου έχει πληρώσει για σένα".


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Solar Angel vol.1 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα