Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Το κύμα αφύπνησης... μέσα από όνειρα...


Αρχές Ιούνη, 9 του μήνα για την ακρίβεια, ήταν όταν ένα περίεργο όνειρο με ξύπνησε...
κάτι τότε με ώθησε να το μοιραστώ από τον τοίχο μου στο fb...

δεν είναι καθόλου τυχαίο... κ μάλιστα μάλλον δεν αφορούσε κάτι προσωπικό όπως νόμιζα... θα σας το περιγράψω σύντομα... 
Βρισκόμουν σε ένα χώρο ψηλά, κάτι σαν γραφείο? και έβλεπα από το παράθυρο... Έξω διαπίστωσα πως υπήρχε μια χρυσαφιά ενεργειακή κουρτίνα κάθετη στο χώρο και κάποιοι την πείραζαν ανοίγοντας τρύπες... δημιουργώντας ρόμβους όπου έλειπε η ενέργεια. Αναστατώθηκα κι έλεγα "απίστευτό! πάλι παίζουν με την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια! ο κόσμος κινδυνεύει είναι ραδιενεργό!"... Έξω, αυτό που έβλεπα ήταν σαν εγκατάσταση από εργοστάσιο... η αυλή του... Κατέβηκα κ προσπαθούσα να σώσω κάποια παιδιά 7-8 χρονών... μαζί με άλλους φίλους ενήλικες κ μονολογούσα με αγωνία..."όχι τα παιδιά!" Όντας κάτω, μπροστά από την πύλη του εργοστασίου είδα ανθρώπους να ξεπλένουν μα μάνικες τα παιδιά, που το έβρισκαν σα διασκεδαστικό μπουγέλο... πράγμα που με επιβεβαίωσε πως ήταν ραδιενεργό κ μας δούλευαν... Μπήκα και πήρα από το χέρι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, παιδιά των φίλων. το αγόρι βγήκε μαζί μου, το κορίτσι ξαναμπήκε μέσα... χμ... 
Τότε το μυαλό μου πήγε στο HAARP... αλλά παράλληλα έγραφα...

Ένα περίεργο όνειρο... μαζί με το γεγονός πως αρκετοί ευαίσθητοι άνθρωποι επι δύο συνεχόμενες βραδιές ξυπνάμε νωρίς το πρωί (σήμερα γύρω στις 3 κ 25 ) με κάνει να θεωρώ πως κάτι συμβαίνει με τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες... κάποιοι παίζουν επικίνδυνα με το ΗΑΑRP (?)... ανοίγοντας τρύπες που διακόπτουν την ηλεκτρομαγνητική ασπίδα προστασίας της γης κ εκθέτοντας την εν αγνοία της ανθρωπότητα σε ραδιενεργές συχνότητες... ή πρόκειται για φυσικό φαινόμενο? Γεγονός παραμένει πως οφείλουμε να ενεργοποιήσουμε τις δικές μας "ασπίδες προστασίας"...

Στις 8.8. 2015, νιώθοντας την εκρηκτική ανύψωση των ενεργειών και την ανάγκη επιστροφής και έκφρασης της ΑΓΑΠΗΣ, έγραφα
8.8.2015 (=8) Τρεις φορές το άπειρο! Απίστευτες ενέργειες κατεβαίνουν από χθες! Μια Πύλη του απείρου άνοιξε με το τριπλο 8 σήμερα 8.8.2015 Χαρείτε την αγάπη, τη χαρά και τον έρωτα στις υψηλότερες δονήσεις του... Ανοίξτε τις καρδιές σας για να λάβετε και να προσφέρετε αγάπη....
Σήμερα το Μεγάλο Πνεύμα ήθελε να μου δώσει κι άλλες πληροφορίες...
οι οποίες μου θύμισαν το όνειρο... και το διπλό του νόημα...
διότι... τα παιδιά το ένιωθαν διασκεδαστικό... αλλά παράλληλα ανησυχούσα για τα πειράματα κάποιων που άνοιγαν τρύπες...

Δρ Σάιμον Atkins πρόσφατα να μιλάει για το ΚΥΜΑ Χ και την μετατόπιση του 2015...(...)Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ είναι ο Ήλιος και συνδέεται επίσης με το εξελικτικό ξύπνημα μας. 
Κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2015, θα υπάρξει ένα ισχυρό κύμα φωτός γάμμα που προέρχεται από το γαλαξιακό πυρήνα. Αυτό το διαγαλαξιακό ενεργειακό ΚΥΜΑ X θα επέλθει με τη μέγιστη δύναμη του και θα κορυφωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου. Είμαστε ήδη μέσα σε αυτό και αισθανόμαστε τις επιπτώσεις του. Κάτι τέτοιο συμβαίνει κάθε 3.600 χρόνια, και ονομάζεται «ΟΡΙΖΩΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ» Είναι το επόμενο βήμα στον εξελικτικό κύκλο του ανθρώπου. (...)
Από το 1984-1985, ο Δρ Peter Gariaev και η ομάδα του, αποτελούμενη από Ρώσους γλωσσολόγους μελετούν το DNA και τους τρόπους που το φως, ο ήχος και οι συχνότητες αλληλεπιδρούν με αυτό. 

Η έρευνά τους οδήγησε σε πολλές πρωτοποριακές και παραδειγματικές ανακαλύψεις με μια από αυτές να δείχνει ότι το DNA είναι σε θέση να απορροφά και να εκπέμπει φως(φωτόνια), το οποίο κινείται σπειροειδώς κατά μήκος της διπλής έλικας με μορφή ιερής γεωμετρίας. Κυριολεκτικά, το DNA δημιουργεί μαγνητισμένες σκουληκότρυπες στον χώρο-χρονικό ιστό. Το DNA δρα ως συνδέσεις σηράγγων μεταξύ τελείως διαφορετικών περιοχών του σύμπαντος μέσα από τις οποίες οι πληροφορίες μπορούν να μεταδοθούν έξω από το χώρο και το χρόνο. Το DNA έλκει αυτά τα bits των πληροφοριών και τις διαβιβάζει στη συνείδησή μας. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι με την παρουσία του φωτός (φωτόνια), η ενεργοποίηση του DNA και κατά συνέπεια η εξέλιξη μπορεί να συμβεί. 

Αυτή είναι η μεγάλη αφύπνιση ανέκαθεν υποσχεθείσα. Αυτή είναι μία απίστευτη χρονική περίοδος για να είναι ζωντανός κανείς και να παρακολουθεί αυτή η μετατόπιση. Η μετατόπιση αυτή δεν έχει προτιμήσεις. Δεν έχει σημασία τι φυλή είστε ή σε ποια θρησκεία ανήκετε. 

Είναι εδώ για όλους μας. Είμαστε η Ενότητα. 


Η νέα αυτή ενέργεια δεν είναι κάτι για να φοβηθούμε. ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ αυτό το ενεργειακό Κύμα Χ. Χρησιμεύει στο να καθαρίσει και να βοηθήσει στην ανύψωση της συνείδησης της ανθρωπότητας. Υπάρχουν εκείνοι που θα μπορούσαν να διαφωνήσουν και να κάνουν ότι μπορούν για να την καταστείλουν. Ο επιταχυντής σωματιδίων του CERN στην Ελβετία αναδιατάσσεται να πάει ολοταχώς στις 15 Αυγούστου, ελπίζοντας να σταματήσει αυτή την Γαλαξιακή ενέργεια. Έχουν δαπανηθεί τρισεκατομμύρια δολάρια για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Οι σκοτεινές δυνάμεις πίσω από το CERN γνωρίζουν πως αυτή η ενέργεια θα σημάνει την στροφή και την αρχή του τέλους του ελέγχου των μαζών, καθώς αρχίζει ανέλιξη του DNA. Απλά φανταστείτε έναν κόσμο όπου ένα όλο και μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων θα αφυπνιστεί περισσότερο από ποτέ.Όσο για το 1%, δηλ. αυτών που έχουν εργαστεί σκληρά για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα στην πλεονεξία τους και να επωφεληθούν….. οι μέρες τους είναι μετρημένες. 


Ανάμεσα σ΄αυτές τις γραμμές βλέπω την εξήγηση του ονείρου...
ας εστιαστούμε στην καρδιά μας κι ας ακολουθούμε τη διαίσθηση μας... σαν τα παιδιά...
για κάποιο λόγο... θαρρώ πως, όσα λέγονταν περι αφύπνησης και DNA σε συνδυασμό με το 2012, (μαζί με την καταστροφολογία και το φόβο που προκαλούσαν για να μειώνουν την ενέργεια των ανθρώπων...) δεν ήταν παρά η αρχή της αφύπνησης που συνεχίζει να εξελίσσεται... 
οι μετρημένοι στα δάχτυλα δημαγωγοί της ανθρωπότητας κινούνται ήδη σε πτωτική πορεία... 
ότι και να κάνουν δεν μπορούν να εμποδίσουν το Μεγάλο Πνεύμα και τις φωτεινές του διαθέσεις... 
Αφεθείτε με εμπιστοσύνη στη διαδικασία...
φορέστε το καλύτερο χαμόγελο σας...
κάτι μέσα σας γνωρίζει ήδη πως το Λόγο έχει
η θεϊκή ενέργεια ΖΩΗΣ και Αγάπης
που διαποτίζει, συντηρεί και φροντίζει τα πάντα...
κι αν ακόμη δεν έχετε πληροφορίες απ΄έξω..
σας πληροφορεί... μέσα από όνειρα... και σας καθοδηγεί... :)
Είναι το ίδιο το Πνεύμα που νωρίτερα, αρχές της χρονιάς θέλησε να αποτυπωθεί σε πίνακες μου...

η Αναγέννηση...
και η δύναμη αγάπης για τη ΜeTerra

με τη δύναμη του Λόγου της Αγάπης να δημιουργεί Σύμπαντα...



vickytoxotis


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα