Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Να γιατί κοιμάμαι γυμνή τα βράδια


Οι περισσότεροι από μας φορούμε πιτζάμες στο κρεβάτι και το κάνουμε επειδή νομίζουμε ότι έτσι θα κάνουμε έναν άνετο ύπνο. 
Αλλά μετά από χρόνια προσπάθεια να αποφύγουμε αυτόν τον κανόνα, θα  προτιμήσουμε να κοιμόμαστε γυμνοί και να απολαμβάνουμε πολλά χρήσιμα οφέλη από αυτή τη συνήθεια.

Κατ΄αρχήν μας απαλλάσει από την έγνοια μας να αγοράσουμε νέες πιτζάμες! Το να κοιμόμαστε γυμνοί γυμνή σας τη νύχτα μας βοηθά να κάνουμε καλύτερο ύπνο και να αισθάμόμαστε πιο  ανανεωμένοι το πρωί. 

Υπάρχουν όμως πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα του ύπνου χωρίς ρούχα και αυτά θα σας προτρέψουν να το κάνετε τακτικά.
Ρίχνετε το λίπος από την κοιλιά: Όταν κοιμάστε, το επίπεδο των ορμονών του στρες μειώνονται. Χάρη σε αυτό θα ξυπνήσετε το πρωί με ένα συναίσθημα αρκετά ενεργειακό, που τονώνει την αυτοπεποίθηση. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τις πιτζάμες δεν αφήνουν το σώμα τους, να χαλαρώσει πλήρως. Αν δεν κοιμηθείτε καλά, το επίπεδο του στρες σας θα ανέβει  και θα σας ανοίξει την όρεξη να τρώτε περισσότερο. Προσπαθήστε να κοιμηθείτε γυμνοί και ως αντάλλαγμα ξεχάστε ανεπιθύμητο λίπος της κοιλιάς.


 Αποκτάτε υγιέστερο δέρμα: Το υγιές δέρμα είναι αυτό που ανανεώνεται από αρκετό φρέσκο ​​αέρα τακτικά, έτσι θα πρέπει να αφήσουμε το σώμα να αναπνεύσει ελεύθερα. Όταν κοιμόμαστε γυμνοί, επιτρέπουμε στο δέρμα σας να πάρει άφθονο καθαρό αέρα και μας αποτρέπει από την επίτευξη κάποιου εξανθήματος, ερεθισμού και άλλα παρόμοια.
Αυξάνετε την οικειότητα: Αν κοιμάστε με το σύντροφό σας, γυμνοί θα βελτιώσουν τη σεξουαλική ζωή σας. Η επαφή δέρμα με δέρμα αυξάνει τη σεξουαλική ένταση. Σημαντικό άλλωστε και  επειδή στους άνδρες αρέσει να κοιτάζουν το σώμα γυναικείο και να απολαμβάνουν τη φυσική ομορφιά του. Τους ερεθίζει και έτσι μπορείτε να περιμένετε... κάτι καινούργιο αν ξεχάσετε να φορέσετε πιτζάμες σας. Όταν αγγίζετε ο ένας τον άλλο, αυτό βοηθά το σώμα σας απελευθερώνει ωκυτοκίνη - η ορμόνη της αγάπης, και να ενισχύσει τις πιθανότητες να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά μαζί.
Βελτιώνεται  τον ύπνο σας: Η θερμοκρασία του σωματος μειώνεται φυσικά όταν κοιμόμαστε. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί έτσι όταν φοράτε πιτζάμες. Η ζεστή κατάσταση στο σώμα οδηγεί σε έναν αριθμό διαταραχών του ύπνου συμπεριλαμβανομένης της αϋπνίας. Αντίθετα, όταν κοιμάστε γυμνοί, βελτιώνετε τον ύπνο σας και τη γενική υγεία σας. Οι άνθρωποι που δεν έχουν υψηλής ποιότητας ύπνο, χωρίς διακοπές κάθε βράδυ είναι επιρρεπείς στην ανθυγιεινών καταστάσεων και μπορεί να έχουν μια μικρότερη διάρκεια ζωής. Ακούγεται σαν ένα θαυμάσιος λόγος αυτός!
 Αφήνετε τον κόλπο σας να αναπνέει ελεύθερα: Ο γυναικείος κόλπος είναι ένα τέλειο περιβάλλον για τα βακτήρια, επειδή είναι πάντα υγρός και ζεστός. Χάρη στον ύπνο χωρίς ρούχα, μπορεί να διατηρηθεί μια φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου και αποφευχθούν τυχόν μυκητιασικές λοιμώξεις. Αφήστε το δέρμα εκεί κάτω να αναπνεύσει ελεύθερα με έναν ύπνο κάθε βράδυ γυμνή.
Μπορείτε να δείτε προφητικά όνειρα: Κάθε γυναίκα που αγαπά την ελευθερία. Στα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι πίστευαν ότι αυτοί που κοιμόταν ντυμένοι δεν έβλεπαν προφητικά όνειρα, και ήταν ένας λόγος που οι γυναίκες και μερικοί άνδρες προσπάθησαν να κοιμηθούν γυμνοί, όταν οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές έξω, φυσικά.
Βελτιώνεται η πίεση του αίματος σας: Κάθε είδους εσώρουχα και πιτζάμες δεν αφήνουν  τη ροή του αίματος ελεύθερη σε όλο το σώμα. Όταν κοιμάστε γυμνή, οι μύες, ο εγκέφαλος και η καρδιά μπορούν να πάρουν  αρκετή εισροή αίματος με καλύτερη κυκλοφορία. Ξυπνάτε με το αίσθημα της ανανέωσης και έτοιμη να επιτύχετε όλους τους στόχους σαςπιο εύκολα.
 Μειώνετε τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2: Το αίσθημα του κρύου τη νύχτα μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, βοηθάει να έχετε ένα καλύτερο μεταβολισμό και αποτρέπει τον διαβήτη τύπου 2. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που με χιονόνερο είναι σχεδόν γυμνή μπορούν να βελτιώσουν την υγεία τους σε μερικές μόλις εβδομάδες. Όχι μόνο δεν θα μειώσουν τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2, μπορούν επίσης να μειώσουν τον κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις και παχυσαρκία.

Κοιμάμαι γυμνή για μερικά χρόνια τώρα και πραγματικά αισθάνομαι ότι μπορώ να γίνω πιο υγιής και να έχω μια καλύτερη σεξουαλική ζωή. Νιώθω πιο σίγουρη και σίγουρα μπορώ να πω ότι αυτή τη συνήθεια αξίζει να την δοκιμάσετε τουλάχιστον μια φορά. Ξυπνώ και αισθάνομαι αρκετή ενέργεια και μια ισχυρή επιθυμία να πάρω τα μέγιστα από τη ζωή. Θα είστε αρκετά γενναίοι αν αρχίσετε να κοιμάσθε γυμνοί; [via]


kavalarissa

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα