Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ιδού η λύση για την λευτεριά της Ελλάδας!!!!

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Είναι πλέον καιρός να αναρωτηθεί ο κάθε νοήμων Έλληνας, που δεν έχει μείνει απαθής έως τώρα, τι ενέργειες έκανε, τι ακόμη έπρεπε να κάνει, ποιοι τον πρόδωσαν και γιατί;;;

Προσωπικά, δεν άφησα καμία προσπάθεια που να φαινόνταν ότι είχε ως σκοπό  το καλό των ΕΛΛΗΝΩΝ, την ΕΝΩΣΗ  ΤΟΥΣ και, να μην την ανέδειξα με τις δυνάμεις μου.

Πολλοί από  αυτούς τους δήθεν ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, που  κατά καιρούς πίστεψα, στην πορεία διαπίστωνα πως πρόδιδαν τον αγώνα, ενώ κέρδισαν προσωπικά οφέλη με αντάλαγμα να ενεργούν προς την διάσπαση των λίγων αφυπνισμένων Ελλήνων.

Το απότελεσμά τους αυτό είναι προσωρινό και, δυστυχώς για αυτούς τα αφεντικά τους τώρα πλέον θα τους αφήσουν μόνα τους στην μοίρα τους....

Έτσι πάντα γίνεται αργά ή γρήγορα σε αυτές τις περιπτώσεις....



Δεν αναφέρομαι βέβαια μόνον στα διάφορα  κόμματα και, να διευκρινίσω για ακόμη μια φορά ότι δεν τοποθετούμαι υπέρ κανενός κόμματος.

Σήμερα η ΕΛΛΑΣ γίνεται με πρωτοφανές τρόπο το πειραματόζωο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που με λυσσαλέα προσπάθεια έχει ενεργοποιήσει όλα τα μέσα της υπερτεχνολογίας που διαθέτει εναντίον της.


Μην ξεγελιέστε τα κίνητρα τους  δεν είναι μόνον οικονομικά, αυτά είναι η βιτρίνα μιας άλλης σκοτεινής επιχείρησης που υποβόσκει πίσω από όλα αυτά.

Συγκεκριμένα χτυπούν ψυχικά  καθέναν μας με πολυδιάστατο τρόπο, διότι δεν μπορεί ξαφνικά να είμαστε στο "μάτι" του κυκλώνα και, μέσα σ' όλα αυτά να δεχόμαστε τον φόβο, τον εξευτελισμό, την απόρριψη, την συκοφαντία, τον διχασμό και αδικία.

Τις τελευταίες δεκαετίες η ΕΛΛΑΣ μπήκε σε πρόγραμμα εξόντωσης, ίσως πολλοί δεν το αντιλήφθηκαν αυτό ή ακόμα όλοι εμείς που σαν "παράσιτα" το λέγαμε να είμασταν τα "μαύρα πρόβατα" της συνομωσιολογίας. Αν και εδώ φρόντισαν οι διάφοροι πράκτορες να εισέλθουν και να κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Ωστόσο δεν έφθανε αυτό όπως καταλαβαίνεται, διότι κάποιοι παραγματικοί πατριώτες ευτυχώς  ως αντιπερισπασμό πρόβλεψαν να δημιουργήσουν  επίλεκτες όμαδες  ΕΛΛΗΝΩΝ.

Πολλοί  βάρβαροι μην έχοντας την απαιτούμενη Ελληνική παιδεία, πίστεψαν πως δεν υπάρχει πλέον καμία αντίσταση σε τούτο τον τόπο, μιας και έχουν πλέον δεδομένο ότι οι περισσότεροι κάτοικοι αυτού του Ιερού Τόπου  είναι μια ελεγχόμενη κατάσταση στα δικά τους χέρια.

Το Ιερό καθήκον των λίγων πραγματικά αφυπνισμένων Ελλήνων, που βρίσκονται μακριά από κόμματα, παρατάξεις και λοιπά μαντριά, είναι να διενεργήσουν προσπάθεια εντοπισμού των ομοίων τους με σκοπό την ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.


Το βαρύ αυτό φορτίο πέφτει στις πλάτες μιας μειοψηφίας που αντιστοιχεί στο 1% των Ελλήνων.

Κι όμως αυτό το φαινομενικά ασήμαντο ποσοστό φοβάται ο εχθρός, διότι αυτό  ενωμένο έχει την δύναμη να ανατρέψει το εχθρικά για την Ελλάδα στημένο σκηνικό τους. 

Ας προσέξουν, λοιπόν,  οι πραγματικοί Πολεμιστές γιατί στο προαναφερθέν 1% είναι η λύση και η ελπίδα για την λευτεριά και όχι στους πολλούς...


iokh

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα