Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Φυσικές εναλλακτικές λύσεις αποσμητικών

Φυσικές εναλλακτικές λύσεις αποσμητικώνΤα καταστήματα διαθέτουν μια τεράστια ποικιλία αποσμητικών και αντιιδρωτικών, αλλά αν ανησυχείτε για την υγεία σας ή το περιβάλλον υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις.
Ενώ μερικοί άνθρωποι φοβούνται κάποιες κοινές χημικές ουσίες στο αποσμητικό όπως parabens και φορμαλδεΰδη, οι περισσότερες ανησυχίες επικεντρώνονται στο αλουμίνιο, το συστατικό κατά της εφίδρωσης που μπλοκάρει τους πόρους και καταπολεμά την υγρασία. Το αλουμίνιο φημολογείται ότι συνδέεται με τον καρκίνο του μαστού και άλλων ασθενειών. Ωστόσο, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου τονίζει ότι η έρευνα αυτή δεν είναι πειστική. Αν σκέφτεστε, λοιπόν, δύο φορές την τοποθέτηση αυτών των συστατικών στο σώμα σας, ελέγξτε παρακάτω τις φυσικές εναλλακτικές λύσεις αποσμητικού.

1. Μαγειρική σόδα και καλαμποκάλευρο
Η χρήση μαγειρικής σόδας ως αποσμητικό είναι ένας απλός τρόπος για την καταπολέμηση της οσμής του σώματος χωρίς να υποβληθείτε σε μια ποικιλία χημικών ουσιών. Αναμίξτε μαγειρική σόδα με λίγο νερό χωρίς να διαλυθεί και τρίψτε το μείγμα στις μασχάλες σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και κορνφλάουρ για την καταπολέμηση των οσμών και την πρόληψη της υγρασίας.
2. Χυμός λεμονιού
Υπάρχουν άνθρωποι που ορκίζονται για τη μέθοδο της απόσμησης λεμονιού καθώς χρησιμοποιούν για τις μασχάλες τους φέτες λεμονιού σε καθημερινή βάση. Πράγματι, το κιτρικό οξύ στον χυμό λεμονιού μπορεί να σκοτώσει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια. Απλά φροντίστε να μην εφαρμόσετε τον χυμό λεμονιού σε πρόσφατα ξυρισμένες μασχάλες. Άουτς!
3. Οινόπνευμα
Το οινόπνευμα είναι ένα ακόμη φθηνό και εύκολο αποσμητικό που σκοτώνει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια. Απλά γεμίστε ένα μπουκάλι ψεκασμού με το οινόπνευμα και ψεκάστε τις μασχάλες σας με αυτό. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο όπως tea tree καθώς μπορεί να απομακρύνει την οσμή του σώματος.
4. Diy αποσμητικό
Υλικά
  • Φυσικές εναλλακτικές λύσεις αποσμητικών3 κουταλιές της σούπας βούτυρο καριτέ
  • 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
  • 2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο κακάο
  • 2 κάψουλες βιταμίνης Ε
Εκτέλεση
Λιώνουμε όλα τα υλικά εκτός από τα έλαια και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, αναμίξτε τα έλαια, ρίξτε το μείγμα σε ένα δοχείο και τοποθετήστε το δοχείο στο ψυγείο προκειμένου να πήξει.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα