Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Θεραπεία 5000 ετών από το Θιβέτ: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά σε πέντε χρόνια!

Ολοκληρώστε τη θεραπεία μετά από 12 ημέρες, λαμβάνοντας 25 σταγόνες, τρεις φορές την ημέρα. Δεν πρέπει να παίρνετε το βάμμα περισσότερο από μία φορά σε πέντε χρόνια.
Ένας φαρμακοποιός σε μοναστήρι στο Θιβέτ, ανακάλυψε το 1972 αυτήν τη συνταγή που είναι περισσότερο από 5.000 ετών. Το κύριο συστατικό του του πολύ ισχυρού αυτού βάμματος είναι το σκόρδο.
5000-years-old-Θιβέτ-Ιατρική-Ο-Can-Be-Μεταχειρισμένα-μόνο-φορά-in-Πέντε-Χρόνια
Για αυτό το ισχυρό βάμμα χρειάζεστε περίπου 350 γραμμάρια καθαρισμένων και συνθλιμμένων σκόρδων και 200 ​​έως 250 χιλιοστόλιτρα αλκοόλης 95% , ρούμι ή άλλα οινοπνευματώδη ποτά. Είναι πολύ σημαντικό η αλκοόλη να μην περιέχει μεθανόλη ή χλωριούχο βενζαλκόνιο.

Ανακατεύουμε τα υλικά και τα βάζουμε σε ένα βάζο, στη συνέχεια, το σφραγίζουμε καλά. Αδειάζουμε το μείγμα μετά από δέκα ημέρες, τοποθετούμε το υγρό πίσω, μέσα στο βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο για δύο ημέρες ακόμη. Σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτουμε σταγόνες του μείγματος σε ένα ποτήρι νερό ή γάλα κάθε μέρα πριν από τα γεύματα.
Ολοκληρώστε τη θεραπεία μετά από 12 ημέρες από τη λήψη 25 σταγόνων, τρεις φορές την ημέρα. Δεν πρέπει να παίρνετε το βάμμα περισσότερο από μία φορά σε πέντε χρόνια.
Το βάμμα βοηθά και θεραπεύει:
- Ιγμορίτιδα
- Αθηροσκλήρωση
- Πνευμονοπάθεια
- Ανικανότητα
- Επιφανειακή πίεση του αίματος
- Προβλήματα με την όραση και την ακοή
- Αρθρίτιδα και ρευματισμό
- Γαστρίτιδα
- Αιμορροΐδες
- Ρυθμίζει το σωματικό βάρος
- Επιταχύνει το μεταβολισμό
Πριν από τη λήψη του βάμματος συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Screenshot_1
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα