Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Φτάνει πια με το σεξ στο κρεβάτι


Το έχουμε πει, το λέμε και θα το ξαναπούμε για ακόμη μια φορά. Στο σεξ δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Τέλος.

Είμαι σκληρός κι άκαρδος, το ξέρω, αλλά δε γίνεται κι αλλιώς. Πρέπει επιτέλους ν' αντιληφθούμε πως δεν υπάρχουν στάνταρ. Δεν υπάρχει η «πεπατημένη» που πρέπει ν' ακολουθήσεις ώστε να απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο ένα από τα ομορφότερα δώρα της φύσης, τη σεξουαλική επαφή.
Ωστόσο, ο πουριτανισμός καλά κρατεί και δεν τον βλέπω διατεθειμένο ν' αποχωρίσει. Ακόμη και στο σπίτι σου, εκεί που πέρα από σένα και το σύντροφό σου δεν υπάρχει κανένας άλλος, ντρέπεσαι να ξεφύγεις απ' τα τετριμμένα. Έχεις σκαλώσει με το σεξ στο κρεβάτι και μόνο, ρε παιδάκι μου.
Δηλαδή, δεν το έχεις βαρεθεί; Κάτσε να σου αναλύσω το ρουτινιασμένο σκηνικό.
Φιλάκια αγκαλίτσες, χαδάκια και τα συναφή, σου βάζει και λίγο χέρι το boyfriend και σε πιάνει μια κάποια ταραχή. Κάπου εκεί ξεστομίζεις τη καταραμένη φράση: «Μωρό μου, πάμε στο κρεβάτι;».

Ε όχι, γαμώ το κέρατό μου! Εδώ θέλω να σε πάρω, πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Δε χωράς; Βρίσκει το κεφάλι σου στα ντουλάπια από πάνω; Θα το βολέψουμε, ρε πουλάκι μου. Δε βαρέθηκες το κρεβάτι σου; Καταρχήν έχει χάλια στρώμα και βουλιάζω, πιάνομαι κιόλας.
Πίστεψέ με, το έχει σκεφτεί αυτό κι ο δικός σου. Αν τον έχεις ταράξει στη ρουτίνα και στο πήγαινελα στο κρεβάτι, είναι σίγουρο. Ακόμη κι αν έχεις σκεφτεί να κάνεις τη διαφορά και να ξεσκιστείτε σαν να μην υπάρχει αύριο πάνω στο πλυντήριο, δεν αρκεί. Πρέπει και να το κάνεις.
Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση ο καλός σου να είναι σπίτι – εκκλησία – σπίτι και τον πουριτανισμό να τον έχει στο dna του. Να θέλεις, ρε παιδί μου, να γυρίσετε τις εννιάμιση εβδομάδες κι αυτός να σου πετάει το σενάριο απ' το Ημερολόγιο. Ή επειδή είσαι και λίγο πορνοδιαστροφικό πλάσμα (αν είσαι, σε συμπαθώ), θες να γίνεις η Asa Akira του και αυτός ο Johnny Sins σου, αλλά καταλήγετε να παίζετε τον Ρωμαίο και την Τζούλιετ σε καθαρά ιεραποστολική στάση. Μια τέτοια ξενέρωτη κατάσταση.
Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, αν φύγεις από το κρεβάτι σου, θα απολαύσεις περισσότερο το σεξ με τον σύντροφό σου.
Πόσο μάλλον αν το συνδυάσεις με role playing.
Για παράδειγμα, είσαι η καμαριέρα που δεν του έφερε καλομαγειρεμένο φαγητό και ως ύστατη τιμωρία αποφάσισε να σου κάνει άγριο σεξ πάνω στο τραπέζι. Είτε απλά σε έριξε πάνω σ' αυτό και συνέχισε την «τιμωρία» σου. Ειδάλλως, μπορείς απλά να τον καλοπιάσεις με το να κάτσεις πάνω του και να του προσφέρεις απόλαυση, ώστε να ξεχάσει το κακό φαγητό.
Μέσα στο μπάνιο, στην μπανιέρα, με το πρόσχημα ότι θα κάνετε μαζί ντουζ. Κάτι που θα αργήσει πολύ όμως, καθώς θα κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από ντουζ. Ή την ώρα που έχει πάει μπροστά στο νιπτήρα. Εκείνη τη στιγμή έχεις μιαν ακατανίκητη όρεξη για σεξ. Δεν μπορείς να κρατηθείς.
Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει το πάτωμα από τέτοιες φαντασιώσεις, ή τα έπιπλα του σαλονιού. Πώς θα σου φαινόταν να σε κολλήσει πάνω στην ντουλάπα και να σου κάνει άγριο σεξ εκεί;
Δεν περιγράφω άλλο. Αν αναστατώθηκες έστω και λίγο με τα όσα διάβασες, σημαίνει πως ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από το διπλό κρεβάτι σου με τα πουπουλένια μαξιλάρια και να μεταφέρεις τον μαξιλαροπόλεμο σ' άλλη έδρα.
Δώσε στον εαυτό σου και τη σχέση σου την ευκαιρία να ξεφύγετε απ' τη ρουτίνα. Να κάνετε καινούργια πράγματα. Όχι, δεν είναι απαραίτητο να μαστιγώνεστε και να δέρνεστε για να σπάσετε τη ρουτίνα. Υπάρχουν και πιο απλοί τρόποι που σου περιέγραψα παραπάνω.
Ωστόσο, αυτά αφορούν το σπίτι. Υπάρχουν και υπέροχα μέρη εκτός σπιτιού. Αλλά αυτό θα το συζητήσουμε άλλη φορά.
Καλή διασκέδαση.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα