Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ήχος – Παλμός – Δόνηση- Νούμερα




Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο το σώμα μας είναι μία μικρογραφία του Σύμπαντος.
Τίποτε μα τίποτε στην Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία δεν ήταν δομημένο τυχαία, αλλά μέσα από κάποια δύναμη που τους οδήγησε να μας δώσουν τα φώτα τους. Γνώσεις που ακόμη και σήμερα συνθέτουν απόλυτα όλο αυτό που βιώνουμε.

Η δομή λοιπόν, όλης της Ελληνικής φιλοσοφικής δομής έδινε και δίνει μεθόδους και τρόπους για όλα όσα μας συμβαίνουν. Τα οποία όλα στηρίζονται σε αριθμούς. Κάθε φιλοσοφικό κείμενο είναι δομημένο και χτισμένο πάντα σε αυτό το γοητευτικό πακέτο : Ήχος – Παλμός- Δόνηση- Νούμερα. Όπου όλα αυτά συντελούν και απαρτίζουν το μαγνητικό πεδίο, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, την πυκνότητα. Έτσι μέσα από μαθηματικές διαδρομές και πράξεις φτάνουμε να γνωρίζουμε σχεδόν με ακρίβεια το μέλλον. Πώς ? Μα μέσα από τα μαθηματικά φυσικά.
Τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά με μας και πως και πόσο μας αφορούν ?
Θα πω, πως μας αφορούν άμεσα, αφού και το σώμα μας είναι ένας μαθηματικός εν ενεργεία, ο οποίος μαθηματικός- σώμα μας, καθημερινά κάνει πράξεις και εξισώσεις.
Κάθε σώμα έχει τον δικό του προσωπικό ήχο, την δική του προσωπική δόνηση και τον δικό του προσωπικό παλμό μέσα από την δική του μοναδική πυκνότητα

Αν μπορούσαμε όλα αυτά να τα απομονώσουμε και να τα δούμε τότε θα καταλαβαίναμε τη απόλυτη σοφία του Θεού, όπου Εκείνος μας έδωσε αυτήν την μοναδική μας σύσταση. Η σύσταση του σώματός μας λοιπόν είναι δομημένη από το αποτύπωμα της ψυχής μας, την πνοή του Θεού και κατά ένα μικρό μέρος από την οικογένειά μας.
Βέβαια ξέρουμε απόλυτα όλοι μας, ότι καταφέραμε να απομονώσουμε το αποτύπωμα της ψυχής μας και την Πνοή του Θεού και έχουμε ενεργοποιήσει με «επιτυχία» το μικρό αυτό μέρος της οικογένειάς μας. Όπου αυτό το ποσοστό ήταν αμυδρό. Πετύχαμε σαν να λέμε το ακατόρθωτο. Και αφού αυτό ήταν ακατόρθωτο συνεχίζουμε να το συντηρούμε με πάθος και με μεγάλη επιτυχία. Χωρίς να έχει μπει κανείς μας στη διαδικασία να αναζητήσει την τόσο απλή πολυπλοκότητά του και την αυθεντικότητά του.
Αφού λοιπόν όλα στο σύμπαν είναι αριθμοί δηλαδή νούμερα, το ίδιο είμαστε κι εμείς. Όχι με την έννοια την αρνητική, αλλά την ουσιαστική. Τι είναι το Νούμερο ? Μα ας τη δούμε λίγο τη λέξη.
ΝΟΥ- ΜΕΡΟ= ΝΟΥ- ΜΕΡΟΣ. Ποιο μέρος του νου ? Μα ο νους μας, μέσα του είναι γεμάτος από αριθμούς. Αριθμούς που αν τους ενώσουμε με τη σωστή σειρά θα φτάσουμε να ενεργοποιήσουμε το Κύτταρο του Θεού μέσα του. Μια διαδρομή δηλαδή για την οποία είμαστε προορισμένοι. Αφού το αυθεντικό μας κομμάτι είναι αυτό.
ΝΟΥ- ΜΕΡΑ = Η μέρα εκείνη που εμείς θα είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι με την δική μας παλμοδόνηση, με το δικό μας ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.
Οι αριθμοί λοιπόν από το 1 ως το 9 είναι τοποθετημένοι μέσα στον Νου μας. Μέσα στους νευρώνες του εγκεφάλου μας και περιμένουν να τους δώσουμε την σωστή ρύθμιση για να οργανώσουν αριθμητικά και όλο το υπόλοιπο σώμα μας. 

Θα έχετε ακούσει τις τελευταίες έρευνες περί προσευχής και πίστης. Που λένε ότι οι άνθρωποι που πιστεύουν στον Θεό, αλλά και οι άνθρωποι που προσεύχονται αντιμετωπίζουν καλύτερα τη ζωή και αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα υγείας. Η πίστη δεν είναι μία τυχαία κατάσταση, αλλά μία φυσική μας κατάσταση. Όχι μέσα από μοιρολατρία, αλλά μέσα από την φυσικότητά μας. Από τη στιγμή που ο ίδιος ο Ιησούς, μας είπε «ότι είμαι είστε» και αυτό το περίφημο, Θεοί Εστέ, σημαίνει ότι οι δυνατότητές Του είναι τοποθετημένες μέσα μας. Όχι λοιπόν ο άνθρωπος που προσεύχεται και που πιστεύει στον Θεό, δεν είναι αδύναμος, αλλά σοφός αφού επέλεξε να ενεργοποιήσει αυτό το πακέτο της περιουσίας, για να αναζητήσει την Θέση Του – Θέηση – Θέληση Του, της Βασιλείας Του Θρόνου. Αναζητά ο άνθρωπος αυτός τον τρόπο να λάβει τα Θεία Δώρα Του Θεού, εδώ στην γη και να τα αξιοποιήσει.
Όταν ο άνθρωπος που ερευνά τις γραφές σε βάθος, με σκοπό να ανακαλύψει όλες τις αλήθειες που είναι «κρυμμένες», εκείνες του αποκαλύπτονται η μία μετά την άλλη, μέσα από το εφαρμόζω. Γιατί κάθε εφαρμοσμένη θεωρία, τότε αποκτά υπόσταση και δομεί στάση.
Έτσι αρχίζει να βλέπει όλα τα Νούμερα που υπάρχουν μέσα στον εγκέφαλο και ξέρει πώς να τα ενώσει. Μέσα από την σωστή ένωση των αριθμών αυτόν δημιουργείται αυτόματα και ο σωστός ήχος- δόνηση- παλμός.
Ο ήχος, η δόνηση και ο παλμός συνδυάζονται απόλυτα με τους 3 ορόφους του σώματός μας αλλά και με τα 3 δίκτυα του εγκεφάλου μας. Αφού το 3 είναι ο Χρυσός Αριθμός της Ορθοδοξίας. Το 3 είναι τρεις Οντότητες κοινής και αδιαίρετης σημασίας. Αφού το ένα συμπληρώνει το άλλο. Έτσι για να το δούμε καλύτερα, θα δούμε ότι το κεφάλι μας μόνο του δεν μπορεί να κάνει τίποτε, ο κορμός μας μόνος του επίσης αλλά και ούτε τα πόδια μας μόνα τους. Τρία αναπόσπαστα κομμάτια μας, που τα κουμαντάρουν τα άλλα τρία μας, δηλαδή τα δίκτυά μας.
Ο ήχος μας – η δόνηση και ο παλμός συνδυάζονται με τα 3 μας δίκτυα. Μαζί αυτά τα τρία αναζητούν τους υπόλοιπους αριθμούς στον πάνω όροφο, όπως είναι οι 4 αισθήσεις μας, αλλά και τα 6 κέντρα μας.
Ο ήχος, ο δικός μας είναι αυτός που υπάρχει τόσο μέσα στα ακούσματά μας αλλά και μέσα στο δικό μας μοναδικό σημείο που είναι κοινό και αδιαίρετο με αυτό του Ιησού. Όπου, ο Ιησούς μας το άφησε, ως παρακαταθήκη και το ονόμασε Παράκλητο, δηλαδή το Άγιο Πνεύμα. Δηλαδή στην γνωστή σε όλους μας προσευχή το Βασιλεύ Ουράνιε Παράκλητε. 

Ένας ήχος που αναδομεί τον εγκέφαλο απόλυτα και τον αναρυθμίζει για να βρει τον φυσικό του ήχο. Ο ήχος γενικά της προσευχής, της Βυζαντινής μουσικής, των Αρχαίων Ελληνικών, των Αρχαίων κειμένων της Καινής Διαθήκης και η κλασική μουσική έχουν απίστευτες ιδιότητες ενεργοποίησης του εγκεφάλου μας. Αυτά προετοιμάζουν απόλυτα το πάνω μέρος του σώματός μας, δηλαδή τον πάνω μας όροφο, αυτόν των εντυπώσεων. Έτσι τα τρία μας δίκτυα το γνωστικό, το κοινωνικό και το νευρικό κάνουν μία σύμπραξη μεταξύ τους. Η σύμπραξη αυτή αναδομεί απόλυτα τα 6 κέντρα του εγκεφάλου μας.
Άραγε αυτό και μόνο φτάνει για να έρθουμε σε μαθηματική ισορροπία ? Ναι θα έφτανε αν δεν κάναμε τίποτε άλλο παρά μόνο αυτό όλη μέρα, κάθε μέρα. Αν δεν είχαμε καμία επαφή με το περιβάλλον μας, αλλά βρισκόμασταν κλεισμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο και κάναμε μόνο αυτό. Οπότε όπως καταλαβαίνουμε αυτό δεν είναι εφικτό, άρα χρειαζόμαστε κι άλλα στοιχεία για να καταφέρουμε να ενεργοποιήσουμε το δικό μας μουσικό στερέωμα.
Όμως αυτό το κομμάτι δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέο, καθώς έχει τη δυνατότητα μέσα από την καθημερινή μας τριβή να μας αναδιοργανώσει εντελώς το σώμα μας, τη ζωή μας και τον Νου μας. Το να βάλουμε λοιπόν στην καθημερινή μας διαδρομή μία τέτοια μορφή μετεκπαίδευσης για να προετοιμαστούμε ως διάδοχοι για τον Θρόνο που μας περιμένει εκεί χιλιάδες χρόνια, είναι μία πολύ καλή προετοιμασία.
Ο χρόνος που θα αφιερώσουμε είναι πάντα μέσα από τις δικές μας ανάγκες. Αν η ανάγκη μας να πάρουμε τελικά την περιουσία μας, είναι μεγάλη λαχτάρα, τότε ξέρουμε ακριβώς πόσο χρόνο θα αφιερώσουμε. 

Ίσως τώρα κάποιοι να σκεφτούν, μα εγώ δεν έχω ιδέα από Αρχαία Ελληνικά, πώς θα διαβάσω. Πιστέψτε με πως μέσα από την επανάληψη, ανοίγει τμήμα του εγκεφάλου μας, το οποίο είναι σε καταστολή, από μόνο του και αυτόματα καταλαβαίνουμε ύστερα από καιρό, σχεδόν τα πάντα. Το να αναζητήσουμε και κάποιες λέξεις μέσα από ένα λεξικό, απλώς θα μας βοηθήσει παραπάνω. Άλλωστε το ζητούμενο δεν είναι να γίνουμε φιλόλογοι, αλλά να ανοίξουμε τον ήχο στον εγκέφαλο μας προς τον Λόγο του Ιησού, ότι είμαι είστε. Αυτό να θυμάστε πως δεν έχει να κάνει με πιστεύω ή όχι. Είτε πιστεύουμε είτε όχι, έχουμε δύο χέρια, αυτή είναι η δομή της φυσικής μας υπόστασης, αυτή είναι η αλήθεια. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτό που μας δήλωσε ο Ιησούς. Οπότε όλο αυτό που ψάχνουμε είναι μία δική μας φυσική λειτουργία που «κοιμάται».
Ήρθε η ώρα να την ξυπνήσουμε. Γιατί να ζούμε κάτω από ένα ζυγό φόβου και ανασφάλειας, αφού έχουμε τον τρόπο να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας να γίνουμε διάδοχοι του Θρόνου ? Και αφού όπως είπαμε και στην αρχή, όλα όσα βιώνουμε ως ήχο- δόνηση- παλμό δεν είναι μέσα από την αυθεντική μας πλειοψηφία αλλά μέσα από την επίκτητη μειοψηφία.

Θεοί Εστέ λοιπόν και ότι είμαι είστε στην απόλυτη ρυθμική συνύπαρξη για σύμπραξη. 

Δωροθέα


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα