Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Η δίαιτα των 8 ωρών - Χάστε βάρος τρώγοντας!

Σε αυτήν την 8 ωρών διατροφή δεν υπάρχει απαγόρευση συγκεκριμένων τροφών, ωστόσο, η υπερκατανάλωση τροφής απαγορεύεται.
Οι συγγραφείς του βιβλίου TΗE 8-Hour Diet , David Zinczenko και Peter Moore, παρουσιάζουν ένα σχέδιο για το πώς να χάσετε βάρος τρώγοντας ό, τι θέλετε, και μπορείτε να χάσετε βάρος. Ο David Zinczenko υπόσχεται στους αναγνώστες ότι μπορούν να χάσουν το περιττό βάρος, εφόσον συμμορφωθούν με τις οδηγίες.
8-ώρα-διατροφή
Ο κανόνας είναι να τρώτε μόνο μεταξύ 9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα ή από τις 11:00 το πρωί έως τις 7:00 το βράδυ, γιατί με τον τρόπο αυτό το σώμα θα χωνέψει το φαγητό του πιο εύκολα. Υπάρχουν κύκλοι των οκτώ ωρών, κατά τους οποίους μπορείτε να φάτε τα πάντα και κύκλοι των 16 ωρών, που τρώτε κυριολεκτικά τίποτα. Και αυτό πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά.
Μέσα σε 16 ώρες το ανθρώπινο σώμα θα πρέπει να είναι αφιερωμένο στη ξεκούραση, κατά προτίμηση, παρά στην πέψη των τροφών.

Πολλοί υποστηρικτές της διατροφής τονίζουν ότι η ιδανική στιγμή είναι από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, αν και στην πράξη το χρονικό διάστημα από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα ή από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Ό, τι χρονική περίοδο επιλέξετε, είναι σημαντικό να καταναλώνετε όλες τις απαιτούμενες ημερήσιες θερμίδες εντός της περιόδου αυτής. Φάτε όση ποσότητα θεωρείται ότι είναι αρκετή, ωστόσο, μην υπερβάλλετε. Γλυκά και αλκοολούχα ποτά μπορούν επίσης να καταναλωθούν, ωστόσο, σε μέτριες ποσότητες.
Εάν ξεχάσουμε το πρωινό εξαιτίας σοβαρών υποχρεώσεων, υπάρχει μια λύση ... Πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι ή καφέ, και αφού έχετε το χρόνο, ξεκινήστε τον 8ωρο διατροφικό σας κύκλο. Σε αντίθεση με τις άλλες διατροφές, τα σνακ επιτρέπονται και μπορούν να καταναλωθούν κατά τη διάρκεια όλου του 8ωρου.
Ορισμένες γενικές συστάσεις που αξίζει να αναφερθούν, όπως και σε κάθε δίαιτα - είναι πάντα καλύτερο να καταναλώνουμε ως επί το πλείστον φυσικά προϊόντα, μειώνοντας τα βιομηχανικά, εργοστασιακά προϊόντα. 
Οι συγγραφείς του βιβλίου προτείνουν επίσης και 30 λεπτά σωματικής άσκησης κάθε μέρα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα