Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Βρώμα και δυσωδία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Συλλήψεις στη FIFA από το FBI

Βρώμα και δυσωδία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Συλλήψεις στη FIFA από το FBI

«Βόμβα» μεγατόνων έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης στις τάξεις της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της συνελήφθησαν στο ξενοδοχείο “Baur au Lac” της Ζυρίχης,όπου είχαν καταλύσει για το ετήσιο συνέδριό τους, μετά από επιχειρήση του FBI.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση των «New York Times» τα νυν και πρώην στελέχη της FIFA που συνελήφθησαν αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες του εκβιασμού, της δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Όπως αναφέρεται, οι αστυνομικοί πήραν τα κλειδιά των δωματίων από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και αιφνιδίασαν τα στελέχη εισβάλλοντας στα δωμάτιά τους. Επόμενη κίνηση της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας είναι να παρακαμφθούν κωλύματα του ελβετικού νόμου, ώστε να εκδοθούν οι συλληφθέντες στις ΗΠΑ.
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προκαλέσει τεράστιο πλήγμα στον Σεπ Μπλάτερ ενόψει των προσεχών εκλογών για την προεδρία της FIFA, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί και είναι πιθανό πολύ σύντομα να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα