Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

5 βασικοί λόγοι εξαιτίας των οποίων θα πρέπει να τρώτε φράουλες

5-κλειδί-λόγοι-γιατί-του-η οποία-you-να-φάει-φράουλες


Ίσως δεν το γνωρίζετε, αλλά αυτό το γευστικό κόκκινο μούρο έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στον οργανισμό και το δέρμα σας.
Οι φράουλες είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα πολλών ανθρώπων. Δεδομένου ότι η εποχή τους έχει ήδη αρχίσει, θα πρέπει να τις τρώτε συχνά, όχι μόνο λόγω της γεύσης τους, αλλά και για τα οφέλη υγείας που μπορείτε να αποκτήσετε.
1. Βοηθούν στην απώλεια βάρους
Θέλετε να χάσετε κάποιο βάρος πριν πάτε στην παραλία; Οι φράουλες θα σας βοηθήσουν. Αυτό το νόστιμο μούρο περιέχει ανθοκυανίνες που βοηθούν στην καύση της διαδικασίας λίπους, επειδή το σώμα τις χρησιμοποιεί ως καύσιμο.
2. Εκτονώνουν τον πόνο 
Έχει αποδειχθεί ότι οι φράουλες έχουν αντι-φλεγμονώδη δράση και βοηθούν στην ανακούφιση του πόνου. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι φράουλες μειώνουν  τους  δείκτες φλεγμονής. Είναι καλό να τις καταναλώνετε  τρεις φορές την εβδομάδα, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος της φλεγμονής.

3. Βοηθούν  στην καταπολέμηση του σακχάρου
Ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για το αν τα άτομα με αυξημένα επίπεδα σακχάρου μπορούν να φάνε φράουλες ή όχι, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι φράουλες πραγματικά ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. 130 γραμμάρια φρέσκες φράουλες μειώνουν σημαντικά το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα.
4. Επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης
Οι φράουλες είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και είναι τέταρτες στη σειρά στον κατάλογο των τροφών με την υψηλότερη συγκέντρωση αντιοξειδωτικών. Αυτά τα μούρα προστατεύουν τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν όχι μόνο πολλές ασθένειες, αλλά επίσης επιταχύνουν τη γήρανση.
5. Διαθέτουν αντικαρκινικές και αντι-αλλεργικές ιδιότητες
Έχει αποδειχθεί ότι οι φράουλες έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. Είναι πλούσιες σε φλαβονοειδή που καταπολεμούν τα καρκινικά κύτταρα και εμποδίζουν τον πολλαπλασιασμό τους. Επιπλέον, τα φαινολικά οξέα από φράουλες έχουν αντι-αλλεργικές ιδιότητες, πράγμα που σημαίνει ότι βοηθούν στη μείωση των βιοχημικών διεργασιών που προκαλούνται από αλλεργικές αντιδράσεις. Ωστόσο, ενώ παράλληλα βοηθούν τα άτομα με αλλεργίες, υπάρχουν άνθρωποι που είναι αλλεργικοί σε αυτές ακριβώς.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα